Josef01 Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Nemám tušení co je za materál uvnitř, krabička vypadá jako dřevěná, lakovaná, pokud je to kopie dřeva, pak dokonalá. Já jen že se bavíme o boxu za 675,- Kč tedy ne za 6750,- Kč
Baker Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Já jen že se bavíme o boxu za 675,- Kč tedy ne za 6750,- Kč Diky za moudro.
Josef01 Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Klidně mi vynadej za odpověď u nás to je národním zvykem...
Baker Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Klidně mi vynadej za odpověď u nás to je národním zvykem... Vynadej ??? Jen jsem regoval na tvou jizlivou poznamku. Pokud Te me otazky obtezuji, nevim proc reagujes. Uz jsem mel v ruce ruzne harampadi ruznych cenovych i kvalitaivnich urovni, potrebuju krabicku na hodinky do trezoru, ale to neznamena, ze to musi byt smejd.
Josef01 Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2010 To přece není jízlivá poznámka, bylo to směřováno k tomu, že v této cenové relaci nemůže člověk očekávat zázrak a že to snad ani nemá cenu řešit, protože dá do krabičky hodinky klidně za 300 tisíc (vzhledem k poznámce o trezoru). Prostě za 675,- korun krabička je vyrobena z těch nejlevnějších materiálů, vše lepené a cena tedy odpovídá, dokonce bych řekl, že to je až levné. Počítal bych s tím, že když se mi nebude líbit mám 14 dní na vrácení...
Baker Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 To přece není jízlivá poznámka, bylo to směřováno k tomu, že v této cenové relaci nemůže člověk očekávat zázrak a že to snad ani nemá cenu řešit, protože dá do krabičky hodinky klidně za 300 tisíc (vzhledem k poznámce o trezoru). Prostě za 675,- korun krabička je vyrobena z těch nejlevnějších materiálů, vše lepené a cena tedy odpovídá, dokonce bych řekl, že to je až levné. Počítal bych s tím, že když se mi nebude líbit mám 14 dní na vrácení... Ano tomu rozumim a souhlasim, proto jsem se ptal na provedeni, muze to byt za ty penize provedeno levne, ale precizne a nebo to muze byt odflaknute, hrany nemusi sedet a tak podobne. Je jasne, kde se to za ty penize vyrabi a i tam jsou rozdilne kvalitativni urovne.
Chrochtal Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 no za ty prachy mi to prijde dobre. Material je lakovane drevo, zevnitr je to semis nebo neco podobneho na omak, polstarky jsou lepene, pani mi tudiz lhala, kdyz rikala, ze site )) Viko je na dvou pantech, ma docela vuli, ale pri doklapnuti je jakoby volnejsi. Hrany sedi, vnitrk mam taky lepeny presne. Polstarky jsou lepene dostatecne, nikde nic neprecniva, netrci, zadne presahy apod. Spodek, z vnejsku, je polepeny pasem tenke latky, asi neceho podobneho jako je vevnitr, jen barvy priblizne tonu dreva, aby hodinkovnice neklouzala po drevu? Netusim Kazdopadne ja jsem se zpracovanim spokojeny, i kdyz polstarky nejsou site a cena byla bez dph i kdyz pani trvala na tom, ze je s dph odpolko to nafotim a hodim sem fotky
Josef01 Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Souhlasím, za ty peníze to je pěkné, čekal bych podstatně horší výrobek. Vzhledem k tomu, že jsem nahmatal na malém suku nerovnost, je to asi skutečné dřevo a krabička je bezchybná.
little_w Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 (upraveno) Uz mam doma i tu svoji hodinkovnici. Prekvapive dobre zpracovana, s remeslnou urovni jsem vazne spokojeny. Polstarky jsou asi lepene, ale vzhledem k tomu, ze svy (nebo spoje nebo jak to rict) jsou vevnitr, tak to nemuzu rict s jistotou. Co me teda prekvapilo, bylo misto, odkud se to odesila. Objednaval jsem to tady, firma ma sidlo v Borehamwoodu, coz je severni predmesti Londyna, asi 70 mil ode mne. Na baliku je jako odesilatel uvedena jakasi firma (W H neco, nepamatuji se) v Ceske republice! Takze pocitam, ze sikovne ceske rucicky to i vyrabely... dalsi plus, ne? Par fotek: Pokud budete mit potrebu potrebu komentovat hodinky, cinte tak v pratelskem duchu. A ty vlevo dole, Ty-jejichz-jmeno-se-nesmi-vyslovit, proste ignorujte . Jde o tu hodinkovnici... Upraveno 24. března 2010 uživatelem little_w
kubson Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 prosimtě nepodaří se ti rozluštit tu českou firmu?
little_w Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 prosimtě nepodaří se ti rozluštit tu českou firmu? Podari, Kubo. Poslu ti to odpoledne (spis vecer). Krabici jsem nevyhodil, je tam plna adresa. Jinak to ale urcite distribuuje GoldPack CR - nebo spis nechavaji si to vyrabet. Ale jasne, poslu info do SZ.
sect Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Tak jsem si taky jednu právě objednat, ale tu světlejší KW8. Bohužel jsem patřil mezi ty "šťastné" kteří si koupili hodinkovnici z Lídlu a ta teď leží prázdná ve skříni.
PavelK Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Dají se ty přepážky vyndat? (Kdybych třeba chtěl krabičku použít na něco jiného, než na hodinky.) Díky.
little_w Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Dají se ty přepážky vyndat? (Kdybych třeba chtěl krabičku použít na něco jiného, než na hodinky.) Díky. jo, prepazky se vyndat daji. jsou tam proste jen dane, jsou na miru, cili drzi tak akorat. ale pripevnene - pokud jsem si vsimnul dobre - nijak napevno nejsou. vecer to potvrdim.
sect Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Tak teď mi přišlo potvrzení objednávky, informace že jsou skladem a v pátek bych ji mohl mít. To je rychlost......
Slaco Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Díky za inspiraci pro nákup hodinkovnice za málo peněz. V pondělí objednáno a ve středu už byla z větší části zaplněná. Pro mne naprosto dostačující Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 (upraveno) Omlouvám se, že toto vlákno oživím, ale nechce se mi zakládat nové v sekci koupím. Sháním hodinkovnici a docela se mi líbí verze pro 6 hodinek KW06-BM od Gold Pack. Nemá někdo k odprodání, resp. nebral někdo od Gold Pack více kusů? Zatím jsem jim nepsal, ale nejsem si jist, zda by mi byli ochotni poslat pouze jeden kus. Díky moc za případnou reakci či radu. Upraveno 25. srpna 2012 uživatelem lucid
Waya03 Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Omlouvám se, že toto vlákno oživím, ale nechce se mi zakládat nové v sekci koupím. Sháním hodinkovnici a docela se mi líbí verze pro 6 hodinek KW06-BM od Gold Pack. Nemá někdo k odprodání, resp. nebral někdo od Gold Pack více kusů? Zatím jsem jim nepsal, ale nejsem si jist, zda by mi byli ochotni poslat pouze jeden kus. Díky moc za případnou reakci či radu. Ahoj, určitě se nemusíš bát napsat jim e-mail. Já jsem je na základě tohoto vlákna asi půl roku uháněl, pořád nebylo skladem, ale nakonec jsem se asi před měsícem dočkal a jeden kus hodinkovnice KW08-BM mi obratem za luxusní cenu poslali na dobírku. Jen do toho, napiš jim.
jovani Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 ... KW08-BM mi obratem za luxusní cenu poslali na dobírku ...cena bola aka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se