Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Ručky bych i tipnul na Parexo, nový Elton vypadají jinak, původní mají pravidelnou výseč na lumi. Ale fotka může klamat, máš je i docela umatlaný

Díky, po pravdě jsem si myslel, že to tak je, ale nebyl jsem si jist. Pokud jde o to umatlání, tak pravda je, že jsem je fotil po týdenním nošení, ale na druhé straně v reálu to nevypadá tak hrozně jako na těch fotkách, který byly dělaný včera večer za umělýho osvětlení. Jinak jsou to takový "náhradní  hodinky", který čekaj, až nebudu mít Igeny, který jsou ale zrovna v Eltonu, neb chodily dost blbě. Nakonec se ukázalo, že byly jen zmagnetizovaný a už by měly dorazit zpět. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se zkušenějším, ale toto opravdu existovalo: http://aukro.cz/cssr-prim-sport-atyp-i3603916652.html ?

Myslím si, že to origoš opravdu nebude. Kdyby byl, dá tomu daleko vyšší cenu. Vypadá že poskládal co se dalo a chce prodat.

Upraveno uživatelem martin3333333333
Odkaz ke komentáři

Inzeráty z aukra po čase mizí. Dávejte vždy k takovýmhle příspěvkům Foto, díky.

Jasně, sorry, přikládám foto toho výtvoru. Bez ohledu na další mě ovšem zaujal zvětšovák (lupa) u  datumovky. S přibývajícím věkem a horšícím se zrakem mě už totiž párkrát napadlo, zda by toto šlo dodatečně zakomponovat do nějakých hodinek. 

post-29493-0-05149100-1381162449_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...