onney Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Hezká renovace, jen mi tam chybí ta původní vteřinovka, ta červaná mi tam nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Chtěl jsem tam červenou pro oživení. Někde tady na fóru jsem to viděl a zalíbilo se mi to, takže jsem si ji tam nechal dát.A jinak díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Nevíte někdo jaké typové označení mají tyto černé a bílé potápky? (stejné jako humberto?? asi ne...?)Dnes jsem je koupil na aukru ale jak jsem zjistil mají naklapávací víčko a pozdro docela na odpis tak bych je přehodil do humbertovskyho pouzdra ale nevím... bude k nim pasovat armovák ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Nevíte někdo jaké typové označení mají tyto černé a bílé potápky? (stejné jako humberto?? asi ne...?) Dnes jsem je koupil na aukru ale jak jsem zjistil mají naklapávací víčko a pozdro docela na odpis tak bych je přehodil do humbertovskyho pouzdra ale nevím... bude k nim pasovat armovák ?? Vše bude pasovat. To pouzdro je stejné s humbertama, akorát měli prý v eltonu problém s řezáním závitů, tak na krátký čas dělali víčka naklapávací a potom se naštěstí vrátili ke šroubovacím. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Vše bude pasovat. To pouzdro je stejné s humbertama, akorát měli prý v eltonu problém s řezáním závitů, tak na krátký čas dělali víčka naklapávací a potom se naštěstí vrátili ke šroubovacím. SZ Jo to jsem se tu dočetl mě by zajímal ten typ protože si dělám takový soukromý katalog kde mám uvedené typy a tento nevím jak číselně vyjádřit :-) 68 *** 1 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Typ - jako vše se to tu už řešilo - stačí hledat.PS2.1 - červený, modrý a černý svítící ciferníkPS2.2 - černý ciferník s indexy zelenými a oranžovými a stále ještě armovák bílý s indexyPS2.3 - humberta s černým armovákemPS2.4 - vše po humbertech - třeba potapěčské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Honzo to je rozlišení zde na foru zaběhnuté mezi komunitou sběratelů, ale já se ptám na typové označení z výroby (68 *** 1?) to by asi mohl zodpovědět pouze accutron.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Jedná se už o porevoluční výrobu a dle mého by tam měl být strojek kalibr 64 - i když kdo ví, tenkrát tam právě dávali oboje - 64 i 68. Ale správně by tam měl být kal.64 a tím pádem by i označení, je-li vůbec nějaké, mělo začínat 64xxx. Snad to rozlouskne Accutron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) Jedná se už o porevoluční výrobu a dle mého by tam měl být strojek kalibr 64 - i když kdo ví, tenkrát tam právě dávali oboje - 64 i 68. Ale správně by tam měl být kal.64 a tím pádem by i označení, je-li vůbec nějaké, mělo začínat 64xxx. Snad to rozlouskne Accutron. Stálo by za to,napsat všechno na jedno místo, PS1,PS2 a třeba i označení typů s kal.64 Někde accutron psal,že už brožuru do konce roku nestihne,teď jen nevím jestli je to ta co myslíš. Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Stálo by za to,napsat všechno na jedno místo, PS1,PS2 a třeba i označení typů s kal.64 Stále doufám, že se Accutronovi nakonec podaří dotáhnout tu Prim sport brožuru do konce a tam si to potom všechno najdeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Podle záručního listu co vkládal orlando do vlákna záruční listy je list vyplněn 16.9.95 tedy už porevoluční prodej a je tam uvedený typ 64 399 1 což by byly humberta s kal.64. Mě jde o to jestli se tyto potápky bílé/černé mezi sebou lišily typ. číslem abych si to mohl zavést do té mojí evidence No ještě uvidím co bude vevnitř za stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Tak halsim ... potápky, zaklapávací víčko.... je v nich kal. 68.4, ještě zjistit ten typ..?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Tak jsem jim dal novy kabat. Ale vypadaji jako nedorostly bratr vedle tych opravdovych diveru... Pardon je to mobilem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Tak jeste moje řada PS2.1, 2.2, 2.3 a 2.4 (samo na žlute humberta prijdou červené ručky a vteřinovka)Ještě musím sehnat bílé divery a tím pro mě bude 2.level uzavřen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník G-Shock Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Hezká renovace, jen mi tam chybí ta původní vteřinovka, ta červaná mi tam nesedí. Náhodou jsou parádní, a řemen sedí taky bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Tak jeste moje řada PS2.1, 2.2, 2.3 a 2.4 (samo na žlute humberta prijdou červené ručky a vteřinovka) Ještě musím sehnat bílé divery a tím pro mě bude 2.level uzavřen Hezké pokoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) Tak jeste moje řada PS2.1, 2.2, 2.3 a 2.4 (samo na žlute humberta prijdou červené ručky a vteřinovka) Ještě musím sehnat bílé divery a tím pro mě bude 2.level uzavřen Ještě bys mohl doplnit řadu Humbert o tyto Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Ještě bys mohl doplnit řadu Humbert o tyto Ještě jsou čtvrté s takovou hnědozelenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Jo chlapi tak ty mě nezajímají i když jsou možná ceněné víc. Mě zajímají pouze typy které byly uvedeny v katalogu a tam byl pouze typ 68 399 1 (bílo/zelené) a 68 400 1 (žluto/červené) To bych taky mohl sbírat PS2.1 s bílýma ručkama a to bych nikdy nedošel ke konci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se