Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
honza71: Je pravda, že se automobil pro západní Evropu vyrábí v Japonsku a např. pro ČR někde v Maďarsku? Díky...

Co já četl a mám to i u prodejce (belgického) potrvzený, tak SUV micinky pro Evropu se vyrábí v Holandsku.

Je to podobné jako třeba Honda CR-V pro Evropu se dělá v Anglii.

BTW ta Honda byl druhý kandidát a prohrála jen velmi těsně !!!

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  sibirnaya napsal:
ja bych sel do CRVecka, pokud to na tebe neni maly, ted je vyprodavaj za par supu...

Absolutně souhlas. Já jsem bohužel kupoval CR-V za trošku jinou cenu, než je teď, ale maximální spokojenost. Prostornost OK, pohodlí na našich silnicích se nedá srovnat s žádnou limuzínou typu BMW 5, A6 atd. (prostě v tomto směru je SUV nenahraditelný). A teď přes zimu mám spotřebu do 9,6 v benzínu a to jezdím hlavně po dálnicích (na dálnicích při vyšších rychlostech to žere nejvíc, jinak se dá jezdit kolem 8,6). Pokud bych vybíral dnes něco srovnatelného, tak možná to volvo. Ale Honda je fakt spolehlivý a na silnici pohodlný auto. Pro doplnění, do terénu je to vhodný tak na zimu a do mírně zničený polňačky. Teréňák to není a ani si na to nehraje:)

S.

Odesláno
  gas napsal:
ale no tak :)

Nemluvím o jizdních vlastnostech z pohledu požitku z jízdy pro řidiče, jen o pohodlí. A to je u 99% SUV větší, než u zmíněných vozů. Nevím, zda jsi to někdy zkoušel, pokud ne, vyzkoušej a uvidíš, že mi dáš za pravdu. Naše silněce jsu děs, a limuzíny ze sportovnějším ražením (tvrdším podvozkem) ti to dají pocítit. S.

Odesláno

CRV znám velmi dobře, jeho klady i zápory, je to slušně postavené auto, ale přeborník v konfortu napříč třídami rozhodně není, nevím kolik jsi toho najel v autech se vzduchovým podvozkem, ale tohle je jinde i na velkých kolech, CRV je ve své třídě velmi dobré auto, ale srovnávat jej v konfortu s prémiovkou z vyšší střední dost dobře nejde ;)

Odesláno

na Grand Vitaru jsem zapomněl, je to v terénu jedno z nejlepších SUV ve třídě neli nejlepší, bohužel na silnici je tomu ve srovnání s Kugou, ix35 nebo CRV naopak

Odesláno

Chlapi, Vitara je fakt jedno z nejlepších (ne-li nejlepší výkon/cena) a CRV je taky slušnej kousek..

Ale bez urážky - to jsou jen terénní vyšší kombíky s menším kufrem. A Octavii kombi už máme.

Potřebuju KRÁVU. :-)

Odesláno (upraveno)

TO Jeremy:

Taky bez urážky.. krávu na co ??? Na užitek nebo na image ? Ono totiž ani XC 90 ani X5 nemaj větší kufr než ta Honda a Mitsubishi. Jen to možná

líp vypadá a stopro to víc žere. ;)

P.S. Je mi do toho houby, ale jak se budeš rovnat s radikální změnou spotřeby Octavia x XC90 (X5) ??? Tam se pod 13 asi nedostaneš.

Návštěvník Tada
Odesláno

Oprava - X5 nemá žádný kufr a místo pro pasažéry je taky naprostá tragédie.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

mam V70 a k me vysce 2 metry mam sedacku posunutou az dozadu.

proto se za me nevejde nas mladej v detsky sedacce a musi sedet uprostred a nohy ma strcene do prostoru mezi predni sedacky.

Jelikoz ocekavame druhe dite chceme tuto situaci resit, protoze neni problem dat dve sedacky vedle sebe ale tak aby se vesly za me.

Manzelce se moc libi XC90 a tak jsme se byli na jednu podivat. I presto ze je kratsi asi o 2 cm nez nase soucasna V70 tak na zadnich sedackach je o trosicku vic mista. samozrejme je o to trosku mensi kufr ale neni to o moc.

nova V70/XC70 je na tom uplne stejne jako nase soucasna V70 - za me si nikdo nesedne. kdo neveri at tam bezi - ale je to tak.

takze nasi situaci jako jsem popsal by XC90 resila.

Kolega je ohromny fanda do Subaru, rika ze nove Legacy a outback je fakt velky ale neverim ze by bylo tak velke.

Forester je postaveny na podvozku Imprezy, ale na zadnich sedackah je kupodivu dost mista, nejspis kvuli vysokemu posezu.

Za me osobne bych volil Volvo XC90 V8 - servis se da sehnat velmi kvalitni a nemusi byt znackovy - na dotaz dam kontakt.

hned potom bych asi volil Mitsubishi outlander nebo Range rover (ten se mi vzdy libil, ale slysel jsem dost kritiku)

Co se tyce CR-V tak mame pribuzne kteri si to koupili a kdyz jedou na dovolenou tak musi brat sluzebniho passata do ktere se vejde vic.

Odesláno (upraveno)

Občas takový řídím (ne 4x4) a fakt to nemá chybu. A znám lidi, co maj takový auta jako rodinný a nedaj na to dopustit.

V podstatě neexistuje situace, kterou s tím autem nevyřešíš. :thumbsup_anim:

P.S. A žere to míň jak ty nepraktický imageovky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...