Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 old black napsal: Eva a Vašek Tebe už Šuláková nebaví?
old black Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 Švitorku a Moravanku asi rozpustili ... tak co už ... Pak jednoznačně Pink Floyd. V neděli jsem viděl sólo koncert Davida, no to bylo něco!
Skeleton Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 Tindersticks (zejmena doporucuji Travelling Light)
steel Odesláno 12. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 farářskej napsal: Queens of the Stone Age - cokoli ze všech čtyř studiovejch desek, který zatím vyšly, já právě poslouchám tu poslední, Lullabies to Paralyze. Dokonalost zfetovanýho psychedelickýho metalu má svý jméno :-) paradni vecicka slysel jsem to nekde v radiu - spolecne s eagles of death metal, vypalis ? prave te posloucham the smiths - queen is ....
vor Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 steel napsal: farářskej napsal: Queens of the Stone Age - cokoli ze všech čtyř studiovejch desek, který zatím vyšly, já právě poslouchám tu poslední, Lullabies to Paralyze. Dokonalost zfetovanýho psychedelickýho metalu má svý jméno :-) paradni vecicka slysel jsem to nekde v radiu - spolecne s eagles of death metal, vypalis ? prave te posloucham the smiths - queen is .... Vypalovat!? Porušovat autorská práva!? Podívej se na http://www.bsa.org/czechrepublic/ nebo vyzkoušej DC++ .
steel Odesláno 12. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 vor napsal: steel napsal: farářskej napsal: Queens of the Stone Age - cokoli ze všech čtyř studiovejch desek, který zatím vyšly, já právě poslouchám tu poslední, Lullabies to Paralyze. Dokonalost zfetovanýho psychedelickýho metalu má svý jméno :-) paradni vecicka slysel jsem to nekde v radiu - spolecne s eagles of death metal, vypalis ? prave te posloucham the smiths - queen is .... Vypalovat!? Porušovat autorská práva!? Podívej se na http://www.bsa.org/czechrepublic/ nebo vyzkoušej DC++ . :-) rozhodne neminim porusovat autorska prava .... nechci to prodavat....mimochodem slysel jsem hezkjy rozhovor s j.burianem na toto tema - celkem zdravy nazor - bylo to minuly tyden na ct 2 - zkuste stahnout z archivu czech tv
VS Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2006 Zrovna ted Andrea Bocelli na CT2. Nadhera
Lord Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2006 fb2k np: Therion - Son of the staves of time, album: Gothic Kabbalah (2007)
Duke650 Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 Spirituál Kvintet od Ježíška 2 CD Antologie 1960-1995
dehyd Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2006 stanley napsal: Pat Metheny - Offramp Byls v létě na koncertě v Lucerně ?
Duke650 Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2006 Rádio Rockzone online :-) pěkný nářez
31682 Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 Marilyn Manson - The Black Album Bootleg. Ovšem jeho remix Personal Jesus mi ani tak nepřipomíná Depeche Mode, ale něco od Garry Glittera
stanley Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 dehyd napsal: stanley napsal: Pat Metheny - Offramp Byls v létě na koncertě v Lucerně ? Byl jsem zrovna někde pryč ... a prošvihnul jsem i koncert v ČT. Ale koupil jsem teď několik LP (ještě z ECM období)
stanley Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 Tomasek napsal: Led Zeppelin - Dye´r Maker Z pětky nebo z How the west was won ?
thool Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 tak dlouhodobe posloucham(vyber): Iron Maiden, Judas Priest, Ac-DC, Guns n' Roses a ted posledni dobou (cca 0-3 mesice, vyber): Tool, Six Feet Under, Porcupine Tree, Led Zeppelin No, jsem asi z vetsi casti zalozenej na energetictejsi hudbe
Lord Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 aktualne fb2k np: Emperor - Into the Infinity of Thoughts, album: In the Nightside Eclipse (2004)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se