Hugo14 Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ty chrona s datem jsou neskutečná bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ty chrona s datem jsou neskutečná bomba. Souhlas, už na ně 10 minut bez přestání civím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Jen tak, aby rec nestala, co by pri cene 1700 mohla byt vzhledove a kvalitativne konkurence tech chron? Upraveno 23. března 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Oris Chronoris? Ty chrona jsou fakt báječný, začínám mít nějaké nutkání... Antea Day Date se taky nečekatně povedla, datum na hodinkách nemusí, ale v týhle podobě to docela dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Oris Chronoris je ale vzhledově úplně někde jinde, cenově +- stejný, ale dá se sehnat i za mnohem méně. Ty flígr chrona jsou absolutně čistý hodinky, u Orisu se ti do toho cpe ta agresivní oranžová a barevná nekonzistentnost ciferníku. A naprosto odlišný pouzdro, jsou to vlastně kompletně jiný hodinky. Pokud budeš přiští týden v Jablonci, tak se o tom přesvědčíš. 1700 u flígrů je teda docela darda, čekal jsem méně. Ale za exkluzivitu se platí... Černý chrona jsou taky pěkný, ale na body by to u mě vyhrály ty "původní". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Chumpus: Já je mám spojený tím velkým minutovým sčítačem, kterej považuju za nadmíru praktickej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ano, koncept sčítače je stejný, ale tím to končí.A praktické to je opravdu nadmíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 (upraveno) BYch něco takovýho potřeboval, protože občas ten malej sčítač na Sinnech mám problém rychle přečíst. Ještě víc by se mi líbilo, kdyby ten chronograf byl jen jednotláčítkový... V zásadě nikdy jsem nepotřeboval chronograf zastavit a znova spustit bez resetu... Nebo flyback, to už je jedno... Ale dvě tlačítka, při zastavení, odečtení, resetu a novém spuštění vyžadují poměrně dost operací... Upraveno 24. března 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Tak to jsem neměl vidět. Ta flieger chrona jsou naprosto geniální! A zrovna když jsem si říkal, že místo koupě nových hodinek bych jenom upradoval pilotky na něco autentičtějšího - konkrétně stowu. Ach... jenom ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Čtyři pětky bych zkousl jedině bez kompromisů. Tedy u manuálu (77něco) a plnýho dna. K tomu trochu víc flieger a míň beobachtung looku (když už nejsou extra velký). A trochu větší tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 bandicoot: Jo, tyhle upravy bych taky rad. Za me hlavne velikost. Aspon 43, 44 mm. Manual, plne dno, vice flieger podepisuji. I kdyz automat a pruhled bych asi rozdychal, kdyby velikost byla vetsi, nez MO. Ty jsou mi akorat i k obleku. Fliegery k Barbouru a dzinam musi byt vetsi, masitejsi, to se neda nic delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Stowa na Baselworldu 2011 Hlavně, že má Jörg vkus na na hodinky, ne? Více fotografií a komentář ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Nové fotografie Durowe 7440 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 fak pekny!! proc ale neudelaj fliegry 44mm? (( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Protoze kdyby ty Fliegerchrona mely 44, tak bych musel vysolit pul kila. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Protoze kdyby ty Fliegerchrona mely 44, tak bych musel vysolit pul kila. :-) hehe no to asi jo no, ale ja mam na mysli i "obyc" fliegry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Nové fotografie Durowe 7440 Vypadá velmi hezky. Rozměry, frekvence a rezerva chodu budou stejné jako u Unitas 6498 nebo tam budou odlišnosti? Na stránkách Durowe se mi nic konkrétního nepodařilo najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berhof Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Krásné-model 1938.Zeptám se zkušených-jak objednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Krásné-model 1938.Zeptám se zkušených-jak objednat? Na stránkách výrobce - www.stowa.de A pak čekat, čekat a čekat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Zdroj: WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se