Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 minutami, Harwey napsal:

No su to cachre s tymi listkami

Tak hlavne oni ten zbytek maji jako "platinum" o cemz se v info okne doctes, ze toto zarazeni je na volbe prodejce a nemusi to prinaset zadne bonusy/vyhody. No nevim, sedmicku bych za lupen uz nedal.  

Odesláno

Dlouho jsem si říkal, že bych si měl udělat pořádek v mé malé sbírce desek, ale pořád jsem se k tomu nemohl odhodlat.
Dneska ten den přišel, ale musím vám říct, že to nebyl moc dobrý nápad, páč to byla a v vlastně pořád je příšerná dřina. Snad to někdy v noci dodělám.
Původně jsem chtěl třídit elpíčka podle žánru, zahraniční a české, ale nakonec se spokojím s rozdělením podle abecedy

f91f8a86b3f669404972b23499f31b57.jpg
bd4ab85598583097f3d013c40935155f.jpg
d5cdd857ad26c51c085bda9c735b1abd.jpg
ddb8f4123ec6d2f6ee13e89e738b985c.jpg
27df643a64a17f4c9a587921bbc968ac.jpg
fb6d92a2e53782a2cab69c2149d00eee.jpg

a1044e5dbe0aa1f471e6ca2778c4832d.jpg
d425f4c922dc73da6dace79f00f75b4f.jpg

2c1415e0882db72de8f099136d259dec.jpg

• Like 6
Odesláno

No tvl, tolik žánrů…… pán je znalec! Super počiny! Včera jsem si pouštěl WASP ….. hrálo jim to sqěle…. Bylo to z jůtjů-be …… ovšem hudba z vinylu je prostě abso level! 👍✌️🤟

• Like 1
Odesláno

Dík za uznání, ale jestli jsem znalec, nevím. Jen sbírám hudbu co se mi líbí a na žánru mi až tolik nezáleží
Od W.A.S.P. mám jen první 3 alba, další už mě tolik nebavily. Ovšem tyhle 3 jsou doslova přecpané vynikajícími kousky.
Podobně to mám s Iron Maiden. Ve sbírce mám alba od prvního bezejmenného až po Somewhere in time. Ta další už mě (až na Fear of the dark a Brave new world) tolik nebaví.
Anebo King Diamond. Mám obě první alba ještě s Mercyful Fate, pak Fatal portrait, Abigail, Them a Conspiracy. Mimo to mám i první album, které vzniklo po rozpadu Mercyful Fate, tedy tehdejší nové kapely kytaristky Hanka Shermana - Fate, což je moc fajn poprockové album. Doporučuji.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 5 hodinami, patprom napsal:

Dík za uznání, ale jestli jsem znalec, nevím. Jen sbírám hudbu co se mi líbí a na žánru mi až tolik nezáleží emoji6.png
Od W.A.S.P. mám jen první 3 alba, další už mě tolik nebavily. Ovšem tyhle 3 jsou doslova přecpané vynikajícími kousky.
Podobně to mám s Iron Maiden. Ve sbírce mám alba od prvního bezejmenného až po Somewhere in time. Ta další už mě (až na Fear of the dark a Brave new world) tolik nebaví.
Anebo King Diamond. Mám obě první alba ještě s Mercyful Fate, pak Fatal portrait, Abigail, Them a Conspiracy. Mimo to mám i první album, které vzniklo po rozpadu Mercyful Fate, tedy tehdejší nové kapely kytaristky Hanka Shermana - Fate, což je moc fajn poprockové album. Doporučuji.

Díky za doporučení! Já to kdysi míval na kazetách, taky toho bylo dost a provázelo to moje “dospívání” , pak kazety skončily….. do cd sem už moc neinvestoval…. Jen do Kiss a Kinga

IMG_1533.jpeg

Odesláno

Pořád vstřebávám zážitek z minulého týdne ve Skotsku, poprvé jsem viděl Coryho live a bylo to naprosto geniální, ta dechová sekce jsou absolutní magoři. To samý teda bubeník, klávesák, basák i Cory:)

Vím, že minimálně jeden kolega ocení;)

(Video není moje, ale znělo to úplně stejně skvěle)

Odesláno

👍 on má to zpěstí gumové, to mu se svými dojeb...mi  karpály závidím

tak asi v Brně

• po 3 týdnech...
Odesláno

@Duke650

Co říkáš na novinku od Vulfpeck? Já jsem tomu totálně propadl a je to geniální, přemýšlím o výletě do MSG v září 😅

Odesláno

Zatím jsem to viděl jen jednou. Ještě si to musím pustit z Tidalu do velkých beden, ale první dojem byl rozpačitý. Zvuk jako pod dekou. A na živák nějak málo energie,  ale asi jsem rozmlsaný z MSG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...