Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jack White je rozhodne jeden z najtalentovanejsich umelcov sucasnosti. To je bez debaty. Paradoxne White Stripes mam z jeho tvorby relativne najmenej oblubene.. aj ked naozaj len relativne :)

z ineho sudka. iba stari prechlastani rockeri to vedia zahrat takto. Blues sa jednoducho neda zahrat, ked clovek chodi do fitka, zere salaty a pije smútiky.

Odesláno (upraveno)

Vzpomínka na jeden parádní koncert v minulém století.

Brno 1993

... začínám se rozkládat :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

můžete mi někdo říct, proč já vůl si ho už tak dva roky nepustil. Jeden z mých TOP. Doporučuji tu první všemi deseti  :)

Odesláno (upraveno)

Jack White je rozhodne jeden z najtalentovanejsich umelcov sucasnosti. To je bez debaty. Paradoxne White Stripes mam z jeho tvorby relativne najmenej oblubene.. aj ked naozaj len relativne :)

z ineho sudka. iba stari prechlastani rockeri to vedia zahrat takto. Blues sa jednoducho neda zahrat, ked clovek chodi do fitka, zere salaty a pije smútiky.

klišé jak cyp...myslím, že to s věkem ani množstvím vypitých lahví vůbec nesouvisí...musíš to mít v hlavě a v rukách

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno (upraveno)

Nevím, jestli už to tu nebylo. Tim Commerford, basák RATM a Audioslave, má nový projekt. Něco jde, něco je slabší, ale poslouchá se mi to dobře. 

Upraveno uživatelem Chumpus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...