Igicz Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Trošku změníme styl:-) Já celý tento týden Sleaford Mods. Nevím, kde jsem na ně přišel, ale furt si je teď musím pouštět. Zajímavé jsou i koncerty, kde jeden ze dvou členů této kapely má asi nejlepší džob na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Danny Carey z Tool si zabubnoval s nějakýma holčičkama, který hrály cover The Pot. Dal to na půl plynu, aby je moc nezastiňoval, a evidentně se skvěle bavil Hodně mi to zvedlo náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Neberte to zle chlapi,ale vy jeste fakt kupujete CD?Proc nekupujete muziku do telefonu za par korun a pustite si to kdekoliv?Jak to tu po dlhom case citam, som sa zasmial ze aka trefna sarkasticka poznamka.. a ono ne-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 .. asi uz starnu.. tuhle jsem zasel na tyhle belgicany.. a to, co se tancuje v kotli.. jsem moc nechapal.. ale je to masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Jak to tu po dlhom case citam, som sa zasmial ze aka trefna sarkasticka poznamka.. a ono ne-e Hele nic v tom nehledej,jen me zajimalo proc dneska kupovat CD.Samozrejme pokud si audiofil a rad si to poslechnes poradne,tak je to super.Taky mam doma Hi-Fi,ale uz to ani nepouzivam.Proste koupim hudbu do telefonu a pripojim bezdrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Napr preto ze si to ripnes do telefonu/mp3 podla svojich poziadaviek. CD odzalohujem na hdd a odlozim. Doma streamujem po sieti. Viac value za rovnake peniaze. Pocuvat mp3 z itunesov (tie snad nemaju ani 200k bitrate) cez bluetooth je u mna sebaposkodzovanie. Bez srandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Minulý rok jsme jsem si naordinoval živě Roberta Smitha, teď ve čtvrtek jeho dobré kamarády Jdete někdo? Já už se nemůžu dočkat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Cure naživo jsem dal dvakrát a oboje mě neuchvátilo.Narozdíl od studiovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Cure naživo jsem dal dvakrát a oboje mě neuchvátilo.Narozdíl od studiovek. A co Korn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Jirka ešte vystupuje? Dlho som o ňom nepočul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Jirka ešte vystupuje? Dlho som o ňom nepočul Myslím, že ten už jenom mastí kulábr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 na postarsich panov - slusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Jedna romantická skladba s dobrým koncem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Jedna romantická skladba s dobrým koncem Nejak sa chalani nevedia rozhodnúť, čo za štýl chcú hrať. Ale jeden riff je tam viac než vydarený a hlavne že to dobre skončilo Ja trochu inak dnes. Koho nebavia dlhé úvody, tak 01:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Taky nedelny gitarovy pohodovy finger style https://adammorkusmusic.bandcamp.com F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 https://www.youtube.com/watch?v=J13GI4Xik1o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Burnin' ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Ten refrén je skvělej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se