spineshank Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 dnes po ránu papričky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 dnesny den odpalil paco a al Si mi připomněl jednu starou věc, kterou jsem strašně dlouho neslyšel a už si ji dávám Mustafa Aziza Zadeh - Dance of Fire...Alovi tam na basu sekunduje (jestli se to tak vůbec dá napsat) Stanley Clark...doporučuju celou desku, teď na ty podzimní večery ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 dnes od rána toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 jojo Muse,viděl jsem je naživo a to je teda luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Již asi týden melu alba Gorillaz Paráda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 dnes po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Po dlouhé době mě někdo donutil poslouchat muziku i cestou do práce ve sluchadlech... ...a tady ještě jedna z dob Screaming Trees... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 http://youtu.be/U4ZzJIvv7Es cele dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 právě poslouchám poslední album Avril,zajímavá kombinace s MMhttp://www.youtube.com/watch?v=e8jItL-MHF8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 pořádná nakopávačka k tomu učení...snad mi to půjde rychlostí, jakou Lemmy hraje http://www.youtube.com/watch?v=kU1WCgm-RQw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Po dlhšom čase čosi pridám i ja. Jedna zo skladieb z posledného albumu od Modrých Hôr. Hip hop, ako inak. A včera večer som pri prechádzke mestom stretol Tomáša Peřinku. Kto ste si išli český HC (90.rokov), tak ste zrejme narazili i na Pangs Of Remorse kde Tomáš spieval a hral na gitare. Posledné roky sa živí hudbou na Islande, a z HC prešiel na celkom príjemný ambient: Project 9.2 https://soundcloud.com/eleffF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Kdysi moc, dnes vsak stale: Yes, Rush, Dream Theater, Spock's Beard, OSI, Ark.....Dnes: Periphery, Tesseract, Vildjharta... djent! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 .. http://youtu.be/GN1lsRtSFPs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Ja mam ted koupeny lupeny na Imagine Dragons do Vídně, snad to bude stat za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Dneska jsem si poprvý pustil nový CD od zpěváka Fishe (ex-Marillion). Pro mě příjemný překvapení. A v příštím týdnu přijde poštou nový LP od Jazz-Q! Po 28 letech vydali letos novej počin. Těším se neskutečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 tak dneska dopo nějakej výběr Lennyho z krabic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Takže v neděli další pořádnej nášup psychedelie v Sedmičce - a nejspíš to nejlepší co, nejen v Chile, v této oblasti momentálně je: Föllakzoid: Skvělej koncert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 A protože je letošní podzim v pražských klubech, alespoň pro mě, opravdu našláplej, tak včera jsem si v klubu Pilot nadělil ještě tuhle čistě bigbítově znějící parádu. Hodně zajímavý představitelé "stoner rocku" ze Států. Pro všechny milovníky klasicky znějících kytar: Dead Meadow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 dnes po ránu tuto pecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) Už druhý týden poslouchám nové album Jamieho Culluma- momentum. Silně doporučuji Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se