Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Jo působí,že je ji to jedno, ale jinak mi nepřijde, že by tlačila na pilu. Má svoje podání je vidět, že nechce napodobovat, a to se mi líbí.

Škoda, že už neuvidíme žádný Garyho koncert. :-/ Jinak postnul si jinou skladbu, Zkus si je porovnat při stejné skladbě. Samo mi nejde o to tvrdit, že by byla lepší než Gary :)  Jinak Tina S má na Youtube dost videí a 10 000 000 shlédnutí, je to talent s velkým T

:)

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo působí,že je ji to jedno, ale jinak mi nepřijde, že by tlačila na pilu. Má svoje podání je vidět, že nechce napodobovat, a to se mi líbí.

Škoda, že už neuvidíme žádný Garyho koncert. :-/ Jinak postnul si jinou skladbu, Zkus si je porovnat při stejné skladbě. Samo mi nejde o to tvrdit, že by byla lepší než Gary :)  Jinak Tina S má na Youtube dost videí a 10 000 000 shlédnutí, je to talent s velkým T

:)

neposobi ze je jej to jedno, ma tam proste trochu viac afektu ako by som tam zniesol. steve vai zamlada. nehovorim ze to nie je dobre, urcite je to sikovne dievca, ale tato skladba by mala mat iny "vzlyk" ako ma v jej podani. je na to asi este prilis mlada, no..

pochopitelne viem ze som dal inu skladbu, chcel som dat ukazku v com bol gary moore unikatny.

http://youtu.be/qanLFxqJAMU

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...