Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Já bych di tipnul, že fotka bude člena Kupa54. Až budu u kompu, tak se podívám lépe.

Ahoj,

ta fotka je moje smile_anim.gif řekl bych, že ten tvůj armovák je právě z těch soudků v druhé řadě ze spodu, je to taková šedomodrá barva tuším a mám dojem, že jsem už viděl i dva různé odstíny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

ta fotka je moje smile_anim.gif řekl bych, že ten tvůj armovák je právě z těch soudků v druhé řadě ze spodu, je to taková šedomodrá barva tuším a mám dojem, že jsem už viděl i dva různé odstíny

Takže se zřejmě jedná o PS2 bastlík - ale moc povedenej a nelituju, že jsem ho koupil. A před tvou sbírkou soudků klobouk dolů - proti tobě jsem jen pokoutní shromažďovatel. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Díky.

Armovák je nový a to doslovně - staré zásoby už nemají, musel jsem ho nechat vyměnit původní se loupal.

Font je rozdílný u obou nápisů, PRIM je vyšší a SPORT má jiný tvar, mám v Eltonu ještě jedny Igeny tak se nechám překvapit jaký font použijou na ně.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Možná se to tu už řešilo, ale nikde jsem to nenašel - když jsem nedávno kuchnul jedny ze svých Humbert, s překvapením jsem v nich našel kalibr 64. Měl jsem za to, že se to používalo jen v těch post-sport modelech, které se vizuálně lišily, ale tyhle jsou normální zelenobílá Humberta. Navíc dost jetá :(

Napadá mě ještě jedna otázka, ať neplevelím jinde: jdou, ale nejdou "dotáhnout". Vím, že se to tu někde na fóru řešilo čím to přesně je, ale nemůžu to už najít (a to jsem poctivě projel všechna opravárenská témata až na začátek historie fóra), nepamatuje si někdo, kde to bylo?

Odkaz ke komentáři

Oni v Eltonu v těch devadesátých letech asi zpracovávali i skladové zásoby ciferníků, takže asi i humberta.

Nejde dotáhnout - jako, že se dá natahovat stále dokola? Pak máš prasklé pero.

Díky, myslel jsem si to, ale chtěl si to potvrdit. Ad nátah: hodinky jdou natahovat (a chvíli i jdou), pérovník se otáčí a klade příslušný odpor, západka funguje, ale ať natahuju jak dlouho chci, nikdy se nedostanu nadoraz. U žádných ze svých nefunkčních kusů jsem zatím tenhle problém neměl, proto ta otázka. Takže péro...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...