Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No já mám na všech pěti (tři jsou zezadu dost odřený na mosaz - to aby jste mi tolik nezáviděli :) )zelených "Humbertech" více či méně oranžovou vteřinovku.

Odesláno

Ďakujem, za plodnú diskusiu. Priznávam, že trocha som bol na pochybách čo presne Hardslimer svojim postom (linkom) myslí. Tiež mi v hlave vŕtala sekundovka, keďže jedny Humberta s oranžovou sekundovkou vlastním. No ako spomínal Cherokee toto bastlenie humbert som už videl viackrát, preto som si nebol istý či je to origo alebo tuning. 

Odesláno

Tak podle bible to není, ale ani v té není všechno že a za soudruhů bylo možné vše jen aby se splnil plán. V každém případě ta vteřinovka  jim sluší.

Odesláno

;-) Myslel jsem, ze nazorna ukazka bude vice, nez sto slov. Sorac.

Názorná ukážka je určite viac ako sto slov, len som si stále nebol istý či sa jedná len o tú sekundovú ručku alebo aj niečo iné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...