old black Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Eva a Vašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Eva a Vašek Tebe už Šuláková nebaví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Švitorku a Moravanku asi rozpustili ... tak co už ... Pak jednoznačně Pink Floyd. V neděli jsem viděl sólo koncert Davida, no to bylo něco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Tindersticks (zejmena doporucuji Travelling Light) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Queens of the Stone Age - cokoli ze všech čtyř studiovejch desek, který zatím vyšly, já právě poslouchám tu poslední, Lullabies to Paralyze. Dokonalost zfetovanýho psychedelickýho metalu má svý jméno :-) paradni vecicka slysel jsem to nekde v radiu - spolecne s eagles of death metal, vypalis ? prave te posloucham the smiths - queen is .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Queens of the Stone Age - cokoli ze všech čtyř studiovejch desek, který zatím vyšly, já právě poslouchám tu poslední, Lullabies to Paralyze. Dokonalost zfetovanýho psychedelickýho metalu má svý jméno :-) paradni vecicka slysel jsem to nekde v radiu - spolecne s eagles of death metal, vypalis ? prave te posloucham the smiths - queen is .... Vypalovat!? Porušovat autorská práva!? Podívej se na http://www.bsa.org/czechrepublic/ nebo vyzkoušej DC++ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Queens of the Stone Age - cokoli ze všech čtyř studiovejch desek, který zatím vyšly, já právě poslouchám tu poslední, Lullabies to Paralyze. Dokonalost zfetovanýho psychedelickýho metalu má svý jméno :-) paradni vecicka slysel jsem to nekde v radiu - spolecne s eagles of death metal, vypalis ? prave te posloucham the smiths - queen is .... Vypalovat!? Porušovat autorská práva!? Podívej se na http://www.bsa.org/czechrepublic/ nebo vyzkoušej DC++ . :-) rozhodne neminim porusovat autorska prava .... nechci to prodavat....mimochodem slysel jsem hezkjy rozhovor s j.burianem na toto tema - celkem zdravy nazor - bylo to minuly tyden na ct 2 - zkuste stahnout z archivu czech tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2006 Zrovna ted Andrea Bocelli na CT2. Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2006 fb2k np: Therion - Son of the staves of time, album: Gothic Kabbalah (2007) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 Spirituál Kvintet od Ježíška 2 CD Antologie 1960-1995 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 Led Zeppelin - Dye´r Maker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Chumbawamba - On eBay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Pat Metheny - Offramp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Pat Metheny - Offramp Byls v létě na koncertě v Lucerně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Rádio Rockzone online :-) pěkný nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2007 Marilyn Manson - The Black Album Bootleg. Ovšem jeho remix Personal Jesus mi ani tak nepřipomíná Depeche Mode, ale něco od Garry Glittera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2007 Pat Metheny - Offramp Byls v létě na koncertě v Lucerně ? Byl jsem zrovna někde pryč ... a prošvihnul jsem i koncert v ČT. Ale koupil jsem teď několik LP (ještě z ECM období) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2007 Led Zeppelin - Dye´r Maker Z pětky nebo z How the west was won ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thool Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2007 tak dlouhodobe posloucham(vyber): Iron Maiden, Judas Priest, Ac-DC, Guns n' Roses a ted posledni dobou (cca 0-3 mesice, vyber): Tool, Six Feet Under, Porcupine Tree, Led Zeppelin No, jsem asi z vetsi casti zalozenej na energetictejsi hudbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2007 aktualne fb2k np: Emperor - Into the Infinity of Thoughts, album: In the Nightside Eclipse (2004) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se