Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Mé nové přírůstky.

Časem se doladí nedostatky :)

Jen si k tomu dovolím přidat citát z jiného vlákna:

Tak se mi to trošku rozrostlo. Na začátku jsem si pořídil jedny sporty II jako "stylovější" hodinky než má minulá Casia. Pak jsem objevil toto fórum a tím to začlo. Následovaly další humberta, pak potápěči, igeny, ........ Tak jsem si před časem stanovil, že bych rád měl jedny Humberta (žlutá), potápěče, automaty, černé modré a vínové igeny, a pak ještě ruské hodinky Sportivnye. A ostatní co mám doma zase pošlu do světa,... doufám :-)) Sportivnye jsou již téměř na cestě a do mého kompletu zbývají vínové igeny :-)

Tak mi tam jedny z těchhle sportů nějak nezapadaj. :taz:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen si k tomu dovolím přidat citát z jiného vlákna:

Tak se mi to trošku rozrostlo. Na začátku jsem si pořídil jedny sporty II jako "stylovější" hodinky než má minulá Casia. Pak jsem objevil toto fórum a tím to začlo. Následovaly další humberta, pak potápěči, igeny, ........ Tak jsem si před časem stanovil, že bych rád měl jedny Humberta (žlutá), potápěče, automaty, černé modré a vínové igeny, a pak ještě ruské hodinky Sportivnye. A ostatní co mám doma zase pošlu do světa,... doufám :-)) Sportivnye jsou již téměř na cestě a do mého kompletu zbývají vínové igeny :-)

Tak mi tam jedny z těchhle sportů nějak nezapadaj. :taz:

Ehm, starší příspěvky se asi už nedají editovat, že? :D :D

Jinak ty Primky jsou vážně děsný, takových hezkých variant .......a ještě když jsou za dobrou cenu...no nekup to ;-)

Upraveno uživatelem padza1
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Dávám do fóra můj nový přírůstek PS2 "HUMBERTO" v oranžovém po renovaci - s kaučukovým řemenem. Mimochodem ten je úplně senzační, měkoučký, perfektně sedí na ruce.

Jsou moc pěkné a s tím kaučukem naprosto souhlasím. Mám ho na Igenech a je fakt super. Nic lepšího neznám...:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Jsou zrenovované do nerez pouzdra, a musím říct, že v Eltonu odvedli poctivou práci. Už dlouho jsem si je chtěl vyzkoušet. Ale jak se znám, tak se časem objeví v prodejní sekci :)

Odkaz ke komentáři

Jsou zrenovované do nerez pouzdra, a musím říct, že v Eltonu odvedli poctivou práci. Už dlouho jsem si je chtěl vyzkoušet. Ale jak se znám, tak se časem objeví v prodejní sekci :)

Nejsou to ty moje? Skvělý hodinky na denní nošení. Bylo mi o nich smutno, tak jsem poslal další kousek do Eltonu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...