kutilprim Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Strojek nejde čistit celý, musí se rozebrat... Péro by z toho asi nemělo radost :-) To bych už asi dohromady nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Díky všem za rady. Napřed zkusím ty nůžky. Koupím nějaké manikurové nůžky, ubrousím hroty a snad dýnko povolím. Když ani tohle nepomůže, tak prubnu šupleru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2010 Bigesi, prosím mohli by jsi mi doporučit nějaký specializovaný obchod nejlépe v Praze, kde bych mohl tento otvírák koupit? Díky za případné rady. Já koupil svojí úvodní hodinářskou sadu na Aukru. A další věci pak na eBay, je to tam za pár drobných. Příklad: http://cgi.ebay.co.uk/Watch-Back-Case-Opener-Wrench-Screw-Remover-Tool-Set-/160463702796?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM http://cgi.ebay.co.uk/watch-opener-screw-backs-/370419445336?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM Ty jo a nevíte někdo, co je tohle? To jsem ještě neviděl: http://cgi.ebay.co.uk/YELLOW-SUPER-STICKY-SCREW-WATCH-BACK-CASE-OPENER-BALL-/280554479948?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2010 Přemýšlel jsem o tom že strojek ponořím do ředidla Nejlepší je C6006 a pak vysušit v troubě. Plynová nebo elektrická je vhodnější než mikrovlnka, ale pozor maximálně při 180°C, protože by se mohl rozpustit šelak na paletách kotvy. Po vysušení namazat, nejlépe Silkal ve spreji aplikovat v krátkých dávkách ze 20 cm. Jo abych nezapomněl, před tou troubou sundat číselník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2010 Já koupil svojí úvodní hodinářskou sadu na Aukru. A další věci pak na eBay, je to tam za pár drobných. snád by to malo fungovať na podtlaku aby si nemusel mať speciány kľúč. Pricucneč a otočíč dýnko. Niečo podobné mal náš hodinár,dúfam že som sa trafil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2010 snád by to malo fungovať na podtlaku aby si nemusel mať speciány kľúč. Pricucneč a otočíč dýnko. Niečo podobné mal náš hodinár,dúfam že som sa trafil. Asi's to trefil. Ale funguje to? Když si vybavím, jak moc občas musím zabrat klíčem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2010 Já koupil svojí úvodní hodinářskou sadu na Aukru. A další věci pak na eBay, je to tam za pár drobných. Příklad: http://cgi.ebay.co.uk/Watch-Back-Case-Opener-Wrench-Screw-Remover-Tool-Set-/160463702796?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM http://cgi.ebay.co.uk/watch-opener-screw-backs-/370419445336?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM Na eBay ještě kouknu. Díky Ti za odkazy. Dnes se mi konečně podařilo povolit dýnko pomocí nůžek, kterým jsem předtím dle rady uživatele kutilprim upiloval hroty. Tímto mu děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Na eBay ještě kouknu. Díky Ti za odkazy. Dnes se mi konečně podařilo povolit dýnko pomocí nůžek, kterým jsem předtím dle rady uživatele kutilprim upiloval hroty. Tímto mu děkuji za pomoc. Mám taky nářadí koupené na ebay-i - a díky Bigesovi - a je to mnohem jednodušší a bez strachu z pškození dýnka, což se u nůžek a šupléry občas stávalo. Doporučuji origo nářadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Origo nařdí je určitě lepší, ale drahé. Takže takové amaterské vychytávk yobčas příjdou vhod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Origo nařdí je určitě lepší, ale drahé. Takže takové amaterské vychytávk yobčas příjdou vhod. Není to pravda,cena je dobrá,v řádu několika stokorun a jak píše honzamanta vyplatí se, minimalizují se škrábance na dýnku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Na eBay ještě kouknu. Díky Ti za odkazy. Dnes se mi konečně podařilo povolit dýnko pomocí nůžek, kterým jsem předtím dle rady uživatele kutilprim upiloval hroty. Tímto mu děkuji za pomoc. Není zač, rád poradím když můžu. Zatím, spíš čerpám informace od zkušenějších uživatelů na fóru , jejich rady mi moc pomohly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Na eBay ještě kouknu. Díky Ti za odkazy. Dnes se mi konečně podařilo povolit dýnko pomocí nůžek, kterým jsem předtím dle rady uživatele kutilprim upiloval hroty. Tímto mu děkuji za pomoc. Kdyby něco, tak klíčová slova jsou 'watch opener' a 'watch tools'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Nejlepší je C6006 a pak vysušit v troubě. Plynová nebo elektrická je vhodnější než mikrovlnka, ale pozor maximálně při 180°C, protože by se mohl rozpustit šelak na paletách kotvy. Po vysušení namazat, nejlépe Silkal ve spreji aplikovat v krátkých dávkách ze 20 cm. Jo abych nezapomněl, před tou troubou sundat číselník. Já bych tu mikrovlnku úplně nezavrhoval, jiskřičky, které tam budou poskakovat, by mohly strojek zajímavě dekorovat (ještě lepší by bylo požadovaný obrazec na strojek předkreslit měkkou tužkou, nejlépe 6B). A pro konečný estetický efekt ještě před nástřikem přetřít ložiskové kameny lakem na nehty (doporučoval bych červený nebo zelený, určitě ne modrý, aby se nepletly s modřenými šroubky). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Zní to zajmavě, ale radši to nechám vysušit jen tak na vzduchu. Může mi někdo poradit jak vindat sklíčko u PRIM Sport 2 ??? Jestli je na to nějaký fígl, nebo ho prostě vytlačím ven. A taky jak to bude s vodotěsností. Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Zní to zajmavě, ale radši to nechám vysušit jen tak na vzduchu. Může mi někdo poradit jak vindat sklíčko u PRIM Sport 2 ??? Jestli je na to nějaký fígl, nebo ho prostě vytlačím ven. A taky jak to bude s vodotěsností. Díky za rady Tak už jsem to zvládnul. Akorát nevím jsetli budou vodotěsné. Kroužek jsem sehnal sice je použitý, ale vypadá to lépe než s tím černým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 (upraveno) Nedávno jsem na ruce od kolegy z dechovky objevil toto. Jen jsem zíral a tiše záviděl. Upraveno 2. září 2010 uživatelem orlando1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Když se na ně teď dívám, uvažuji, jestli jsem ve správném vlákně, když jsou to PRIM AUTOMATIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 (upraveno) Když se na ně teď dívám, uvažuji, jestli jsem ve správném vlákně, když jsou to PRIM AUTOMATIC PRIM AUTOMATIC, ale stále SPORT a Bohu vďaka krásne. Skutočná lahôdka. Upraveno 2. září 2010 uživatelem fcervenicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Když se na ně teď dívám, uvažuji, jestli jsem ve správném vlákně, když jsou to PRIM AUTOMATIC Jedná se o PS2 automat, tak asi jsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Nedávno jsem na ruce od kolegy z dechovky objevil toto. Jen jsem zíral a tiše záviděl. Teda musím říct, že taky zírám. Bílou variantu jsem ještě neviděl a mooooc se mi líbí. Mimochodem, na jaký nástroj hraješ? Já se hrdě hlásím ke klarinetu a saxíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se