Viktor Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) Pořád se mi první limitka Primu na fóru líbí a hodinky pravidelně nosím, ale nějak jsem se nesžil se současným logem Prim Manufakčr na číselníku, mně se prostě nelíbí. Uvažuju o výrobě nového číselníku bez Manufacture 1949 a možná i bez 17 Jewels. Rád bych poptal výrobu nového číselníku v Eltonu, neměl by někdo zájem se připojit? Starý číselník bych samozřejmě uložil a měl možnost ho na hodinky vrátit. Jsou ještě verze stříbrné a černé, těch se to týká taky. Osobně jsem pro číselník "PRIM only", zdá se mi, že by to těm hezkým hodinkám hrozně prospělo. Původní číselník Varianta A "PRIM Only" Varianta B "PRIM + 17 Jewels" Předem hlásím, že nemám zájem o flame na téma PRIM vs. MPM a pokud někdo chce na tohle téma debatovat, ať si na to prosím založí vlastní vlákno. Díkec za pochopení. Takže anketa se nezobrazuje, prosím některého šikovného moderátora o opravu, díky. Upraveno 11. března 2010 uživatelem Baker
Baker Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Takže anketa se nezobrazuje, prosím některého šikovného moderátora o opravu, díky. Takto ?
little_w Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 no tak PRIM + 17 jewels vypada podle mne dobre, ale vzhledem k tomu, ze by to bylo neopravnene pouziti znacky, kterou ma registrovanou nekdo jiny... nevim, jestli ti to budou ochotni vytobit? v NMnM ses jich uz na to ptal? byl bych docela prekvapeny, kdyby do toho sli. to me zajima, davej pak prubezne vedet.
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Za mě bochánek PRIM, ten se mi líbí nejvíc.
jankoxxx Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 nech je to akokolvek smutna situacia ale na toto sa prim celkom urcite neda nahovorit. islo by o vyrobu fake hodiniek.
redakce.chronomag Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 K Eltonu patří logo Prim manufacture. Pokud si tam dáš jen Prim, bude z toho Prim MPM :-(
spiderer Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Hele Viktore, ty varianty se mi libi obe, ale nebude z tech hodinek potom "bastl" - pokud by byli ochotni to ale udelat primo u Primu - o cemz pochybuju - tak by to bylo v poradku
Viktor Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2010 K Eltonu patří logo Prim manufacture. Pokud si tam dáš jen Prim, bude z toho Prim MPM :-( No, to asi nebude úplně pravda, ale fakt se tady o tom nechci hádat. Zajímá mě v tuhle chvíli jen "estetický" názor, ten právní je složitý a je tu tisíckrát bez výsledku omletý. Pro mě jsou hodinky PRIM jen jedny a ty se dělaj v NMnM, to je můj názor, ale nikomu neberu ten jeho, že se dělaj v Číně. Víc už k tomu tady nenapíšu.
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) Mně se, Viktore, nejvíce líbí ten, co tam máš. A pokud bych to měnil, pak jedině tak, jak psal už Tolja - tedy bochánkem. Nápis Prim (z obrázku 2 a 3) na mě působí tak nějak nijace a lacině. Upraveno 11. března 2010 uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Mně se, Viktore, nejvíce líbí ten, co tam máš. A pokud bych to měnil, pak jedině tak, jak psal už Tolja - tedy bochánkem. Nápis Prim (z obrázku 2 a 3) na mě působí tak nějak nijace a lacině. Nechal bych to, tak jak to je... Opravdu to samotné PRIM evokuje JVD, QQ a jiné horologické zázraky
Peter Velky Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Ja by som do toho urcite isiel. Paci sa mi varianta Prim + 17 Jewels.
cigi Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 (upraveno) Jestli půjde ten prim only, bez ničeho dalšího, jdu do toho s tebou, Viktore. Bílý s černými potisky. Takhle totiž měly od začátku vypadat a z různých důvodů jsme toho nedosáhli. Jen myslím bude třeba to prim správně umístit a vyladit velikost, to v primu jistě zvládnou. Frantík mi říkal, že by chtěl udělat LE linea II pro ty, kdo tu první limitku nestihli, možná bychom se mohli svézt s nimi. Upraveno 15. března 2010 uživatelem cigi
Frantik Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Jestli půjde ten prim only, bez ničeho dalšího, jdu do toho s tebou, Viktore. Bílý s černými potisky. Takhle totiž měly od začátku vypadat a z různých důvodů jsme toho nedosáhli. Jen myslím bude třeba to prim správně umístit a vyladit velikost, to v primu jistě zvládnou. Frantík mi říkal, že by chtěl udělat LE linea II pro ty, kdo tu první limitku nestihli, možná bychom se mohli svézt s nimi. No chteli jsme a uvazovali, poslal jsem i poptavku, ale zadna reakce.
navi Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 No chteli jsme a uvazovali, poslal jsem i poptavku, ale zadna reakce. Taky bych se hlásil!!! PRIM od Eltonu můžu vždycky!
Návštěvník Ondra Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 (upraveno) <!--quoteo(post=403577:date=15.3.2010 - 20:23:name=cigi)--><div class='quotetop'>QUOTE(cigi @ 15.3.2010 - 20:23) 403577[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Jestli půjde ten prim only, bez ničeho dalšího, jdu do toho s tebou, Viktore. Bílý s černými potisky. Takhle totiž měly od začátku vypadat a z různých důvodů jsme toho nedosáhli. Jen myslím bude třeba to prim správně umístit a vyladit velikost, to v primu jistě zvládnou. Frantík mi říkal, že by chtěl udělat LE linea II pro ty, kdo tu první limitku nestihli, možná bychom se mohli svézt s nimi.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> No chteli jsme a uvazovali, poslal jsem i poptavku, ale zadna reakce. Trochu to oživím... šel byste někdo do Chronomag LE Linea II (myslím celé nové hodinky)? Tentokráte s novým kalibrem 94.00 (manuální nátah). Řekněme limitka o 20-30 kusech, podle zájmu. To bychom mohli dát dohromady... Upraveno 16. května 2012 uživatelem Ondra
straspol Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Trochu to oživím... šel byste někdo do Chronomag LE Linea II (myslím celé nové hodinky)?Tentokráte s novým kalibrem 94.00 (manuální nátah). Řekněme limitka o 20-30 kusech, podle zájmu.To bychom mohli dát dohromady... Možná jsem mimo mísu- ale šel bych spíš do nějaké malé serie Orlíků- ale za ROZUMNOU cenu...
VS Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Možná jsem mimo mísu- ale šel bych spíš do nějaké malé serie Orlíků- ale za ROZUMNOU cenu...Nebylo to tady nedávno? 30 Orlíků za poloviční cenu. To neprojde.
financ Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Dostal jsem od Eltonu nabídku VIP certifikátu - víceméně sleva formou poukazu. Pokud by se našlo 35 lidí na Orlíky (35x58500), byla by tam sleva 25% - 43.900Kč za nový Orlíky II.Nabídka na nákup certifikátu je do konce srpna :-), možnost jeho uplatnění je do 31.7.2020
cali Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Chapem to dobre ze mame 20 dni aby sme splasili 35 ludi co vyplaznu 44K za poukaz na orliky? Nevidim to moc realne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se