Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Nádherná prča, já se u toho vždycky křením. Jediný film s HG, který vydržím sledovat se svou polovičkou. Jako muzikant si cením, jak dokonale "upravili" WHAM jako srandu, a při tom to ctí všechny řemeslná klišé tak dokonale, až je to k neuvěření :-)

Souhlasím.....

Je to sranda, ale museli si na tom dobře máknout.....

Co by za takový zvuk daly některé současné kapely odkazující svojí tvorbou na osmdesátky a novou vlnu...:-))

Hodně jsem se pobavil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Yes, Pink Floyd, Genesis (Gabrielovská éra), Mike Oldfield, Jethro Tull (progresivní rock / art rock), Clapton, P. Gabriel, Vangelis.... vážná...... ne nutně v tomto pořadí :)

Kdo má podobné choutky?

Odkaz ke komentáři

Yes, Pink Floyd, Genesis (Gabrielovská éra), Mike Oldfield, Jethro Tull (progresivní rock / art rock), Clapton, P. Gabriel, Vangelis.... vážná...... ne nutně v tomto pořadí :)

Kdo má podobné choutky?

Jo, posloucham Floydy, obcas Jethro a klasiku rovnez. A posledni dobou hraju hodne jazzove orchestry z obdobi kolem lehce pred 2. sv. valkou a po ni -- Benny Goodman, Glen Miller, Duke Ellington apod.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Zrovna dnes jsem po letech narazil na dávnou hitovku - typickej představitel car music Tom Cochrane - Life Is A Highway

to je pohodička, panáček má zajímavý hlas :)

jako car music musím doporučit tohle http://www.youtube.com/watch?v=sd1IfDN6VKY&feature=fvst

neuvěřitelně nakopaný song, kdo sleduje HIMYM dá za pravdu, že poslouchat tu písničku dokola je zábava :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...