t.p Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Včera dorazily...Gratuluju, krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demi Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Já bych di tipnul, že fotka bude člena Kupa54. Až budu u kompu, tak se podívám lépe. Ahoj,ta fotka je moje řekl bych, že ten tvůj armovák je právě z těch soudků v druhé řadě ze spodu, je to taková šedomodrá barva tuším a mám dojem, že jsem už viděl i dva různé odstíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Včera dorazily... Odkud dorážejí tak pěkné kousky? Renovace Elton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Ahoj,ta fotka je moje řekl bych, že ten tvůj armovák je právě z těch soudků v druhé řadě ze spodu, je to taková šedomodrá barva tuším a mám dojem, že jsem už viděl i dva různé odstínyTakže se zřejmě jedná o PS2 bastlík - ale moc povedenej a nelituju, že jsem ho koupil. A před tvou sbírkou soudků klobouk dolů - proti tobě jsem jen pokoutní shromažďovatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Dorazily koncem minulého týdne, v pondělí ještě musely na doseřízení k mému hodináři. Od té doby na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 At delaji radost.Jak vidno elton se rozhodnul použivat i u renovaci jiny font v nápisu SPORT coz se mi tedy moc.... spis vubec nezamlouva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Přesně tak - ať dělají radost! Jinak koukám, že i armovák je novej - asi došly staré zásoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Díky. Armovák je nový a to doslovně - staré zásoby už nemají, musel jsem ho nechat vyměnit původní se loupal. Font je rozdílný u obou nápisů, PRIM je vyšší a SPORT má jiný tvar, mám v Eltonu ještě jedny Igeny tak se nechám překvapit jaký font použijou na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Ještě by mne zajímala luminiscence. Mně u mých renovací funguje lumi ještě hůř než původní z let sedumdesátých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Za to je bio... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Možná se to tu už řešilo, ale nikde jsem to nenašel - když jsem nedávno kuchnul jedny ze svých Humbert, s překvapením jsem v nich našel kalibr 64. Měl jsem za to, že se to používalo jen v těch post-sport modelech, které se vizuálně lišily, ale tyhle jsou normální zelenobílá Humberta. Navíc dost jetá Napadá mě ještě jedna otázka, ať neplevelím jinde: jdou, ale nejdou "dotáhnout". Vím, že se to tu někde na fóru řešilo čím to přesně je, ale nemůžu to už najít (a to jsem poctivě projel všechna opravárenská témata až na začátek historie fóra), nepamatuje si někdo, kde to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Oni v Eltonu v těch devadesátých letech asi zpracovávali i skladové zásoby ciferníků, takže asi i humberta.Nejde dotáhnout - jako, že se dá natahovat stále dokola? Pak máš prasklé pero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Oni v Eltonu v těch devadesátých letech asi zpracovávali i skladové zásoby ciferníků, takže asi i humberta.Nejde dotáhnout - jako, že se dá natahovat stále dokola? Pak máš prasklé pero. Díky, myslel jsem si to, ale chtěl si to potvrdit. Ad nátah: hodinky jdou natahovat (a chvíli i jdou), pérovník se otáčí a klade příslušný odpor, západka funguje, ale ať natahuju jak dlouho chci, nikdy se nedostanu nadoraz. U žádných ze svých nefunkčních kusů jsem zatím tenhle problém neměl, proto ta otázka. Takže péro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Potvrzuji, mám zelená humberta, na číselníku stojí hrdě ČSSR a uvnitř pracuje kal.64.Stav zaplaťpánbůh velmi slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Tak jsem dal konečně do kupy jedny zelené Prim Sport II - nové sklíčko, luneta (origo) a silikonek jemný jako prdelka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 (upraveno) Tak jsem dal konečně do kupy jedny zelené Prim Sport II - nové sklíčko, luneta (origo) a silikonek jemný jako prdelka :-) Řemínek je ham ham, kdepak takové rostou? Upraveno 12. prosince 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Včera dorazily... jak "dvojky" moc nemusím , tak tyhle se moc povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 jak "dvojky" moc nemusím , tak tyhle se moc povedly Díky. V Eltonu jsou opravdu šikovní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Řemínek je ham ham, kdepak takové rostou? To je tajný, to by ho pak měl kde kdo... (máš sz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Třeba by to zajímalo i jiné lidi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se