VintageLover Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Je to hrůza, další velikán odešel do rockového nebe. To nám ten rok fakt hezky začíná. https://www.youtube.com/watch?v=Tgcc5V9Hu3g
maama Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Merry Christmas, Mr. Bowiehttps://youtu.be/xgSeZpcMOBE
African Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Jde se na to a upřímně jsem s toho dost smutný, no jo no, musíme tam všichni... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Senilním tyhle kusy jsem v mládí ač rocker miloval. nyní je poslouchám s chutí znovu
spineshank Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 vyšlo nové album Bloodhound Gang,žádnej art to není,ale sranda vcelku jo
elloco Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Manowar. Tak jsem se právě vrátil z koncertu Manowar. Peklo se otevřelo a tlakové vlny basových tónů mě postrčily o kus dozadu. Sakra to byl nátěr. Užil jsem si to. Kdyby někdo váhal, tak zítra je repete. Stojí to za to!
azeppelin Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 To zní docela dobře.Že bych si je po letech poslechl...
organic Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Včera cestou na bazén jsem zahlédl tento plakát. Asi si to půjdu poslechnout. A ukázečka Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem organic
Ondoni Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 @Organic...tak určitě! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Ja porad mistra Bowieho nerozdejchal.. Pro me vyjimecny umelec, o kterem jsem se poprve docetl v detstvi v knize My deti ze stanice Zoo, kde me zacalo zajimat kdo to ten Ziggy sakra je, ze ho tak zerou. Plus to je velky idol meho nejoblibenejsiho zpevaka Davida Gahana a kde by Depeche Mode byli, nebyt Bowieho..Posledni deska je neuveritelne naslapla a ty videoklipy jsou mazane.Ale u me bude DB vzdy a pouze Starman [media] [/media
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se