Duke650 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 sousedi mají určitě radost z momentální dámské volenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 pro to mlhavé ráno dnes dáme něco ze Švédska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Chrisovy sólové projekty mě nikdy moc nebraly, ale tentokrát se na tu jeho desku těším... https://www.youtube.com/watch?v=KhJ9IwYc5NU edit...jo a taky sem zaslech něco o reunionu Audioslave...to by mě velice potěšilo Upraveno 17. září 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Novy Nim Vind... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Chrisovy sólové projekty mě nikdy moc nebraly, ale tentokrát se na tu jeho desku těším... edit...jo a taky sem zaslech něco o reunionu Audioslave...to by mě velice potěšilo tu novou píseň jsem sem dávál pár stránek zpět a musím říct že je to fakt povedenej kousek,těším se na celou desku já dnes malinko jinou vlnu,trošku Maxe jsem dlouho neslyšel https://www.youtube.com/watch?v=0Sl5-Cl6LOohttps://www.youtube.com/watch?v=vWzjoWxObU0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 jo tak Soulfly, to je kvalitni a silna brazilska kava ... https://www.youtube.com/watch?v=D3LE6_y8J0s https://www.youtube.com/watch?v=uQU1REXhgt4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 oldskul 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 To že napíšu "právě dávám"ráno začínám" atd,je jen proto abych nedal jen odkaz na yt,přijde mi to osobnější..nic jiné v tom není.Líbí se mi ta pestrost toho co se tu objevuje,i kolik toho člověk dlouho neslyšel a někdo mu to připomene.Je tu hodně lidí od kterých si rád poslechnu co poslouchají,doporučují atd.Myslím si že rozhodovat co je a co není sajrajt si můžeš ve své hlavě,ale psát to jako dogma je hodně mimo mísu...... a je na každém zde co se mu líbí a vybere,je tu spoustu druhů hudby a některej kousek mě zaujal více některý vůbec,ale psát o tom že to je sračka nemám důvod psát,protože hudba je hodně subjektivní.Prostě trošku tolerance a respektu.psát svoje pravdy je hodně na hraně toho jak to vnímají i jiní lidi.To co si napsal "A ze nie si priebercivy, to je bohuzial fakt." je opravdu úsměvné,mám relativně šírší hudební záběr a nemyslím si že by něco z toho byl hudební fail poslední věc...to s věkěm ani komentovat nebuduTo bola jednosmerna informacia, nemal som v umysle o tom rozsiahlo diskutovat. Miliarda much zerie hovno a hovno to bude, aj ked to zacnu jest priborom. To nie je vec vkusu. Proste som ta poziadal o trosku sucitu a necakal som, ze to pochopis. Ale aspon mam novu frazu do svojho frazeologickeho slovnika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 To bola jednosmerna informacia, nemal som v umysle o tom rozsiahlo diskutovat. Miliarda much zerie h...o a h...o to bude, aj ked to zacnu jest priborom. To nie je vec vkusu. Proste som ta poziadal o trosku sucitu a necakal som, ze to pochopis. Ale aspon mam novu frazu do svojho frazeologickeho slovnika Toto vlákno je o hudbě a jeho úvodní příspěvek je cituji "co zrovna poslouchate - mate pustene".....takže pokud já nebo kdokoliv jiný napíše právě poslouchám,dnes dávám apod. je to naprosto k věci proč tu vlákno je.Není to vlákno které by dle toho co píšeš mělo být:1,Jakou písníčku/cover Motorhead máte puštěnou?nebo2,Jakou "kvalitní"píseň dle schválení Instanta máte puštěnou? Myslím si že se tu objevují různé hudební směry/styly a každému vyhovuje něco více neco méně,co se mi nelíbí tak neposlechnu,to nikdo nikoho nenutí,ale taky nekomentuju a neříkám co je dobrá a co špatná hudba,toto je prostě mimo mísu cokoliv takové rozhodovat. Tvůj mucha-fekál koment opět nemůžu fundovaně zhodnotit,nesdílím takové zájmy a nesleduji toto téma. Abych ale nebyl OTprávě dávám Scars On Broadway,Daron si s vydáním a info druhé desky dává pořád na čas,popravdě už je to fakt dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 celé tohle album stojí za poslech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 (upraveno) A ještě jedna od Mobyho. Jedna taková zajímavost - na pozadí říká žena české číslice, ale nevím proč.Ví někdo? Upraveno 19. září 2015 uživatelem VintageLover 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Nějak tohle nemůžu dostat z hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Japonští důchodci.https://www.youtube.com/watch?v=uguWoZZUZOg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 (upraveno) Výborná záležitost. Upraveno 21. září 2015 uživatelem VintageLover 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 trocha psychobilly na veceru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Dneska to chce Fuel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 dnes pořádný retro 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se