Filip.J Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Poslouchá tady někdo metal?Upřímně, jo poslouchá, ale tahle parta mě nějak nebere. Asi fakt stárnu. Za moderní metal z toho, co se mi líbí, považuju tohle:
instant Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 ciboha Gojira v jednom vreci s TOOL.. Gabo, ty to beres do radu jak zenske. Ale sak hudba to neni sport ranny vyprostovak - kozy a trochu toho hard rockoveho klise. Zabera to.. nabeton: http://youtu.be/MFKq93QBXhQ
instant Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 pridame tempo, a volume doprava, mili pacienti..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) dobrotky si nahodil.... ( heh, ja TOOL viem dat do kazdeho vreca!!!) nutis ma pracovat aj v noci!? wiki: Musical style and lyrical themes [ edit ]Gojira's sound is not easily classifiable [ 2 ] as they blend several styles. [ 26 ] Genres that have been associated with Gojira are technical death metal , [ 27 ] thrash metal, groove metal and progressive metal . Gojira has been influenced by metal artists such as Slayer , [ 28 ] Sepultura , Death , Morbid Angel , Meshuggah , Tool , Metallica, Pantera,.... Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem maxigabrielg
kopis Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Gojira a Tool mi přijde jako fajn kombinace. Rád poslechnu i jiný styly, jen ten těžkej kov je mi asi nejblíž.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Gojira a Tool mi přijde jako fajn kombinace. Rád poslechnu i jiný styly, jen ten těžkej kov je mi asi nejblíž.aj mne to sedi v pohode....hudobne styly sa pomaly menia ako clovek rastie a pocuva stale viac muziky - mne v mladosti jazz nesiel do hlavy a vlastne som sa prepracoval cez takzvany jazzrock - zistil som, ze su tam uzasny bubenici ( Billie Cobham,....) a vela mi pomohla skola od Zappu, tem mal vzdy poruke super jazzmanov -napriklad Live in New York 1976 Breckerovcov. A samozrejme ako sialeny audiofil som vyhladaval absolutne dobre nahrate LP a tie boli takmer vyhradne akusticke nahravky ( a dvere do vaznej hudby!!!) Ale som vsezravec a v aute ( casto) pocuvam rock ( pod tym slovom je u mna hudba od Zeppelin az cez 30 sec to Mars alebo aj Peter Gabriel ci Papa Roach.... zaujimave, ze mna este nezachytil Beatles a Rolling Stones ( pocuvala to starsia sestra a to som bral ako velke minus...hehe!)
Sarka Farka Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 k poslechu & zamysleni ... https://www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc
Sarka Farka Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 a jedna srdecni, z mladi .. https://www.youtube.com/watch?v=-qK_S6y76Ow
Ondoni Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Tohle si dávám, když sem nas.anej...a dneska jsem, takže Skindred
Hasňa Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Kdo ma tohle CD, tim myslim KE ZDI, okamzite koupim. Nabizim 1400 CZK. Je jedine, ktere mi v prvnim vydani chybi. Ukradli mi ho z auta. Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Hasňa
Duke650 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Zuzky Navarové je věčná škoda. A její souznění s Vřešťálem a Sázavským bylo kouzelné. Z jejich hudby jsem byl vždy naměkko.
Duke650 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) CD nemám, jen dvě LP a pak někde na externím HDD mp3 nebo FLAC, mrknu a dám vědět Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Duke650
Hasňa Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Mam to na remastru z roku 2007. Takze hudbu, jako takovou mam. Me ale jde o to cedecko KE ZDI z roku 1995, ktere obsahuje puvodni master z roku 1990, kdy to album vyslo a jehoz obrazek ma Bedjasson v prispevku. Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Hasňa
Duke650 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Song Pozdě na večeři byl na LP Masopust,na LP Ke zdi se nevyskytuje... takže hledáš Ke zdi nebo Masopust? Ke zdi se nabízí tady a vypadá to na původní verzi z roku 1990http://www.supraphonline.cz/album/3289-ke-zdi
Hasňa Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Vicekrat jsem velkymi pismeny psal KE ZDI. Take jsem psal, ze mi jde o CD s obrazkem, ktery ma Bedjasson v prispevku. Ano, po kliknuti na ten obrazek se otevre jiny obrazek a jina deska. Ale jak jsme psal. Shanim a zaplatim za KE ZDI. Masopust taky nevysel v roce 1990. Ale dobre, ze se to tu ozivuje a up-uje, treba se nejaky majitel najde a slituje.
Hasňa Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Uz jsem to tam myslim daval. Ale dam znova. Totez plati pro CD Snakeeaters.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 dobre ranko po vcerajsej nocnej akcii
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se