Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

http://kultura.idnes.cz/pink-floyd-vydaji-nove-album-dg2-/hudba.aspx?c=A140707_122120_hudba_ob

Tak nevím, jestli mě to těší. Jsem velkým milcem Pink Floyd, ale tohle mě překvapilo.

Nebojím se napsat, že mi to vyrazilo dech.

Vydat nové album skupiny, kde zbyli jen dva členové...

Navíc nějaký starý materiál, sice z výborného alba, ale evidentně to bude vejškrabek.

U Jacksona a dalších dead umělců to nepřekvapí, ovšem u Floydů mě to až zarazilo.

Asi za tím budou takové ty Money...

"Money, it's a gas
Grab that cash with both hands and
make a stash
New car, caviar, four star daydream..."

Nicméně jsem na to zvědavý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohuzial od odchodu Rogera stratili gule. Legendarnu zostavu uz nikdy nic nenahradi. Splhli by si u fanusikov keby sa dokazali spojit a zahrat nieco nazivo (viem ze to je nerealne, ale predsa..). Nejaky Dark side of the moon, a prachy dat na charitu. Hocico take - poctive remeslo a zazitok na cely zivot pre publikum. Namiesto toho preparuju neboztika. Pritom neverim ze su odkazani na taketo peniaze.

Odkaz ke komentáři

Já Waterse nemusím, nějak mi nesednul nebo co. Raději mám Gilmoura. Ale to, co napsal Instant podepisuju.

Tenhle chvilkový reunion by lidi žrali.

Asi je příkop příliš velký...

P.S. Jen nesouhlasím, že s Watersovým odchodem skončili praví Flojdi.

Mě se poslední alba hodně líbí.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Už chvíli jedu posledního Springsteena - High Hopes a strašně mě to baví :notworthy:  Tedy narozdíl od té poslední věci od pana Bruce, kterou jsem po prvním poslechu hodil do skříně a vytáhnu zase za pár let" Je dobrý, že má každé album dost rozdílné, to se mi na druhou stranu moc líbí, ale občas se do mé noty prostě netrefí, nebo spíš musím dospět..

http://www.youtube.com/watch?v=idedgaZ60vk

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Já Waterse nemusím, nějak mi nesednul nebo co. Raději mám Gilmoura. Ale to, co napsal Instant podepisuju.

Tenhle chvilkový reunion by lidi žrali.

Asi je příkop příliš velký...

P.S. Jen nesouhlasím, že s Watersovým odchodem skončili praví Flojdi.

Mě se poslední alba hodně líbí.

Floydi neskoncili, len uz su taki.. kastrovani. Ten Rogerov vplyv tam chyba. Predtym to malo aj dusu aj gule, styri genialne hlavy v tvorivej explozii, preto je to tak epochalna zalezitost. Ale Waters s Gilmourom su tak rozdielne typy, ze v podstate treba byt vdacny ze to dotiahli tak daleko. Roger je neznesitelny, to si viem predstavit. Mne sa pacia aj PF z ery po Watersovi, ale je to miestami uz prilis uhladene, srdcervuce, naopak Watersove veci postradaju niekedy uprimnost, srsi z nich prvoplanova agitacia. Keby nikdy s Watersom nehrali, nikomu by to asi nenapadlo porovnavat, ale takto je to vzdy na jazyku. Chybaju si navzajom, len si to nechcu pripustit. Kazdopadne - akademicka debata :)

Odkaz ke komentáři

Už několik dní pořád a stále dokola moji oblíbenci The B-52's a jejich album Funplex (2008)
Legendární party-music band  stále válí  -ani se nechce věřit, že Kate Pierson je letos 66! (to je zpěvačka která mj. nazpívala s R.E.M. Shiny Happy People nebo s Iggy Popem Candy)

https://www.youtube.com/watch?v=hH66GKcSM3I

(unofficial fanvideo)

Odkaz ke komentáři

Bombarďáky miluju už od doby, kdy jsem je za těžkýho bolševika slyšel na nějaký Čuříkově poslechový diskotéce, tehdy mě naprosto usadila aktuální deska Whammy! V tý záplavě Kotvaldů, Hložků, Zagorek, Gottů, Rezků, Penků, Davidů atd. tohle slyšet byl fakt těžkej balzám na nervy. Kate Pierson je majitelkou jednoho z nejvýraznějších a nejosobitějších ženskejch hlasů, co jsem kdy slyšel a ten věk by jí člověk nehádal ani omylem. Kdo si ještě pamatuje starou reklamu od Eurotelu (myslím, že to ještě O2 tehdy nebylo) na roaming, tak ta úvodní melodie je právě od B-52s ze skladby Roam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...