Hardslimer Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Stahni si na google "photo compress". ;-)
Karlos Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Rad bych poslal své ale všechny fotky co mam jsou mají vic MB nez je povoleno,tak nevím jak to fotit :-/Před focením ve foťáku nastav menší rozlišení a je to.
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Nejde to na iPhonu,asi přejdu na Samsug
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Nejde to na iPhonu ,mám s tím pořad problém :-(
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Nejde to na iPhonu ,mám s tím pořad problém :-(
Honza.manta Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Nejde to na iPhonu ,mám s tím pořad problém :-( Tak si kup telefon.
Thomas v.Bayern Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Kolik z Vas ma originální PS2 letecké?Nebo aspoň originalni cifernik?
Harwey Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39103-letecké-prim-automat-kolik-nás-tu-je/
Thomas v.Bayern Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Nechal jsem si pochromovat u nás ve městě ve fabrice ps2Humberto ,vim ze by se to nemělo ,ale mam je denně na ruce,vse je originál ,ve sbírce mam dalších 12 PS2 ve směs v dobrém originálním stavu,ale jedny musím mít pořad na ruce a to jsou ty nově pochromovane.Mam plno hodinek,co jsem dostal k narozeninám ,jelikož každy kdo me zná ví ze miluju hodinky,ale nechám je v dřevěném Boxu a nosím ty PS2 ,nedám na ne dopustit. :-)
Hardslimer Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Tady je problém v tom, že tě nikdo nezná. Alespoň o nikom nevím. Z tvých 25 příspěvků se dá vydedukovat pouze to, že ti ještě nebylo ani 15 let.Tak nás něčím překvap a dej aspoň foto hodinek.
colommbo Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 (upraveno) Pěkné Igeny mám dvoje, PS2 automaty už taky a dnes jsem konečně kápl na klasické (Humberta mě neberou) PéeSdvojky v dobrém stavu, tuto etapu si konečně můžu odškrtnout... Upraveno 2. října 2017 uživatelem colommbo
jožko Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Pěkné Igeny mám dvoje, PS2 automaty už taky a dnes jsem konečně kápl na klasické (Humberta mě neberou) PéeSdvojky v dobrém stavu, tuto etapu si konečně můžu odškrtnout... Ešte neškrtaj.Chýba Ti ích viac.
colommbo Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Ano, Jožko, já vím... Mám to však v hlavě nastavené tak, že mi stačí tohle "základní a nejobyčejnější" provedení PS2. Ale vlastně máš i trochu pravdu, schází mi ještě žluté/okrové Igeny...
Thomas v.Bayern Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Tady je problém v tom, že tě nikdo nezná. Alespoň o nikom nevím. Z tvých 25 příspěvků se dá vydedukovat pouze to, že ti ještě nebylo ani 15 let.Tak nás něčím překvap a dej aspoň foto hodinek. To bych rad,ale bohužel jak už jsem v jedné diskusi psal,tak nemohu odesílat fota,jelikož je mám focene iPhonem a nemohu je kompresovat do menší velikosti abych moh foto zaslat :-/ A 15let mi opravdu není
Karlos Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Tak se prostě musíš naučit fotky zmenšovat.
Petr.S Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Taky fotím pouze mobilem. Stáhnu do pc a zmenším a je to. Když to dokážu já, tak už asi každý.
Nestler Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Hele ja nevim. Prevazne fotim Iphonem a nemam problem hned a bez jakehokoliv zasahu fotku postnout.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se