Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

http://www.youtube.com/watch?v=ersFVwQ7z28

Po dlouhé době jsem si doma pustil staré dobré Styx, to co se dejě od 3:40 vždy spolehlivě vyvolá husí kůži

na youtube je to čajíček, doma to mám přes monobloky 2 x 250 Watt a ta energie je k nezaplacení... kua jak já dnes v kině přežiju Revival bez kapesníku, to fakt nevím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 hodiny projíždím youtube, tohle vlákno... hledám něco jako Apocalyptica... cello, piano, housle, může být i kytara... ThePianoGuys nezabírá, Apocalyptica,proflákla, piano covery Rammsteinů, to není ono... Ludovico Einaudi, kéž kdyby přitvrdil :D mezitím poslouchám starý pecky Twisted sister, Bryan Adams a říkám si, že ty videoklipy asi tehdá psal sám život

pak sem natrefil na tohohle typa, pár chyb to má, ale tohle jsem hledal   :guitar:

potěšilo mě že Tři sestry mají nový CD  :clap:

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

a tohle mě připomnělo, jak jsem zhruba před dvěma měsící uviděl na nádraží skupinku podobného vzhledu s podobnou nezbytnou výbavou (pivo a rum), která mířila pravděpodobně na Brutal Assault a já si povzdechl a vyrazil do práce... asi se podívám do špajzky a místo kapitána si dám teplej tuzemák jako před lety    :lol2:

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...