diver60 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Ale teď když se na ně dívám tak se mi začínají líbit ty do zelena....... tak nevím:sad01_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Mé nové přírůstky.Časem se doladí nedostatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Mé nové přírůstky. Časem se doladí nedostatky Jen si k tomu dovolím přidat citát z jiného vlákna: Tak se mi to trošku rozrostlo. Na začátku jsem si pořídil jedny sporty II jako "stylovější" hodinky než má minulá Casia. Pak jsem objevil toto fórum a tím to začlo. Následovaly další humberta, pak potápěči, igeny, ........ Tak jsem si před časem stanovil, že bych rád měl jedny Humberta (žlutá), potápěče, automaty, černé modré a vínové igeny, a pak ještě ruské hodinky Sportivnye. A ostatní co mám doma zase pošlu do světa,... doufám :-)) Sportivnye jsou již téměř na cestě a do mého kompletu zbývají vínové igeny :-) Tak mi tam jedny z těchhle sportů nějak nezapadaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 (upraveno) Jen si k tomu dovolím přidat citát z jiného vlákna: Tak se mi to trošku rozrostlo. Na začátku jsem si pořídil jedny sporty II jako "stylovější" hodinky než má minulá Casia. Pak jsem objevil toto fórum a tím to začlo. Následovaly další humberta, pak potápěči, igeny, ........ Tak jsem si před časem stanovil, že bych rád měl jedny Humberta (žlutá), potápěče, automaty, černé modré a vínové igeny, a pak ještě ruské hodinky Sportivnye. A ostatní co mám doma zase pošlu do světa,... doufám :-)) Sportivnye jsou již téměř na cestě a do mého kompletu zbývají vínové igeny :-) Tak mi tam jedny z těchhle sportů nějak nezapadaj. Ehm, starší příspěvky se asi už nedají editovat, že? :D Jinak ty Primky jsou vážně děsný, takových hezkých variant .......a ještě když jsou za dobrou cenu...no nekup to ;-) Upraveno 5. dubna 2012 uživatelem padza1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Ehm, starší příspěvky se asi už nedají editovat, že? :D Jinak ty Primky jsou vážně děsný, takových hezkých variant .......a ještě když jsou za dobrou cenu...no nekup to ;-) To nic... my co doma hodinky měříme na kýbly Tě chápem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Ehm, starší příspěvky se asi už nedají editovat, že? :D Jinak ty Primky jsou vážně děsný, takových hezkých variant .......a ještě když jsou za dobrou cenu...no nekup to ;-) a co letecký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 a co letecký? Letecký jsou taky hezký, ale na mě už krapet dražší. Se studentským příjmem se musí pozvolna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Dávám do fóra můj nový přírůstek PS2 "HUMBERTO" v oranžovém po renovaci - s kaučukovým řemenem. Mimochodem ten je úplně senzační, měkoučký, perfektně sedí na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Dávám do fóra můj nový přírůstek PS2 "HUMBERTO" v oranžovém po renovaci - s kaučukovým řemenem. Mimochodem ten je úplně senzační, měkoučký, perfektně sedí na ruce. Jsou moc pěkné a s tím kaučukem naprosto souhlasím. Mám ho na Igenech a je fakt super. Nic lepšího neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 S tím řemínkem naprosto souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Prim sport (letecký) automat - a co je víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Jojo. Taky jsem na ně ulítlej - jsou prostě skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 jsou nádherný- mají původní pouzdro, nebo je to renovace? Zdá se mi že mají ten měkný matový ton nerez pouzdra...nebo už jsem dneska slepej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Jsou zrenovované do nerez pouzdra, a musím říct, že v Eltonu odvedli poctivou práci. Už dlouho jsem si je chtěl vyzkoušet. Ale jak se znám, tak se časem objeví v prodejní sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Jsou zrenovované do nerez pouzdra, a musím říct, že v Eltonu odvedli poctivou práci. Už dlouho jsem si je chtěl vyzkoušet. Ale jak se znám, tak se časem objeví v prodejní sekci Já jsem si to hned myslel gratuluju, ksou vážně překrásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Jsou zrenovované do nerez pouzdra, a musím říct, že v Eltonu odvedli poctivou práci. Už dlouho jsem si je chtěl vyzkoušet. Ale jak se znám, tak se časem objeví v prodejní sekci Nejsou to ty moje? Skvělý hodinky na denní nošení. Bylo mi o nich smutno, tak jsem poslal další kousek do Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Financi Ty jsi taky pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Hodinky, které se nemusí natahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Tak konečně vím, jak vypadají dětské sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Hodinky, které se nemusí natahovat. Myslím si, že je z fleku můžeš nabídnout na aukru jako jedinečnou raritku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se