Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

dnes od rána vše od   S.O.A.D. :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

jsem zvědavej jestli se dočkáme nějaké nové desky.......vidím to ale stejně jako u SOB na mrtvém bodě co se týče nového materiálu

Upraveno uživatelem spineshank
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečne som si našiel čas na vypočutie nového Slayeru a po pravde som z toho trochu rozpačitý. Najviac mi asi vadí, že namiesto hravého a chirurgicky presného Lombarda tam je ťažkopádny robotník Bostaph. Asi si na neho nezvyknem, stále mám pocit, že hrá v lyžiarkach. Lombardo dával skladbám plynulosť, radosť bola počúvať iba bicie samotné, tento nešťastník sa vlečie kdesi za zvyškom kapely.

Minule som mal poznámku v zmysle, že Araya môže o pár rokov prevádzať ľudí cez Červené more. Doplňujem, že už snáď môže začať trénovať na nejakom jazierku :)

Podarený koment a reply:

- This video is so good it makes me want to roundhouse kick myself in the nutts!

- Where there is a will, there is a way.

Odkaz ke komentáři

Araya je srandovny chlapik. Vzdy som si myslel ze v Slayeri to ma len tak ako recesiu, lebo on je v skutocnosti vesely clovek a mysli mu to. Raz som kdesi videl video, kde rozpraval nejaku story ako kdesi na snure robili opiti bordel - oni a Marylin Manson, a Manson ich posraty utisoval nech su ticho ze co ked pridu fizli. A Araya skoro umrel od rehotu ako to rozpraval. To je tak ked chodia s hereckami von..

Na uvod tyzdna - toto som uplne legalne videl tuto noc v televizii.. Cumeli sme na to so zenou jak na zjavenie, normalne sme az prestali sulozit (pozriete - pochopite). Dodam len obligatne: "tohle ted sjizdim, borci":

Odkaz ke komentáři

...letos jsem koupil pár CD a vinylů, více než 50 určitě, viděl pár desítek koncertů, ale tohle je pro mě největší objev a největší radost...navíc k Matesovi za bicími jsem chodil na lekce.

https://www.youtube.com/watch?v=rMdof00BQ2U

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...