Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Poslouchám toho hodně, ale v poslední době sjíždím pořád Mumford and Sons, folkaři, ale skvělý.

Nejlepší jsou jejich videa na YouTube z hospody pro 30 lidí a dneska jedou 5x denně na MTV2...no možná 3x, 2x...ale jedou :D

Edit:odkaz:např.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Chorche: No tyhle vubec neznam, ale hned prvni pisnicka, na kterou jsem najel je bombova.

Vzdycky jsem byl folkar.

Zase dalsi CD, co se bude blbe shanet a vyresi to az HMV na Oxford Street.

V kazdem pripade diky.

Odesláno (upraveno)

Malá vzpomínka na konec osmdesátých a začátek devadesátých let.

Parta velmi podivně vypadajících maníků, ale podle mě asi nejlepší představitelé retrorocku:

Pak skupina, která byla pro mě na začátku devadesátek docela příjemným překvapením (bylo to takový trošku jiný):

Spacemen 3 - Big City

A totéž platí i o celkem týhle, skoro zapomenutý záležitosti z roku 1991:

Mimochodem nedá mi to abych v souvislosti s touto dobou nevzpomenul skvělou hitparádu The Chart Show , ve který se mně (jako majiteli modelu 500, později ještě 500+) samozřejmě mimo muziky děsně líbila i grafika (lépe řečeno inspirace) z AmigaOS. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Chorche: Jo, na internetu to neni problem, ale je mi blbe platit to clo. kdyz si to necham poslat do Norska. Zatim jsem si to slohnul na webu a koupim si to az budu v Praze, nebo v Londyne. Cela ta deska je dobra.

Odesláno

Včera jsem strávil pár hodin v auťáku,na cestě do Práglu...jeli jsme cvičit. Celou dobu v autě hrály Morčata na útěku......nic moc duchaplnýho,ale ....... :punk:

Odesláno (upraveno)
Chorche: Jo, na internetu to neni problem, ale je mi blbe platit to clo. kdyz si to necham poslat do Norska. Zatim jsem si to slohnul na webu a koupim si to az budu v Praze, nebo v Londyne. Cela ta deska je dobra.

Si to kup na ebay, a kdyz to bude do 100NOK, tak zadne clo platit nebudes.

Upraveno uživatelem nAscA

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...