Honza.manta Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Zkus je přeleštit na brusném papíru na nehty, mohlo by to klapnout, ale většinou to dost ušpiní lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Hodinky jsou koupeny na aukru jenže tam to vypadalo ok, Tak přemýšlím co s tím udělám. Přidávám foto z aukra . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 To je kravina,to musí být jiné ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 spíš to nějak upravil Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 je to upravovany, je to docela videt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Zelené už jsou jak mají být. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Tak pěkné, ty zelené, vidím, že mám před sebou ještě kus cesty, aby vypadaly takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 No, měl jsem štěstí na pouzdro, opravdu zachovalý stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 To Zekon-máme je skoro stejný--- Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Ale ten armovák tam stejně nepatří, půjde tam černý, ale až budu dělat generálku. Upraveno 26. března 2017 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 To vím,ale takhle se mi to líbí,něco to má do sebe,takový to Umami..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Ale to určitě ano, už jsem podobné dělal. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 No ty červený máš taky pěkné,taky se po téhle barvě pídím,zatím nemám výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Nemám, to nebylo pro mně, a mně by ani dlouho nevydržely, moc se mi nelíbí, baví mně ale ta práce kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 To chápu,mě taky,ale roky se hlásí a hůř na to vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Mé sportky jsou právě na generálce. Už se na ně těším, jen nevím jaký zvolit řemen. Tak čerpám inspiraci. Prozatím vede Rios Racing. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 28. března 2017 uživatelem ctvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 A co budeš dělat s tím původním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 A co budeš dělat s tím původním? Ten si tu nechám jako original. Je v moc pěkném stavu tak si ho nechci zničit, slyšel jsem, že jsou k tomu náchylný Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Hodinky jsou koupeny na aukru jenže tam to vypadalo ok, Tak přemýšlím co s tím udělám. Přidávám foto z aukra . To že se běžně píše zaklínadlo "hodinky vypadají v reálu lépe než na fotkách" a ve skutečnosti vypadají ještě o něco hůř, na to už jsem si tak nějak zvykl a počítám už s tím, ale tyhle ručky, to je teda extra prasárna. To není využití příhodného odlesku blesku zrovna v místě, kde je vyžraný chróm (stalo se mi už vícekrát - bohužel i tady na fóru) nebo obligátní absence fotky směřující na korunku, kde je to nejvíc osahaný a tak podobně, ale zjevně podvod - ať už přehození ruček nebo photoshop...pokud se ti zbytek hodinek zamlouvá, tak bych uhodil na prodejce a chtěl přinejmenším slevu z kupní ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 spíš to nějak upravil Hezké ráno všem.A jaké si dal prodejci hodnocení na Aukro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se