Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Poslední dobou jsem trochu zpomalil, to ási to podzimní depresivní počasí, no takže Sting :guitar: Videoklip v pohodě s mým oblíbeným filmem a v lese na pařezu to jde také poslouchat" Furt si ták něják nemůžu zvyknout na to jeho nové album, ale oni všichni ti staří dobrý  muzikanti poslední dobou stojí za prdlačky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže skončil (pro mě) psychedelicko/rockovej podzim a začíná taneční zima. :) Zhruba po patnácti letech se na chvilku vrátím k trance music. Sasha vždycky trance uměl a umí ho pořád. Tenhle skvělej mix je toho důkazem. Škoda, že jde vlastně o nikdy nepublikovaný, hobby tracky. Ale už se začínaj objevovat. A v rámci tohoto essential 6" mixu doporučuju nepřehlédnout i kousek od Dominika Eulberga (začíná v cca 9:25) ve skvělým remixu od mexickýho zvukovýho kouzelníka, kterej si říká Sistema. Prostě to šlape. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Uj5Lu771Muo

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

A když jsem mluvil o končícím, psychedelicko/rockovým podzimu, tak stylovou derniérou bylo vystoupení kapely Metz ve Strahovským klubu 007 (14. 11.) Tahle parta je něco jako nerdovský podobenství současnýho postpunku. Moc se mně to líbilo. Akorát kluci z Metz měli, v mým případě, malinko smůlu, protože jejich předkapelou byli Cheatahs. A tím pádem byla pro mě tahle předkapela, jako pro starýho "šůgejzáka" vlastně tím hlavním tahákem. :) Tedy nic proti Metz...

...a ještě jedna hezká fotka Cheatahs právě z tohohle koncertu:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem, jestli to nedat do vlákna humor :D

Ale pohybově jim ta západní hudba dělá vyloženě dobře, i starší bardi rozhýbali kyčle :) nebo aspoň čepice..

Staří bardi rozhýbali kyčle... To je celkem příznačný. Protože vždycky, když tihle bardi něco rozhýbali, tak to znamenalo nějakou katastrofu pro zbytek světa, kterej se tenhle nebezpečnej pronárod snažil uzurpovat. Mimochodem i tahle cover verze mě přesvědčila o tom, že moje občasný sny o tom, jak na velkou Rus dopadne meteorit a ve velkorysý spirále systematicky zlikviduje všechno, co o téhle zemi víme, jsou v pořádku... :)

Odkaz ke komentáři

Staří bardi rozhýbali kyčle... To je celkem příznačný. Protože vždycky, když tihle bardi něco rozhýbali, tak to znamenalo nějakou katastrofu pro zbytek světa, kterej se tenhle nebezpečnej pronárod snažil uzurpovat. Mimochodem i tahle cover verze mě přesvědčila o tom, že moje občasný sny o tom, jak na velkou Rus dopadne meteorit a ve velkorysý spirále systematicky zlikviduje všechno, co o téhle zemi víme, jsou v pořádku... :)

Víc už snad rozhýbávat nebudou...

Tak pro změnu trocha folk-rocku z Red Rocks na dobrou noc.https://www.youtube.com/watch?v=zVfswKTa1U0

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři

ak tomuto sa, mile deti, hovori, mentalne zvratky uja Kalifxa

Kalifx: podla mna su na to lieky a urcite ich preplaca aj tvoja zdravotna poistovna.

edit: nech nie som off topic, nejaka hudba

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

ak tomuto sa, mile deti, hovori, mentalne zvratky uja Kalifxa

Kalifx: podla mna su na to lieky a urcite ich preplaca aj tvoja zdravotna poistovna.

edit: nech nie som off topic, nejaka hudba

OT: Kdepak chlape - tomu se říká názor. :) Může se z pohledu zvenčí jevit jako pomýlenej nebo zvláštní, ale pořád je to názor. Ty máš rusáky možná rád, já ne. To je celý. Měj hezkej den.

Odkaz ke komentáři

Včera v hospě pouštěla obsluha best of mého dospívání, aniž by o tom věděla...nezabrousili sice do vod grunge, ale to jim budiž odpuštěno. Takže jednu, u které jsem si jen zapálil, popíjel, držel hubu a vrněl

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vCZ1YteCv5M

Odkaz ke komentáři

Teplá houstička od mého kámoše Springsteena...

Titulní singl High Hopes, nová deska vychází 14.1.2014

A s ním na kytaru Tom Morello z Rage Against the Machine.

První poslech a za mě v oukeju. Brusák, no.

P.S. A bude co poslouchat cestou do Gardeny, cha.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

OT: Kdepak chlape - tomu se říká názor. :) Může se z pohledu zvenčí jevit jako pomýlenej nebo zvláštní, ale pořád je to názor. Ty máš rusáky možná rád, já ne. To je celý. Měj hezkej den.

budes asi smutny, on ten nazor nie je nicim zvlastny - hovori sa mu xenofobia. ale mozno ti nejaky rus pretiahol zensku, nabural auto alebo dojebal buducnost naroda, tak si si to nejako vyhodnotil, no.. ludia su vselijaki.

"zvrateny darwinista" som bol naposledy.. a on pan myslitel vo sne exterminuje kontinenty.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...