Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud jsou ty Prim Sporty původní,tak proč mají vteřinovku s obdélníčkem?Tady převládá názor,že taková vteřinovka tam nepatří.

Jak na to odpovědět.. Proč? Nevím a je mi to tak nějak jedno. Myslím, že se s tím dá žít. Když přijde na věc, tak přehození vteřinovky mi zabere dvě minuty. Až je jednou budu dávat pryč, tak dám kupujícímu vteřinovku na výběr, aby se z toho v noci nebudil pomočený. Tolik k vteřinovce.

A teď k tomu převládání různých názorů..

Tady třeba převládá názor, že Parexo je fake a shit a při tom se zde vesele prezentují Parexo korunky, lunety, ciferníky, ručičky, pouzdra a bůh ví co ještě. Dokonce je něco takového proti místním pravidlům. No a musím s tím žít, nic se nedá dělat. Takže, nějaký obdelníček na vteřinovce, který se dával na starší model se zelenými idexy je mi přesně tam, kde to bylo tomu co ji tám dával. Taky je dost možné, že se jedná o jeden z posledních kousků Humbert z kraje divočejších devadesátých let, kdy se hodinky sekaly z toho co zbývalo. Nebo si to taky mohl hodinář poskládat sám z vlastních NOS dílů. K tomu bych se možná přiklonil. Na imigraci to stejně vliv nemá, takže su klidný.

Odesláno

Tak já z nostalgie přihodím dvě starší, bylo potřeba jen opatrně ztrhnout cenovku. :)

Pokud jsou ty Prim Sporty původní,tak proč mají vteřinovku s obdélníčkem?Tady převládá názor,že taková vteřinovka tam nepatří.

To snad platí o Humbertech a myslím že dost s otazníkem-ne?

Není původní, patří tam oranžová a je tam i hezčí.

Odesláno

Jak na to odpovědět.. Proč? Nevím a je mi to tak nějak jedno. Myslím, že se s tím dá žít. Když přijde na věc, tak přehození vteřinovky mi zabere dvě minuty. Až je jednou budu dávat pryč, tak dám kupujícímu vteřinovku na výběr, aby se z toho v noci nebudil pomočený. Tolik k vteřinovce.

Tady třeba převládá názor, že Parexo je fake a shit a při tom se zde vesele prezentují Parexo korunky, lunety, ciferníky, ručičky, pouzdra a bůh ví co ještě. Dokonce je něco takového proti místním pravidlům. No a musím s tím žít, nic se nedá dělat. Takže, nějaký obdelníček na vteřinovce, který se dával na starší model se zelenými idexy je mi přesně tam, kde to bylo tomu co ji tám dával. Taky je dost možné, že se jedná o jeden z posledních kousků Humbert z kraje divočejších devadesátých let, kdy se hodinky sekaly z toho co zbývalo. Nebo si to taky mohl hodinář poskládat sám z vlastních NOS dílů. K tomu bych se možná přiklonil. Na imigraci to stejně vliv nemá, takže su klidný.

Proč si toho tolik napsal,stačilo to podstatné - že se možná jedná o poslední kousky z kraje divočejších devadesátých let.O Parexu nebyla řeč.

Odesláno

O Parexu je tady na fóru samostatné vlákno.

Odesláno (upraveno)

Není původní, patří tam oranžová a je tam i hezčí.

Jistě. Hlavně je oranžová rozhodně víc šik a sexi.

Proč si toho tolik napsal,stačilo to podstatné - že se možná jedná o poslední kousky z kraje divočejších devadesátých let.O Parexu nebyla řeč.

Proč jsem toho tolik napsal, proč? Aha.. Odpovídal jsem na dotaz s vteřinovku. Parexo bylo jen příklad vztažmo k převládání různých názorů na Chronomagu. Nechtěl bys mi dělat korektora?

Hosana.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Je vidět,že rád píšeš!

Tak jo, SZ :)

Vidíš a přitom je ten šmejd v chlubícím vlákně a ve fotogaleriích.

Odesláno

Safra, zrovna jsem chtěl postnout fotky Parexošitu u moře, ale radši si to teda nechám pro sebe... 

:-DDD Já jsem vzal originál a obstál na 1** ako hovoríme my "slováci" Parexo je smrrrrrťťťť

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tyhle měl Bolek Polívka v Dědictví. Všimnul jsem si toho až včera. :)

Myslíš ty humberta?

Odesláno (upraveno)

Bohuš měl na ruce troje hodinky,

krom těch PSII jsem si všiml na cestě kolem světa , když se potápěl, něco se zlatou lunetou a pak ještě něco s černým cifrem, že by nějaké PStrojky?

Upraveno uživatelem p3k

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...