Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Oris Chronoris?

Ty chrona jsou fakt báječný, začínám mít nějaké nutkání...

Antea Day Date se taky nečekatně povedla, datum na hodinkách nemusí, ale v týhle podobě to docela dává smysl.

Odesláno

Oris Chronoris je ale vzhledově úplně někde jinde, cenově +- stejný, ale dá se sehnat i za mnohem méně. Ty flígr chrona jsou absolutně čistý hodinky, u Orisu se ti do toho cpe ta agresivní oranžová a barevná nekonzistentnost ciferníku. A naprosto odlišný pouzdro, jsou to vlastně kompletně jiný hodinky. Pokud budeš přiští týden v Jablonci, tak se o tom přesvědčíš.

1700 u flígrů je teda docela darda, čekal jsem méně. Ale za exkluzivitu se platí... Černý chrona jsou taky pěkný, ale na body by to u mě vyhrály ty "původní".

Návštěvník Tada
Odesláno

Chumpus: Já je mám spojený tím velkým minutovým sčítačem, kterej považuju za nadmíru praktickej.

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

BYch něco takovýho potřeboval, protože občas ten malej sčítač na Sinnech mám problém rychle přečíst.

Ještě víc by se mi líbilo, kdyby ten chronograf byl jen jednotláčítkový... V zásadě nikdy jsem nepotřeboval chronograf zastavit a znova spustit bez resetu... Nebo flyback, to už je jedno... Ale dvě tlačítka, při zastavení, odečtení, resetu a novém spuštění vyžadují poměrně dost operací...

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Tak to jsem neměl vidět. Ta flieger chrona jsou naprosto geniální! A zrovna když jsem si říkal, že místo koupě nových hodinek bych jenom upradoval pilotky na něco autentičtějšího - konkrétně stowu. Ach... jenom ta cena :(

Odesláno

Čtyři pětky bych zkousl jedině bez kompromisů. Tedy u manuálu (77něco) a plnýho dna. K tomu trochu víc flieger a míň beobachtung looku (když už nejsou extra velký). A trochu větší tlačítka.

Odesláno

bandicoot: Jo, tyhle upravy bych taky rad. Za me hlavne velikost. Aspon 43, 44 mm. Manual, plne dno, vice flieger podepisuji. I kdyz automat a pruhled bych asi rozdychal, kdyby velikost byla vetsi, nez MO. Ty jsou mi akorat i k obleku. Fliegery k Barbouru a dzinam musi byt vetsi, masitejsi, to se neda nic delat.

Odesláno

Stowa na Baselworldu 2011

Hlavně, že má Jörg vkus na na hodinky, ne? :D

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Více fotografií a komentář ZDE.

Odesláno
  V 2. 4. 2011 v 8:57, 'Hasňa' napsal:

Protoze kdyby ty Fliegerchrona mely 44, tak bych musel vysolit pul kila. :-)

hehe no to asi jo no, ale ja mam na mysli i "obyc" fliegry... :(

Odesláno
  V 1. 4. 2011 v 20:18, 'Heky' napsal:

Nové fotografie Durowe 7440

Vypadá velmi hezky. Rozměry, frekvence a rezerva chodu budou stejné jako u Unitas 6498 nebo tam budou odlišnosti? Na stránkách Durowe se mi nic konkrétního nepodařilo najít.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...