African Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Poslední dobou jsem trochu zpomalil, to ási to podzimní depresivní počasí, no takže Sting Videoklip v pohodě s mým oblíbeným filmem a v lese na pařezu to jde také poslouchat" Furt si ták něják nemůžu zvyknout na to jeho nové album, ale oni všichni ti staří dobrý muzikanti poslední dobou stojí za prdlačky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 (upraveno) Takže skončil (pro mě) psychedelicko/rockovej podzim a začíná taneční zima. Zhruba po patnácti letech se na chvilku vrátím k trance music. Sasha vždycky trance uměl a umí ho pořád. Tenhle skvělej mix je toho důkazem. Škoda, že jde vlastně o nikdy nepublikovaný, hobby tracky. Ale už se začínaj objevovat. A v rámci tohoto essential 6" mixu doporučuju nepřehlédnout i kousek od Dominika Eulberga (začíná v cca 9:25) ve skvělým remixu od mexickýho zvukovýho kouzelníka, kterej si říká Sistema. Prostě to šlape. http://www.youtube.com/watch?v=Uj5Lu771Muo Upraveno 24. listopadu 2013 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 (upraveno) A když jsem mluvil o končícím, psychedelicko/rockovým podzimu, tak stylovou derniérou bylo vystoupení kapely Metz ve Strahovským klubu 007 (14. 11.) Tahle parta je něco jako nerdovský podobenství současnýho postpunku. Moc se mně to líbilo. Akorát kluci z Metz měli, v mým případě, malinko smůlu, protože jejich předkapelou byli Cheatahs. A tím pádem byla pro mě tahle předkapela, jako pro starýho "šůgejzáka" vlastně tím hlavním tahákem. Tedy nic proti Metz... ...a ještě jedna hezká fotka Cheatahs právě z tohohle koncertu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. listopadu 2013 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Daft Punk na ruský způsob https://www.youtube.com/watch?v=P08B_lBUL0E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Chorche, chlape, tohle je fakt děsný... a to jsem se opravdu upřímně a intenzivně snažil odfiltrovat svoji vrozenou, a naprosto neodfiltrovatelnou nenávist vůči rusákům. A jejich hudbě... a vlastně jejich všemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 (upraveno) Přemýšlel jsem, jestli to nedat do vlákna humor Ale pohybově jim ta západní hudba dělá vyloženě dobře, i starší bardi rozhýbali kyčle nebo aspoň čepice.. Upraveno 24. listopadu 2013 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Přemýšlel jsem, jestli to nedat do vlákna humor Ale pohybově jim ta západní hudba dělá vyloženě dobře, i starší bardi rozhýbali kyčle nebo aspoň čepice..Staří bardi rozhýbali kyčle... To je celkem příznačný. Protože vždycky, když tihle bardi něco rozhýbali, tak to znamenalo nějakou katastrofu pro zbytek světa, kterej se tenhle nebezpečnej pronárod snažil uzurpovat. Mimochodem i tahle cover verze mě přesvědčila o tom, že moje občasný sny o tom, jak na velkou Rus dopadne meteorit a ve velkorysý spirále systematicky zlikviduje všechno, co o téhle zemi víme, jsou v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Raději sem přidám jednu věc od SBTRKT (aka Aaron Jerome)... Výborná elektronická záležitost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 (upraveno) Staří bardi rozhýbali kyčle... To je celkem příznačný. Protože vždycky, když tihle bardi něco rozhýbali, tak to znamenalo nějakou katastrofu pro zbytek světa, kterej se tenhle nebezpečnej pronárod snažil uzurpovat. Mimochodem i tahle cover verze mě přesvědčila o tom, že moje občasný sny o tom, jak na velkou Rus dopadne meteorit a ve velkorysý spirále systematicky zlikviduje všechno, co o téhle zemi víme, jsou v pořádku... Víc už snad rozhýbávat nebudou...Tak pro změnu trocha folk-rocku z Red Rocks na dobrou noc.https://www.youtube.com/watch?v=zVfswKTa1U0 Upraveno 25. listopadu 2013 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Víc už snad rozhýbávat nebudou...Tak pro změnu trocha folk-rocku z Red Rocks na dobrou noc.Doufejme... Tak já na rozloučenou taky trochu toho folkrocku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Výbornej song, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 (upraveno) Staří bardi rozhýbali kyčle... To je celkem příznačný. Protože vždycky, když tihle bardi něco rozhýbali, tak to znamenalo nějakou katastrofu pro zbytek světa, kterej se tenhle nebezpečnej pronárod snažil uzurpovat. Mimochodem i tahle cover verze mě přesvědčila o tom, že moje občasný sny o tom, jak na velkou Rus dopadne meteorit a ve velkorysý spirále systematicky zlikviduje všechno, co o téhle zemi víme, jsou v pořádku... ak tomuto sa, mile deti, hovori, mentalne zvratky uja Kalifxa Kalifx: podla mna su na to lieky a urcite ich preplaca aj tvoja zdravotna poistovna. edit: nech nie som off topic, nejaka hudba Upraveno 25. listopadu 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 MOMBU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 ak tomuto sa, mile deti, hovori, mentalne zvratky uja Kalifxa Kalifx: podla mna su na to lieky a urcite ich preplaca aj tvoja zdravotna poistovna. edit: nech nie som off topic, nejaka hudbaOT: Kdepak chlape - tomu se říká názor. Může se z pohledu zvenčí jevit jako pomýlenej nebo zvláštní, ale pořád je to názor. Ty máš rusáky možná rád, já ne. To je celý. Měj hezkej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 dnes si dávám starý dobrý FFhttp://www.youtube.com/watch?v=lRci3qWeFCA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 dnes si dávám starý dobrý FFMoje nejoblíbenější věc od nich. Ještě by se tu někde ve vlákně možná našel můj pár let starej post se stejným songem. Díky za připomenutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Včera v hospě pouštěla obsluha best of mého dospívání, aniž by o tom věděla...nezabrousili sice do vod grunge, ale to jim budiž odpuštěno. Takže jednu, u které jsem si jen zapálil, popíjel, držel hubu a vrněl http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vCZ1YteCv5M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 (upraveno) Teplá houstička od mého kámoše Springsteena...Titulní singl High Hopes, nová deska vychází 14.1.2014A s ním na kytaru Tom Morello z Rage Against the Machine. První poslech a za mě v oukeju. Brusák, no. P.S. A bude co poslouchat cestou do Gardeny, cha. Upraveno 25. listopadu 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 dnes po ránu toto zajímavé album Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 OT: Kdepak chlape - tomu se říká názor. Může se z pohledu zvenčí jevit jako pomýlenej nebo zvláštní, ale pořád je to názor. Ty máš rusáky možná rád, já ne. To je celý. Měj hezkej den. budes asi smutny, on ten nazor nie je nicim zvlastny - hovori sa mu xenofobia. ale mozno ti nejaky rus pretiahol zensku, nabural auto alebo dojebal buducnost naroda, tak si si to nejako vyhodnotil, no.. ludia su vselijaki. "zvrateny darwinista" som bol naposledy.. a on pan myslitel vo sne exterminuje kontinenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se