Radimk Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Tak na mě nějak působí to dlouhé zimní pošmourno a proto si uvažuju udělat radost. Měly by to být hodinky "za pár šupů", budu je nosit a dřít všude. ( krom kola, tam jsou nachystány Casia- G-čka 056-ky). Nijak na ně nespěchám, vidím to tak na měsíc, než se rozhoupu. Napadlo mě obligátní Seiko- a rovnou návrat přímo ke kořenům- SKX 007 a trochu je poladit - safír, nerez luneta..já je měl v podstatě jako první nebo snad druhé hodinky tu na fóru. Nebo Monstra- taky mě nijak nezklamaly. A nebo nějaké Rusko. Ale co od nich? Wostoky? Ty K-3 submarine jsou taky docela slušné. Amfibia je taky v hledáčku, ale sou zoufale malé.. Já to vidím 40-44, abych je na ruce našel.. Ještě mě napadly třeba Zodiacy, Invicty, ale to už sou takoví navoněnci. Zkuste mi něco navrhnout. Pracanti na tůry , na hory, do vody, k ohni... Komplet nerez, to je asi samozřejmý, pokud by byl safír, nebo šel dodělat, jako u SKX007, bylo by super, jinak nevím. Hlavně ne žádné vymazlené chrastítka. Mohutné, masivní, mechanické, levné, klidně trochu atyp design,.. Já fakt nevím co vlastě mám za požadavky..
Radimk Odesláno 10. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Vymezuju si právo sem vkládat mé myšlenkové pochody.. Co tak nějaký "army look" ?? A lunetu to vlastně taky nemusí mít. Jen slušnou "vodu" 100-200m.
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 kup ty želvy od viktora z inzerce - ty maj šťávu
sect Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 A co Trasery Supersporty? Sice to nejsou automaty, ale ke sportu, k vodě, do lesa atd.? http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=90 Teď je budu kupovat a za tu cenu se nemusím bát, že se jim něco stane..........jsou na kaučuku, neoriginální tah se dá dokoupit (+800,-).
Bert Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Před týdnem jsem si právě za účelem rozehnání chmur a přípravy na sluníčko a vodu jedny pracovní krásky koupil: FORMEX 2000 DS. Jsou skvělé!
Radimk Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) Trasery sem už taky vyzkoušel.. baterku ne, to nechci. Seika už sem si prošel, jsou ve hře, ale pořád mě něco táhne do Ruska. Kdysi v pravěku sem jen na Wostokách, a nemůžu říct, že by mě zklamaly. Navíc- Seika mám už dvoje ve stáji. "Rusko" žádné. Nějaký "Soviet techno design" bude asi to pravé. Jen najít ten pravý kus, jek sem psal, žádný naleštěný vyvoněný balast Upraveno 11. března 2010 uživatelem Radimk
dandy Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Monster je dobrá voľba, alebo skús sa pozrieť na Seiko SRP043, SRP025 alebo nejaké Seiko 5.
tombed Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Seiko Alpinist Sarb059, není to rus a japonce máš dva jak píšeš, ale dovybavíš za pár peněz safírem a máš hodinky značka ideál na léto... taky o nich na léto uvažuju... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25000&hl=
Baker Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 tombed napsal: Seiko Alpinist Sarb059 To je sice dobra volba, ale nevim, zda jsou uplne levne. Jinak safir s AR neni problem, cena cca $50.
lub Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Radimk napsal: SKX 007 a trochu je poladit - safír, nerez luneta.. mohu se zeptat - jak dalece je smysluplný a efektivní u nových, relativně levných hodinek měnit hardlex za safír? dík, lub
Baker Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 lub napsal: mohu se zeptat - jak dalece je smysluplný a efektivní u nových, relativně levných hodinek měnit hardlex za safír? Vetsi odolnost, ale hlavne dobry pocit.
Marfi Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Baker napsal: Vetsi odolnost, ale hlavne dobry pocit. A mnohem líp to vypadá.
little_w Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 kup si seiko skx007 a ten gumovej nastavec a la g-shock. nic takoveho nikdo jiny mit nebude
Marfi Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 little_w napsal: kup si seiko skx007 a ten gumovej nastavec a la g-shock. nic takoveho nikdo jiny mit nebude Já mám
lub Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Vetsi odolnost, ale hlavne dobry pocit. smile.gif ok někde ve starším vlákně jsem četl od nějakého odborníka z řad vás zkušených, že hardlex není od safíru až takový rozdíl..(?) A mnohem líp to vypadá. jak líp to vypadá? že se ptám tak blbě.. jako s AR? mně by se na SRP043 taky líbil antireflex, ale abych nechal měnit sklíčko u nových hodinek..prostě nevím, no omlouvám se za OT, jen mi to zavrtalo hlavou
Baker Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 lub napsal: někde ve starším vlákně jsem četl od nějakého odborníka z řad vás zkušených, že hardlex není od safíru až takový rozdíl..(?) Hardlex je takovy trochu lepsi mineral, poskrabes jej uplne stejne.
JDenver Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Já bych dal asi přednost těm pomerančovým. Působí letně a svěže. Shodou okolností je něco takového právě na Aukru za docela slušné peníze. Alespoň myslím že je to slušná cena, když tak mě opravte. Seiko na Aukru
kubas Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 JDenver napsal: Já bych dal asi přednost těm pomerančovým. Působí letně a svěže. Shodou okolností je něco takového právě na Aukru za docela slušné peníze. Alespoň myslím že je to slušná cena, když tak mě opravte. Seiko na Aukru toje zajimavy, prodejce na aukru je ze singapuru.. to cumim...
Marfi Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 lub napsal: A mnohem líp to vypadá. jak líp to vypadá? že se ptám tak blbě.. jako s AR? mně by se na SRP043 taky líbil antireflex, ale abych nechal měnit sklíčko u nových hodinek..prostě nevím, no omlouvám se za OT, jen mi to zavrtalo hlavou No prostě líp. Stejně jako s kvalitním plným tahem a plnýma koncovkama a bezpečnostní sponou. Že to stálo skoro jako ty hodinky je pravda, ale jak psal Baker, je to i o pocitu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se