Gilius Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 milovníci skupiny Manowar jistě znají jejich song DEFENDER......ale znáte origo verzi???? http://www.youtube.com/watch?v=fvK0gXJaiw0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Jedna z mých nejoblíbenějších skupin se jmenuje Klover. http://www.youtube.com/watch?v=3OV7Kf1kExs http://www.youtube.com/watch?v=hc0uWwndxoQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 (upraveno) Znáte ? Nutno poslechnout celé. Dokázal by někdo poradit obdobný hudební styl? Pokud by vás napadl jazz smíchaný s něčím, rád si to poslechnu. Díky! EDIT: Nejvíc mě to bere od 2:35. Upraveno 14. června 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 (upraveno) Znáte ? Nutno poslechnout celé. Dokázal by někdo poradit obdobný hudební styl? Pokud by vás napadl jazz smíchaný s něčím, rád si to poslechnu. Díky! Popravdě mě tahle hudba taky docela oslovuje, v podstatě spadá do škatulky nu-jazz. Zkus si sehnat album Nu Jazz Anthology, TADY je recenze, jsou v ní zmíněna i jména autorů, tak dohledej třeba na youtube a zjisti kdo ti nejvíc vyhovuje. třeba toto taky není k zahození: http://www.youtube.com/watch?v=RDdc4WPY_SY...feature=related Upraveno 16. června 2009 uživatelem Aldo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Super, díky moc!!! Kolik těch odnoží jazzu vlastně existuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Zajímalo by mě, jestli někdo zde zná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Zajímalo by mě, jestli někdo zde zná ? Super progresivní rock.....Lucassenuv projekt, jejich poslední počín 01011001, super cd a The Human Equation je taky dooost dobré:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Mně se víc líbí starší Into The Electric Castle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 (upraveno) A ještě něco na dobrou noc... :-) Upraveno 22. června 2009 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ty jo, umřel Michael Jackson - idnes.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ty jo, umřel Michael Jackson - idnes.cz Přišlo mi to ráno smskou od bráchy..tvrdého metalisty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Thriller byl fantastickej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Thriller byl fantastickej.... super písnička a nejlepší videoklip všech dob. On vůbec dělal skvělé videoklipy, namátkou Remember the time, Jam, na svou dobu novátorský Scream, Black or White, Earth song...takhle by šlo pokračovat dál a dál. Silné, výborně natočené, výpravné, umělecky dotažené a ve špičkovém popu zabalené... RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 dneska už vím, jaké to bylo, když zemřel Elvis, John nebo Kurt... tohle mi přijde naprosto stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 S Michaelem Jacksonem je to smutná zpráva. V neděle od 15. hodin se koná na Staroměstkém náměstí v Praze vzdání česti a úcty tomuto geniálnímu umělci, kontroverzní osobě a fenomenu posledních 25 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Jsem stastnej jako blecha! Vsechny koncerty okamzite vyprodany ----- ale ja si stihl utrhnout 2 listky na 30.11. do Kolina nad Rynem ----JOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Tak včera to U2 rozjeli!!! Začalo jejich 360 turné. V Barceloně na Nou Campu. To podium vypadá monstrozně, však koukněte na youtube, je tam v podstatě celý koncert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 24-25.7.2009 bude v Praze vystupoval vitez Britske Superstar Paul Potts - pokud bude cas asi se tam pujdu podivat - http://www.novinky.cz/kultura/171594-hvezd...ed-dvakrat.html A oblibeny link na video ze souteze: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Kdyby někdo nemohl usnout, jako ukolébavku doporučuji tento . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se