simsa Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Moc pěkné.Čekám taky až je budu mít hotové-to je doba
warann Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 To jsou moje PS2, jde o skládačku 2 kusů z Aukra (Humberta s celkem pěkným pouzdrem a černé s hnusným pouzdrem, ale zachovalým cifrem), vše doplněno v Eltonu novou lunetou, armovákem,sklem a korunkou. U ruček si nejsem jistej, zda jsou původní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Ručky bych i tipnul na Parexo, nový Elton vypadají jinak, původní mají pravidelnou výseč na lumi. Ale fotka může klamat, máš je i docela umatlaný
warann Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Ručky bych i tipnul na Parexo, nový Elton vypadají jinak, původní mají pravidelnou výseč na lumi. Ale fotka může klamat, máš je i docela umatlanýDíky, po pravdě jsem si myslel, že to tak je, ale nebyl jsem si jist. Pokud jde o to umatlání, tak pravda je, že jsem je fotil po týdenním nošení, ale na druhé straně v reálu to nevypadá tak hrozně jako na těch fotkách, který byly dělaný včera večer za umělýho osvětlení. Jinak jsou to takový "náhradní hodinky", který čekaj, až nebudu mít Igeny, který jsou ale zrovna v Eltonu, neb chodily dost blbě. Nakonec se ukázalo, že byly jen zmagnetizovaný a už by měly dorazit zpět.
warann Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Omlouvám se zkušenějším, ale toto opravdu existovalo: http://aukro.cz/cssr-prim-sport-atyp-i3603916652.html ?
martin3333333333 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 (upraveno) Omlouvám se zkušenějším, ale toto opravdu existovalo: http://aukro.cz/cssr-prim-sport-atyp-i3603916652.html ?Myslím si, že to origoš opravdu nebude. Kdyby byl, dá tomu daleko vyšší cenu. Vypadá že poskládal co se dalo a chce prodat. Upraveno 7. října 2013 uživatelem martin3333333333
Honza.manta Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Omlouvám se zkušenějším, ale toto opravdu existovalo: http://aukro.cz/cssr-prim-sport-atyp-i3603916652.html ?Inzeráty z aukra po čase mizí. Dávejte vždy k takovýmhle příspěvkům Foto, díky.
t.p Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Tohle jsem tu chtěl taky okomentovat. Když jsem to poprvé uviděl tak jsem málem spadnul za židle.
warann Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Inzeráty z aukra po čase mizí. Dávejte vždy k takovýmhle příspěvkům Foto, díky.Jasně, sorry, přikládám foto toho výtvoru. Bez ohledu na další mě ovšem zaujal zvětšovák (lupa) u datumovky. S přibývajícím věkem a horšícím se zrakem mě už totiž párkrát napadlo, zda by toto šlo dodatečně zakomponovat do nějakých hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Ta lupa dřív dla normálně koupit a nechat nalepit.
financ Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Pouzdro je z kvarcek, vnitřek ze Sportů. Lupa se prodávala nalepovací
shotik Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 (upraveno) Tady takhle kava a Prim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2013 uživatelem shotik
prischera Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 A ještě jednu fotku s novým řemenem dám sem, do primáckého vlákna tu dle mého soudu nejhezčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simsa Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 (upraveno) S tím řemenem to nemá chybu.Pěkný... Upraveno 7. října 2013 uživatelem simsa
kadakii Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Dneska dorazily, jeste na nich bude naka prace, ale konecne se mi policka s Ancre zacina plnit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 A ještě jednu fotku s novým řemenem dám sem, do primáckého vlákna tu dle mého soudu nejhezčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. o aky remen sa jedna? dik
straspol Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Dneska dorazily, jeste na nich bude naka prace, ale konecne se mi policka s Ancre zacina plnit IMAG1475.jpgBlednu závistí
prischera Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 o aky remen sa jedna? dik Je to řemen od Šímy. Ušitý (musím skromě podotknout ) podle mého návrhu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se