Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nádherná prča, já se u toho vždycky křením. Jediný film s HG, který vydržím sledovat se svou polovičkou. Jako muzikant si cením, jak dokonale "upravili" WHAM jako srandu, a při tom to ctí všechny řemeslná klišé tak dokonale, až je to k neuvěření :-)

Souhlasím.....

Je to sranda, ale museli si na tom dobře máknout.....

Co by za takový zvuk daly některé současné kapely odkazující svojí tvorbou na osmdesátky a novou vlnu...:-))

Hodně jsem se pobavil.

Odesláno

na ebay jsem koupil 17 vinylů v nejlepším stavu (VG, VG+) za 68? včetně pošty, tak mám co poslouchat: Pink Floyd 3x, Alan Parsons 4x, John Lennon, ELP, Jethro, Reo Speedwagon a další, prostě fajne.

Odesláno

Yes, Pink Floyd, Genesis (Gabrielovská éra), Mike Oldfield, Jethro Tull (progresivní rock / art rock), Clapton, P. Gabriel, Vangelis.... vážná...... ne nutně v tomto pořadí :)

Kdo má podobné choutky?

Odesláno
Jdu si pustit R. Waterse "Amused to death". Musím trénovat na koncert. :)

Jo to taky muzu :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kdo má podobné choutky?

To jsme na tom stejně, ještě bych přidal pár dalších a pár ženských hlasů.:)

Odesláno
Yes, Pink Floyd, Genesis (Gabrielovská éra), Mike Oldfield, Jethro Tull (progresivní rock / art rock), Clapton, P. Gabriel, Vangelis.... vážná...... ne nutně v tomto pořadí :)

Kdo má podobné choutky?

Jo, posloucham Floydy, obcas Jethro a klasiku rovnez. A posledni dobou hraju hodne jazzove orchestry z obdobi kolem lehce pred 2. sv. valkou a po ni -- Benny Goodman, Glen Miller, Duke Ellington apod.

Odesláno

Kdo má podobné choutky?

Taky,mňam.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Když mám já divný nálady, tak poslouchám třeba
, mimochodem jedna z nejlepších bývalých, nejen brněnských kapel.

Zvláštní, ale dobré.....na zlepšení nálady jedině tohle, v hospodě u piwča si zabékat :drunk: :

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...