Dokusan Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Tak už jsem také v "rodině". Ač nejspíš s neoriginální lunetou, stejně z nich mám radost. Nejspíš je hodím k hodináři na kontrolu. Třeba bude mít nějaké origo díly.(zajímavost: putovaly ke mě z Francie, neb jsem měl nějaký záchvat a koupil je na Ebay ) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 4Hardslimer nakonec na radu zpratelene duše návštěva u správného hodinare, výměna skla za origo Elton, vypadá moc hezky, luneta ještě bude, zvažuji jiný tah, ale tohle na tom bylo, drží a je z té doby, Trenčín Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oolan Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oolan Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Vypadají v pohodě, až na ty ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Toto sa normálne vyrábalo alebo ich nejaký kutil vylepšil? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jaké-primky-máte-právě-na-ruce/page-512#entry1894646 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 EDYMI:Toto sa normálne vyrábalo alebo ich nejaký kutil vylepšil? Nevím jestli normálně, ale já je mám v nos stavu tak pochybuju že to někdo předělával. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Předělával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 No já mám na všech pěti (tři jsou zezadu dost odřený na mosaz - to aby jste mi tolik nezáviděli )zelených "Humbertech" více či méně oranžovou vteřinovku. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak je to správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 O par postu vyse jsem mu daval odkaz na Humberta, ktere jsou ok. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Ďakujem, za plodnú diskusiu. Priznávam, že trocha som bol na pochybách čo presne Hardslimer svojim postom (linkom) myslí. Tiež mi v hlave vŕtala sekundovka, keďže jedny Humberta s oranžovou sekundovkou vlastním. No ako spomínal Cherokee toto bastlenie humbert som už videl viackrát, preto som si nebol istý či je to origo alebo tuning. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 ;-) Myslel jsem, ze nazorna ukazka bude vice, nez sto slov. Sorac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak podle bible to není, ale ani v té není všechno že a za soudruhů bylo možné vše jen aby se splnil plán. V každém případě ta vteřinovka jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Jo, vterinovka se zelenym obdelnickem se mi u nich libi vic, nez origo. Asi si ji taky vymenim. Nema nekdo jednu vterinovku se zelenym obdelnickem navic? Koupim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 ;-) Myslel jsem, ze nazorna ukazka bude vice, nez sto slov. Sorac. Názorná ukážka je určite viac ako sto slov, len som si stále nebol istý či sa jedná len o tú sekundovú ručku alebo aj niečo iné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Jediná správná vteřinovka na humbertech je takto.Howgh. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Pánové chci se zeptat, dají se ty ručky nějak zachránit. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Nedají,jen očistit a natřít na bílo.Niklové z nich nikdy už nebudou :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se