warann Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 2 minutami, Harwey napsal: No su to cachre s tymi listkami Tak hlavne oni ten zbytek maji jako "platinum" o cemz se v info okne doctes, ze toto zarazeni je na volbe prodejce a nemusi to prinaset zadne bonusy/vyhody. No nevim, sedmicku bych za lupen uz nedal.
Harwey Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února No to uz je dost, to je pravda. Listky sa podarili, to je hlavne, synator sa tesi uz teraz, verim tomu:)
Harwey Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února marhule https://marhule.bandcamp.com/album/dno-dien
100mikro Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Ahoj, tak něco zkusím... Simply Red - Stars 1
patprom Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Dlouho jsem si říkal, že bych si měl udělat pořádek v mé malé sbírce desek, ale pořád jsem se k tomu nemohl odhodlat. Dneska ten den přišel, ale musím vám říct, že to nebyl moc dobrý nápad, páč to byla a v vlastně pořád je příšerná dřina. Snad to někdy v noci dodělám. Původně jsem chtěl třídit elpíčka podle žánru, zahraniční a české, ale nakonec se spokojím s rozdělením podle abecedy 6
FantasticFabio Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února No tvl, tolik žánrů…… pán je znalec! Super počiny! Včera jsem si pouštěl WASP ….. hrálo jim to sqěle…. Bylo to z jůtjů-be …… ovšem hudba z vinylu je prostě abso level! 1
patprom Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Dík za uznání, ale jestli jsem znalec, nevím. Jen sbírám hudbu co se mi líbí a na žánru mi až tolik nezáleží Od W.A.S.P. mám jen první 3 alba, další už mě tolik nebavily. Ovšem tyhle 3 jsou doslova přecpané vynikajícími kousky. Podobně to mám s Iron Maiden. Ve sbírce mám alba od prvního bezejmenného až po Somewhere in time. Ta další už mě (až na Fear of the dark a Brave new world) tolik nebaví. Anebo King Diamond. Mám obě první alba ještě s Mercyful Fate, pak Fatal portrait, Abigail, Them a Conspiracy. Mimo to mám i první album, které vzniklo po rozpadu Mercyful Fate, tedy tehdejší nové kapely kytaristky Hanka Shermana - Fate, což je moc fajn poprockové album. Doporučuji. 1
FantasticFabio Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 5 hodinami, patprom napsal: Dík za uznání, ale jestli jsem znalec, nevím. Jen sbírám hudbu co se mi líbí a na žánru mi až tolik nezáleží Od W.A.S.P. mám jen první 3 alba, další už mě tolik nebavily. Ovšem tyhle 3 jsou doslova přecpané vynikajícími kousky. Podobně to mám s Iron Maiden. Ve sbírce mám alba od prvního bezejmenného až po Somewhere in time. Ta další už mě (až na Fear of the dark a Brave new world) tolik nebaví. Anebo King Diamond. Mám obě první alba ještě s Mercyful Fate, pak Fatal portrait, Abigail, Them a Conspiracy. Mimo to mám i první album, které vzniklo po rozpadu Mercyful Fate, tedy tehdejší nové kapely kytaristky Hanka Shermana - Fate, což je moc fajn poprockové album. Doporučuji. Díky za doporučení! Já to kdysi míval na kazetách, taky toho bylo dost a provázelo to moje “dospívání” , pak kazety skončily….. do cd sem už moc neinvestoval…. Jen do Kiss a Kinga
kopis Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Pořád vstřebávám zážitek z minulého týdne ve Skotsku, poprvé jsem viděl Coryho live a bylo to naprosto geniální, ta dechová sekce jsou absolutní magoři. To samý teda bubeník, klávesák, basák i Cory:) Vím, že minimálně jeden kolega ocení;) (Video není moje, ale znělo to úplně stejně skvěle)
Duke650 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Cory bude v létě v Brně https://www.groovebrno.cz/
p3k Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února on má to zpěstí gumové, to mu se svými dojeb...mi karpály závidím tak asi v Brně
Duke650 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února před 11 hodinami, kopis napsal: poprvé jsem viděl Coryho live a bylo to naprosto geniální, ta dechová sekce jsou absolutní magoři https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Hornheads Kořeny dechové sekce sahají do doby, kdy zakládající členové hráli s Princem. Takže funk mají pod kůží 1
kopis Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března @Duke650 Co říkáš na novinku od Vulfpeck? Já jsem tomu totálně propadl a je to geniální, přemýšlím o výletě do MSG v září
Duke650 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Zatím jsem to viděl jen jednou. Ještě si to musím pustit z Tidalu do velkých beden, ale první dojem byl rozpačitý. Zvuk jako pod dekou. A na živák nějak málo energie, ale asi jsem rozmlsaný z MSG
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se