oolan Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor?
oolan Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Vypadají v pohodě, až na ty ručky.
EDYMI Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Toto sa normálne vyrábalo alebo ich nejaký kutil vylepšil? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jaké-primky-máte-právě-na-ruce/page-512#entry1894646
Cherokee Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 EDYMI:Toto sa normálne vyrábalo alebo ich nejaký kutil vylepšil? Nevím jestli normálně, ale já je mám v nos stavu tak pochybuju že to někdo předělával. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mipa Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 No já mám na všech pěti (tři jsou zezadu dost odřený na mosaz - to aby jste mi tolik nezáviděli )zelených "Humbertech" více či méně oranžovou vteřinovku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 O par postu vyse jsem mu daval odkaz na Humberta, ktere jsou ok. ;-)
EDYMI Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Ďakujem, za plodnú diskusiu. Priznávam, že trocha som bol na pochybách čo presne Hardslimer svojim postom (linkom) myslí. Tiež mi v hlave vŕtala sekundovka, keďže jedny Humberta s oranžovou sekundovkou vlastním. No ako spomínal Cherokee toto bastlenie humbert som už videl viackrát, preto som si nebol istý či je to origo alebo tuning.
Hardslimer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 ;-) Myslel jsem, ze nazorna ukazka bude vice, nez sto slov. Sorac.
Cherokee Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Tak podle bible to není, ale ani v té není všechno že a za soudruhů bylo možné vše jen aby se splnil plán. V každém případě ta vteřinovka jim sluší.
filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Jo, vterinovka se zelenym obdelnickem se mi u nich libi vic, nez origo. Asi si ji taky vymenim. Nema nekdo jednu vterinovku se zelenym obdelnickem navic? Koupim!
EDYMI Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 ;-) Myslel jsem, ze nazorna ukazka bude vice, nez sto slov. Sorac. Názorná ukážka je určite viac ako sto slov, len som si stále nebol istý či sa jedná len o tú sekundovú ručku alebo aj niečo iné.
Honza.manta Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Jediná správná vteřinovka na humbertech je takto.Howgh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cherokee Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Pánové chci se zeptat, dají se ty ručky nějak zachránit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Nedají,jen očistit a natřít na bílo.Niklové z nich nikdy už nebudou :-(
Honza.manta Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Zkus je přeleštit na brusném papíru na nehty, mohlo by to klapnout, ale většinou to dost ušpiní lumi.
Cherokee Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Hodinky jsou koupeny na aukru jenže tam to vypadalo ok, Tak přemýšlím co s tím udělám. Přidávám foto z aukra . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se