Horhe Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2009 Nádherná prča, já se u toho vždycky křením. Jediný film s HG, který vydržím sledovat se svou polovičkou. Jako muzikant si cením, jak dokonale "upravili" WHAM jako srandu, a při tom to ctí všechny řemeslná klišé tak dokonale, až je to k neuvěření :-) Souhlasím..... Je to sranda, ale museli si na tom dobře máknout..... Co by za takový zvuk daly některé současné kapely odkazující svojí tvorbou na osmdesátky a novou vlnu...:-)) Hodně jsem se pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2009 na ebay jsem koupil 17 vinylů v nejlepším stavu (VG, VG+) za 68? včetně pošty, tak mám co poslouchat: Pink Floyd 3x, Alan Parsons 4x, John Lennon, ELP, Jethro, Reo Speedwagon a další, prostě fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elvenking Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Yes, Pink Floyd, Genesis (Gabrielovská éra), Mike Oldfield, Jethro Tull (progresivní rock / art rock), Clapton, P. Gabriel, Vangelis.... vážná...... ne nutně v tomto pořadí Kdo má podobné choutky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elvenking Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Jdu si pustit R. Waterse "Amused to death". Musím trénovat na koncert. Jo to taky muzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Kdo má podobné choutky? To jsme na tom stejně, ještě bych přidal pár dalších a pár ženských hlasů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Yes, Pink Floyd, Genesis (Gabrielovská éra), Mike Oldfield, Jethro Tull (progresivní rock / art rock), Clapton, P. Gabriel, Vangelis.... vážná...... ne nutně v tomto pořadí Kdo má podobné choutky? Jo, posloucham Floydy, obcas Jethro a klasiku rovnez. A posledni dobou hraju hodne jazzove orchestry z obdobi kolem lehce pred 2. sv. valkou a po ni -- Benny Goodman, Glen Miller, Duke Ellington apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Jedna rocková skladba s klavírem od . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Yes, Pink Floyd, Genesis (Gabrielovská éra), Mike Oldfield, Jethro Tull (progresivní rock / art rock), Clapton, P. Gabriel, Vangelis.... vážná...... ne nutně v tomto pořadí Kdo má podobné choutky? Taky,mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Pro všechny ty, kterým se v GTA2 (PC hra...) zalíbila lehce vtíravá, dokonale uvolněná melodie, zpívaná jakoby opřená o barový pult.... Vegas Road Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Zrovna dnes jsem po letech narazil na dávnou hitovku - typickej představitel car music Tom Cochrane - Life Is A Highway Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Tori Amos, Natalie Merchant, Suzanne Vega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ashok Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Zrovna dnes jsem po letech narazil na dávnou hitovku - typickej představitel car music Tom Cochrane - Life Is A Highway to je pohodička, panáček má zajímavý hlas jako car music musím doporučit tohle http://www.youtube.com/watch?v=sd1IfDN6VKY&feature=fvst neuvěřitelně nakopaný song, kdo sleduje HIMYM dá za pravdu, že poslouchat tu písničku dokola je zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Nine Inch Nails Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 todle mi fakt zvedlo koule... Chris Cunningham+ Aphex Twin klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Kdyz Aphex Twin, tak doporucuji tento klip: Ted po mnoha letech posloucham Beastie BOys, tak jedna chutovka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Super zvuk basy v sóle uprostřed a delikátní závěr, tolikrát kopírovaný jinými. Kapela The Who. http://www.youtube.com/watch?v=7xZOrWK6d4g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Jelikož mám dneska takovou nějakou melancholicku náladu , tak jsem sáhl do archívu a poslouchám toto: Decoryah-Reaching Melancholiah /Wisdom Floats/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Když mám já divný nálady, tak poslouchám třeba , mimochodem jedna z nejlepších bývalých, nejen brněnských kapel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Když mám já divný nálady, tak poslouchám třeba , mimochodem jedna z nejlepších bývalých, nejen brněnských kapel. Zvláštní, ale dobré.....na zlepšení nálady jedině tohle, v hospodě u piwča si zabékat : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se