nAscA Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 (upraveno) Toto je proste paradni http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo...player_embedded . Nevim, jestli to radeji nedat do humoru. Uz jen ten nazev Tunak Tunak Tun. Upraveno 11. dubna 2010 uživatelem nAscA
Aldo Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Toto je proste paradni http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo...player_embedded . Nevim, jestli to radeji nedat do humoru. Uz jen ten nazev Tunak Tunak Tun. podle mě jednoznačně inspirováno tímhle: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry408130
Chorche Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Poslouchám toho hodně, ale v poslední době sjíždím pořád Mumford and Sons, folkaři, ale skvělý. Nejlepší jsou jejich videa na YouTube z hospody pro 30 lidí a dneska jedou 5x denně na MTV2...no možná 3x, 2x...ale jedou Edit:odkaz:např. Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem Chorche
Hasňa Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Chorche: No tyhle vubec neznam, ale hned prvni pisnicka, na kterou jsem najel je bombova. Vzdycky jsem byl folkar. Zase dalsi CD, co se bude blbe shanet a vyresi to az HMV na Oxford Street. V kazdem pripade diky.
Chorche Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 To byl jejich první singl na MTV2, první hit.Další jasný hitovky tam mají tak 2-3, ale i ten zbytek se příjemně poslouchá. Jinak tady to CD mají: http://superstarshop.cz/?id=327427&cd=201. A není zač
Diamondking Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Nezapomenutelný Quorthon- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Malá vzpomínka na konec osmdesátých a začátek devadesátých let. Parta velmi podivně vypadajících maníků, ale podle mě asi nejlepší představitelé retrorocku: Pak skupina, která byla pro mě na začátku devadesátek docela příjemným překvapením (bylo to takový trošku jiný): Spacemen 3 - Big City A totéž platí i o celkem týhle, skoro zapomenutý záležitosti z roku 1991: Mimochodem nedá mi to abych v souvislosti s touto dobou nevzpomenul skvělou hitparádu The Chart Show , ve který se mně (jako majiteli modelu 500, později ještě 500+) samozřejmě mimo muziky děsně líbila i grafika (lépe řečeno inspirace) z AmigaOS. Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem Kalifx
Hasňa Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Chorche: Jo, na internetu to neni problem, ale je mi blbe platit to clo. kdyz si to necham poslat do Norska. Zatim jsem si to slohnul na webu a koupim si to az budu v Praze, nebo v Londyne. Cela ta deska je dobra.
Gilius Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Včera jsem strávil pár hodin v auťáku,na cestě do Práglu...jeli jsme cvičit. Celou dobu v autě hrály Morčata na útěku......nic moc duchaplnýho,ale .......
nAscA Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 (upraveno) Chorche: Jo, na internetu to neni problem, ale je mi blbe platit to clo. kdyz si to necham poslat do Norska. Zatim jsem si to slohnul na webu a koupim si to az budu v Praze, nebo v Londyne. Cela ta deska je dobra. Si to kup na ebay, a kdyz to bude do 100NOK, tak zadne clo platit nebudes. Upraveno 17. dubna 2010 uživatelem nAscA
Horhe Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 lynyrd skynyrd Jsi zrovna dokoukal My Name Is Earl..?
PhoeniX Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 Jsi zrovna dokoukal My Name Is Earl..? Kápnul jsi na to, je to tak.
PhoeniX Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 Ještě , ale originál mám samozřejmě raději.
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 ...21.5.2010 v Ostravě...jdete někdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se