spineshank Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 před 11 minutami, Humanzero napsal: Jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda Užij si to a dej vědět jaké to bylo
Harwey Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 aky bol koncert?? fotky, dojmy, videa?
Harwey Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 prvy ucinkujuci na Lovestream 2026 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 21 minutes ago, Harwey said: aky bol koncert?? fotky, dojmy, videa? Luxusní předkapela, musím se trochu o ně začít zajímat, Lindemann ďábelský jako vždy... fajnová show Měl jsem jenom telefon, takže záběry amatéra. https://youtu.be/o0PDwwDhHAo?si=qU_M4p3aX0i245vI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
Humanzero Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 AP lepší než minule já je sjíždím právě už od minule, dobrý wibe. Till zraje jak víno zvuk skvělý, když zvukař umí neni O2 problém. Show s tanečnicemi skvěla. 1
Humanzero Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 (upraveno) Celkově předkapela i Till k sobě perfektně pasují Upraveno 19. prosince 2025 uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 Mě čeká dnes něco sladkého v Merveilleux, návštěva butiku Omega, vánoční Praha, večeře v Fuze a zakončení s vánoční Tarjou v Hibernii. Takže užívejte
African Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 Asi povinnost po včerejší párty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zdenek1307 Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 před 6 minutami, African napsal: Asi povinnost po včerejší párty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prý to byla úchylárna
African Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 Just now, Zdenek1307 said: Prý to byla úchylárna Právě že úplně na pohodu, čekal jsem to z vyprávění mnohem horší
Humanzero Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 před 1 minutou, African napsal: Právě že úplně na pohodu, čekal jsem to z vyprávění mnohem horší Přesně tak, za mě to je pořád hlavně o hudbě neni to divadlo na efekt
Diamondking Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Můj oblíbený zpěvák a skladatel Sakis Tolis /Rotting Christ/ vydal svojí třetí solovou fošnu:
maama Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 před 21 hodinami, Harwey napsal: Skoro novinka Teda vyter je to neuveritelnej. Podle usi se ale furt vtira, jestli by min nebylo vic.
patprom Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 Till je příjemný chlapík a taky vtipný. Musel jsem si nechat podepsat booklet 1 1
African Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 3 hours ago, patprom said: Till je příjemný chlapík a taky vtipný. Musel jsem si nechat podepsat booklet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty se máš Kde jsi se s ním potkal? Děti u babičky, hluchnu podruhé Je výborný, u Tanzlehrerin opět husina.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Ladím Vánoční formu jedním z mých nejoblíbenějších soundtracků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Humanzero Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 17 minutami, African napsal: Ladím Vánoční formu jedním z mých nejoblíbenějších soundtracků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Badalamenti je génius
warann Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Synuv Jezisek snu. LP a Angusova ksiltovka. Za me dobry, jen s klukama ve skole si asi o tom moc nepokeca Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
FantasticFabio Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Od Ježíška , do sbírky ….. yeahhh! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se