simsa Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Moc pěkné.Čekám taky až je budu mít hotové-to je doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 To jsou moje PS2, jde o skládačku 2 kusů z Aukra (Humberta s celkem pěkným pouzdrem a černé s hnusným pouzdrem, ale zachovalým cifrem), vše doplněno v Eltonu novou lunetou, armovákem,sklem a korunkou. U ruček si nejsem jistej, zda jsou původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Ručky bych i tipnul na Parexo, nový Elton vypadají jinak, původní mají pravidelnou výseč na lumi. Ale fotka může klamat, máš je i docela umatlaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Ručky bych i tipnul na Parexo, nový Elton vypadají jinak, původní mají pravidelnou výseč na lumi. Ale fotka může klamat, máš je i docela umatlanýDíky, po pravdě jsem si myslel, že to tak je, ale nebyl jsem si jist. Pokud jde o to umatlání, tak pravda je, že jsem je fotil po týdenním nošení, ale na druhé straně v reálu to nevypadá tak hrozně jako na těch fotkách, který byly dělaný včera večer za umělýho osvětlení. Jinak jsou to takový "náhradní hodinky", který čekaj, až nebudu mít Igeny, který jsou ale zrovna v Eltonu, neb chodily dost blbě. Nakonec se ukázalo, že byly jen zmagnetizovaný a už by měly dorazit zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Omlouvám se zkušenějším, ale toto opravdu existovalo: http://aukro.cz/cssr-prim-sport-atyp-i3603916652.html ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 (upraveno) Omlouvám se zkušenějším, ale toto opravdu existovalo: http://aukro.cz/cssr-prim-sport-atyp-i3603916652.html ?Myslím si, že to origoš opravdu nebude. Kdyby byl, dá tomu daleko vyšší cenu. Vypadá že poskládal co se dalo a chce prodat. Upraveno 7. října 2013 uživatelem martin3333333333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Omlouvám se zkušenějším, ale toto opravdu existovalo: http://aukro.cz/cssr-prim-sport-atyp-i3603916652.html ?Inzeráty z aukra po čase mizí. Dávejte vždy k takovýmhle příspěvkům Foto, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Tohle jsem tu chtěl taky okomentovat. Když jsem to poprvé uviděl tak jsem málem spadnul za židle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Inzeráty z aukra po čase mizí. Dávejte vždy k takovýmhle příspěvkům Foto, díky.Jasně, sorry, přikládám foto toho výtvoru. Bez ohledu na další mě ovšem zaujal zvětšovák (lupa) u datumovky. S přibývajícím věkem a horšícím se zrakem mě už totiž párkrát napadlo, zda by toto šlo dodatečně zakomponovat do nějakých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Ta lupa dřív dla normálně koupit a nechat nalepit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Pouzdro je z kvarcek, vnitřek ze Sportů. Lupa se prodávala nalepovací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 (upraveno) Tady takhle kava a Prim Upraveno 7. října 2013 uživatelem shotik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Kde máš to kafe? Vidim štrůdl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Ok no. Repost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 A ještě jednu fotku s novým řemenem dám sem, do primáckého vlákna tu dle mého soudu nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 (upraveno) S tím řemenem to nemá chybu.Pěkný... Upraveno 7. října 2013 uživatelem simsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Dneska dorazily, jeste na nich bude naka prace, ale konecne se mi policka s Ancre zacina plnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 A ještě jednu fotku s novým řemenem dám sem, do primáckého vlákna tu dle mého soudu nejhezčí o aky remen sa jedna? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Dneska dorazily, jeste na nich bude naka prace, ale konecne se mi policka s Ancre zacina plnit IMAG1475.jpgBlednu závistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 o aky remen sa jedna? dik Je to řemen od Šímy. Ušitý (musím skromě podotknout ) podle mého návrhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se