Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pořád se mi první limitka Primu na fóru líbí a hodinky pravidelně nosím, ale nějak jsem se nesžil se současným logem Prim Manufakčr na číselníku, mně se prostě nelíbí. Uvažuju o výrobě nového číselníku bez Manufacture 1949 a možná i bez 17 Jewels. Rád bych poptal výrobu nového číselníku v Eltonu, neměl by někdo zájem se připojit? Starý číselník bych samozřejmě uložil a měl možnost ho na hodinky vrátit. Jsou ještě verze stříbrné a černé, těch se to týká taky.

Osobně jsem pro číselník "PRIM only", zdá se mi, že by to těm hezkým hodinkám hrozně prospělo.

Původní číselník

post-59-1268303636.jpg

Varianta A "PRIM Only"

post-59-1268303650.jpg

Varianta B "PRIM + 17 Jewels"

post-59-1268303645.jpg

Předem hlásím, že nemám zájem o flame na téma PRIM vs. MPM a pokud někdo chce na tohle téma debatovat, ať si na to prosím založí vlastní vlákno. Díkec za pochopení.

Takže anketa se nezobrazuje, prosím některého šikovného moderátora o opravu, díky.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno

no tak PRIM + 17 jewels vypada podle mne dobre, ale vzhledem k tomu, ze by to bylo neopravnene pouziti znacky, kterou ma registrovanou nekdo jiny... nevim, jestli ti to budou ochotni vytobit? v NMnM ses jich uz na to ptal? byl bych docela prekvapeny, kdyby do toho sli.

to me zajima, davej pak prubezne vedet.

Odesláno
K Eltonu patří logo Prim manufacture. Pokud si tam dáš jen Prim, bude z toho Prim MPM :-(

No, to asi nebude úplně pravda, ale fakt se tady o tom nechci hádat. Zajímá mě v tuhle chvíli jen "estetický" názor, ten právní je složitý a je tu tisíckrát bez výsledku omletý. Pro mě jsou hodinky PRIM jen jedny a ty se dělaj v NMnM, to je můj názor, ale nikomu neberu ten jeho, že se dělaj v Číně. Víc už k tomu tady nenapíšu.

Odesláno (upraveno)

Mně se, Viktore, nejvíce líbí ten, co tam máš.

A pokud bych to měnil, pak jedině tak, jak psal už Tolja - tedy bochánkem.

Nápis Prim (z obrázku 2 a 3) na mě působí tak nějak nijace a lacině.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Mně se, Viktore, nejvíce líbí ten, co tam máš.

A pokud bych to měnil, pak jedině tak, jak psal už Tolja - tedy bochánkem.

Nápis Prim (z obrázku 2 a 3) na mě působí tak nějak nijace a lacině.

Nechal bych to, tak jak to je... Opravdu to samotné PRIM evokuje JVD, QQ a jiné horologické zázraky

Odesláno (upraveno)

Jestli půjde ten prim only, bez ničeho dalšího, jdu do toho s tebou, Viktore. Bílý s černými potisky. Takhle totiž měly od začátku vypadat a z různých důvodů jsme toho nedosáhli. Jen myslím bude třeba to prim správně umístit a vyladit velikost, to v primu jistě zvládnou.

Frantík mi říkal, že by chtěl udělat LE linea II pro ty, kdo tu první limitku nestihli, možná bychom se mohli svézt s nimi.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Jestli půjde ten prim only, bez ničeho dalšího, jdu do toho s tebou, Viktore. Bílý s černými potisky. Takhle totiž měly od začátku vypadat a z různých důvodů jsme toho nedosáhli. Jen myslím bude třeba to prim správně umístit a vyladit velikost, to v primu jistě zvládnou.

Frantík mi říkal, že by chtěl udělat LE linea II pro ty, kdo tu první limitku nestihli, možná bychom se mohli svézt s nimi.

No chteli jsme a uvazovali, poslal jsem i poptavku, ale zadna reakce.

• po měsíci...
Odesláno

Taky bych se hlásil!!! PRIM od Eltonu můžu vždycky!

• Po letech...
Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

<!--quoteo(post=403577:date=15.3.2010 - 20:23:name=cigi)--><div class='quotetop'>QUOTE(cigi @ 15.3.2010 - 20:23) 403577[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Jestli půjde ten prim only, bez ničeho dalšího, jdu do toho s tebou, Viktore. Bílý s černými potisky. Takhle totiž měly od začátku vypadat a z různých důvodů jsme toho nedosáhli. Jen myslím bude třeba to prim správně umístit a vyladit velikost, to v primu jistě zvládnou.

Frantík mi říkal, že by chtěl udělat LE linea II pro ty, kdo tu první limitku nestihli, možná bychom se mohli svézt s nimi.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Trochu to oživím... šel byste někdo do Chronomag LE Linea II (myslím celé nové hodinky)?

Tentokráte s novým kalibrem 94.00 (manuální nátah). Řekněme limitka o 20-30 kusech, podle zájmu.

To bychom mohli dát dohromady... :)

Upraveno uživatelem Ondra
  • po měsících...
Odesláno

Trochu to oživím... šel byste někdo do Chronomag LE Linea II (myslím celé nové hodinky)?

Tentokráte s novým kalibrem 94.00 (manuální nátah). Řekněme limitka o 20-30 kusech, podle zájmu.

To bychom mohli dát dohromady... :)

Možná jsem mimo mísu- ale šel bych spíš do nějaké malé serie Orlíků- ale za ROZUMNOU cenu...

Odesláno

Možná jsem mimo mísu- ale šel bych spíš do nějaké malé serie Orlíků- ale za ROZUMNOU cenu...

Nebylo to tady nedávno? 30 Orlíků za poloviční cenu. To neprojde. :)

Odesláno

Dostal jsem od Eltonu nabídku VIP certifikátu - víceméně sleva formou poukazu. Pokud by se našlo 35 lidí na Orlíky (35x58500), byla by tam sleva 25% - 43.900Kč za nový Orlíky II.

Nabídka na nákup certifikátu je do konce srpna :-), možnost jeho uplatnění je do 31.7.2020

Odesláno

Chapem to dobre ze mame 20 dni aby sme splasili 35 ludi co vyplaznu 44K za poukaz na orliky? Nevidim to moc realne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...