Ondoni Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 jj, příprava na colours už je v plném proudu...jedna z věcí, na kterou se těším. I když už jsem jednou na živo měl, přesto tam na ni zajdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 http://kultura.idnes.cz/pink-floyd-vydaji-nove-album-dg2-/hudba.aspx?c=A140707_122120_hudba_ob Tak nevím, jestli mě to těší. Jsem velkým milcem Pink Floyd, ale tohle mě překvapilo.Nebojím se napsat, že mi to vyrazilo dech.Vydat nové album skupiny, kde zbyli jen dva členové...Navíc nějaký starý materiál, sice z výborného alba, ale evidentně to bude vejškrabek.U Jacksona a dalších dead umělců to nepřekvapí, ovšem u Floydů mě to až zarazilo.Asi za tím budou takové ty Money... "Money, it's a gasGrab that cash with both hands andmake a stashNew car, caviar, four star daydream..." Nicméně jsem na to zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 marosh-rozumím ti,na druhou stranu je dobrý,že prostě bude po tolika letech pár nových songů a třeba něco bude super,snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 marosh-rozumím ti,na druhou stranu je dobrý,že prostě bude po tolika letech pár nových songů a třeba něco bude super,snad... Kéžby si měl pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Bohuzial od odchodu Rogera stratili gule. Legendarnu zostavu uz nikdy nic nenahradi. Splhli by si u fanusikov keby sa dokazali spojit a zahrat nieco nazivo (viem ze to je nerealne, ale predsa..). Nejaky Dark side of the moon, a prachy dat na charitu. Hocico take - poctive remeslo a zazitok na cely zivot pre publikum. Namiesto toho preparuju neboztika. Pritom neverim ze su odkazani na taketo peniaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 (upraveno) Já Waterse nemusím, nějak mi nesednul nebo co. Raději mám Gilmoura. Ale to, co napsal Instant podepisuju.Tenhle chvilkový reunion by lidi žrali.Asi je příkop příliš velký... P.S. Jen nesouhlasím, že s Watersovým odchodem skončili praví Flojdi.Mě se poslední alba hodně líbí. Upraveno 7. července 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 (upraveno) Už chvíli jedu posledního Springsteena - High Hopes a strašně mě to baví Tedy narozdíl od té poslední věci od pana Bruce, kterou jsem po prvním poslechu hodil do skříně a vytáhnu zase za pár let" Je dobrý, že má každé album dost rozdílné, to se mi na druhou stranu moc líbí, ale občas se do mé noty prostě netrefí, nebo spíš musím dospět.. http://www.youtube.com/watch?v=idedgaZ60vk Upraveno 7. července 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 ...miluji kapelu Vidiek, jen živě jsem ji nikdy neviděl....a to mě štve, tady však z Vidieku jen Jano Kuric.https://www.youtube.com/watch?v=VxBChOfqamYjankove tanecky su povestne a na podiu to stoji za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 dnes jedu starší kousky a vzpomínám http://www.youtube.com/watch?v=NIzyoKsWTA4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Já Waterse nemusím, nějak mi nesednul nebo co. Raději mám Gilmoura. Ale to, co napsal Instant podepisuju.Tenhle chvilkový reunion by lidi žrali.Asi je příkop příliš velký... P.S. Jen nesouhlasím, že s Watersovým odchodem skončili praví Flojdi.Mě se poslední alba hodně líbí. Floydi neskoncili, len uz su taki.. kastrovani. Ten Rogerov vplyv tam chyba. Predtym to malo aj dusu aj gule, styri genialne hlavy v tvorivej explozii, preto je to tak epochalna zalezitost. Ale Waters s Gilmourom su tak rozdielne typy, ze v podstate treba byt vdacny ze to dotiahli tak daleko. Roger je neznesitelny, to si viem predstavit. Mne sa pacia aj PF z ery po Watersovi, ale je to miestami uz prilis uhladene, srdcervuce, naopak Watersove veci postradaju niekedy uprimnost, srsi z nich prvoplanova agitacia. Keby nikdy s Watersom nehrali, nikomu by to asi nenapadlo porovnavat, ale takto je to vzdy na jazyku. Chybaju si navzajom, len si to nechcu pripustit. Kazdopadne - akademicka debata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Už několik dní pořád a stále dokola moji oblíbenci The B-52's a jejich album Funplex (2008)Legendární party-music band stále válí -ani se nechce věřit, že Kate Pierson je letos 66! (to je zpěvačka která mj. nazpívala s R.E.M. Shiny Happy People nebo s Iggy Popem Candy) https://www.youtube.com/watch?v=hH66GKcSM3I (unofficial fanvideo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Bombarďáky miluju už od doby, kdy jsem je za těžkýho bolševika slyšel na nějaký Čuříkově poslechový diskotéce, tehdy mě naprosto usadila aktuální deska Whammy! V tý záplavě Kotvaldů, Hložků, Zagorek, Gottů, Rezků, Penků, Davidů atd. tohle slyšet byl fakt těžkej balzám na nervy. Kate Pierson je majitelkou jednoho z nejvýraznějších a nejosobitějších ženskejch hlasů, co jsem kdy slyšel a ten věk by jí člověk nehádal ani omylem. Kdo si ještě pamatuje starou reklamu od Eurotelu (myslím, že to ještě O2 tehdy nebylo) na roaming, tak ta úvodní melodie je právě od B-52s ze skladby Roam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Ono Eurotel měl v tý době vůbec ve svejch reklamách docela zajímavou muziku, jako třebas Röyksopp - What Else Is There? Taky by se mohlo někomu vybavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Nebo taky Leftfield - Release The Pressure . Bohužel ta éra dobrý hudby v reklamách (a nejen u Eurotelu) už skončila ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 dnes na papričkové vlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 ...bo se to dobře poslouchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 (upraveno) Když už tady máte reklamky, tak mně se hodně líbí od komerčky. Upraveno 10. července 2014 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 O tom se mi dnes bude asi i zdat https://www.youtube.com/watch?v=sCCuGztL-Uc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 To je úžasný . A co na to Homer Simpson? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 (upraveno) ...a že už je to let kura edit: btw, pokud by to někomu znělo povědomě, tak tady je origo Upraveno 11. července 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se