Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

dnesny den odpalil paco a al

Si mi připomněl jednu starou věc, kterou jsem strašně dlouho neslyšel a už si ji dávám :) Mustafa Aziza Zadeh - Dance of Fire...Alovi tam na basu sekunduje (jestli se to tak vůbec dá napsat) Stanley Clark...doporučuju celou desku, teď na ty podzimní večery ideál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dlhšom čase čosi pridám i ja.

Jedna zo skladieb z posledného albumu od Modrých Hôr. Hip hop, ako inak.

A včera večer som pri prechádzke mestom stretol Tomáša Peřinku. Kto ste si išli český HC (90.rokov), tak ste zrejme narazili i na Pangs Of Remorse kde Tomáš spieval a hral na gitare. Posledné roky sa živí hudbou na Islande, a z HC prešiel na celkom príjemný ambient:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si poprvý pustil nový CD od zpěváka Fishe (ex-Marillion). Pro mě příjemný překvapení.

A v příštím týdnu přijde poštou nový LP od Jazz-Q! Po 28 letech vydali letos novej počin. Těším se neskutečně.

Odkaz ke komentáři

A protože je letošní podzim v pražských klubech, alespoň pro mě, opravdu našláplej, tak včera jsem si v klubu Pilot nadělil ještě tuhle čistě bigbítově znějící parádu. Hodně zajímavý představitelé "stoner rocku" ze Států. Pro všechny milovníky klasicky znějících kytar: Dead Meadow:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...