Jeronimo Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Pokud jsou ty Prim Sporty původní,tak proč mají vteřinovku s obdélníčkem?Tady převládá názor,že taková vteřinovka tam nepatří.Jak na to odpovědět.. Proč? Nevím a je mi to tak nějak jedno. Myslím, že se s tím dá žít. Když přijde na věc, tak přehození vteřinovky mi zabere dvě minuty. Až je jednou budu dávat pryč, tak dám kupujícímu vteřinovku na výběr, aby se z toho v noci nebudil pomočený. Tolik k vteřinovce.A teď k tomu převládání různých názorů..Tady třeba převládá názor, že Parexo je fake a shit a při tom se zde vesele prezentují Parexo korunky, lunety, ciferníky, ručičky, pouzdra a bůh ví co ještě. Dokonce je něco takového proti místním pravidlům. No a musím s tím žít, nic se nedá dělat. Takže, nějaký obdelníček na vteřinovce, který se dával na starší model se zelenými idexy je mi přesně tam, kde to bylo tomu co ji tám dával. Taky je dost možné, že se jedná o jeden z posledních kousků Humbert z kraje divočejších devadesátých let, kdy se hodinky sekaly z toho co zbývalo. Nebo si to taky mohl hodinář poskládat sám z vlastních NOS dílů. K tomu bych se možná přiklonil. Na imigraci to stejně vliv nemá, takže su klidný.
Honza.manta Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Tak já z nostalgie přihodím dvě starší, bylo potřeba jen opatrně ztrhnout cenovku. Pokud jsou ty Prim Sporty původní,tak proč mají vteřinovku s obdélníčkem?Tady převládá názor,že taková vteřinovka tam nepatří. To snad platí o Humbertech a myslím že dost s otazníkem-ne? Není původní, patří tam oranžová a je tam i hezčí.
straspol Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Není původní, patří tam oranžová a je tam i hezčí.Nojo...vodborný vedení holt nespí dyť už mlčim, ale zkusit jsem to musel...
prim-ky Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Jak na to odpovědět.. Proč? Nevím a je mi to tak nějak jedno. Myslím, že se s tím dá žít. Když přijde na věc, tak přehození vteřinovky mi zabere dvě minuty. Až je jednou budu dávat pryč, tak dám kupujícímu vteřinovku na výběr, aby se z toho v noci nebudil pomočený. Tolik k vteřinovce.A teď k tomu převládání různých názorů..Tady třeba převládá názor, že Parexo je fake a shit a při tom se zde vesele prezentují Parexo korunky, lunety, ciferníky, ručičky, pouzdra a bůh ví co ještě. Dokonce je něco takového proti místním pravidlům. No a musím s tím žít, nic se nedá dělat. Takže, nějaký obdelníček na vteřinovce, který se dával na starší model se zelenými idexy je mi přesně tam, kde to bylo tomu co ji tám dával. Taky je dost možné, že se jedná o jeden z posledních kousků Humbert z kraje divočejších devadesátých let, kdy se hodinky sekaly z toho co zbývalo. Nebo si to taky mohl hodinář poskládat sám z vlastních NOS dílů. K tomu bych se možná přiklonil. Na imigraci to stejně vliv nemá, takže su klidný. Proč si toho tolik napsal,stačilo to podstatné - že se možná jedná o poslední kousky z kraje divočejších devadesátých let.O Parexu nebyla řeč.
koromant1 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Jak na to odpovědět.. Proč? Nevím a je mi to tak nějak jedno. Myslím, že se s tím dá žít. Když přijde na věc, tak přehození vteřinovky mi zabere dvě minuty. Až je jednou budu dávat pryč, tak dám kupujícímu vteřinovku na výběr, aby se z toho v noci nebudil pomočený. Tolik k vteřinovce.A teď k tomu převládání různých názorů..Tady třeba převládá názor, že Parexo je fake a shit a při tom se zde vesele prezentují Parexo korunky, lunety, ciferníky, ručičky, pouzdra a bůh ví co ještě. Dokonce je něco takového proti místním pravidlům. No a musím s tím žít, nic se nedá dělat. Takže, nějaký obdelníček na vteřinovce, který se dával na starší model se zelenými idexy je mi přesně tam, kde to bylo tomu co ji tám dával. Taky je dost možné, že se jedná o jeden z posledních kousků Humbert z kraje divočejších devadesátých let, kdy se hodinky sekaly z toho co zbývalo. Nebo si to taky mohl hodinář poskládat sám z vlastních NOS dílů. K tomu bych se možná přiklonil. Na imigraci to stejně vliv nemá, takže su klidný. O Parexu je tady na fóru samostatné vlákno.
Jeronimo Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) Není původní, patří tam oranžová a je tam i hezčí.Jistě. Hlavně je oranžová rozhodně víc šik a sexi. Proč si toho tolik napsal,stačilo to podstatné - že se možná jedná o poslední kousky z kraje divočejších devadesátých let.O Parexu nebyla řeč.Proč jsem toho tolik napsal, proč? Aha.. Odpovídal jsem na dotaz s vteřinovku. Parexo bylo jen příklad vztažmo k převládání různých názorů na Chronomagu. Nechtěl bys mi dělat korektora? O Parexu je tady na fóru samostatné vlákno.Hosana. Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem Jeronimo
Jeronimo Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Je vidět,že rád píšeš!Tak jo, SZ O Parexu je tady na fóru samostatné vlákno.Vidíš a přitom je ten šmejd v chlubícím vlákně a ve fotogaleriích.
straspol Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Safra, zrovna jsem chtěl postnout fotky Parexošitu u moře, ale radši si to teda nechám pro sebe...
guzmic Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Safra, zrovna jsem chtěl postnout fotky Parexošitu u moře, ale radši si to teda nechám pro sebe... :-DDD Já jsem vzal originál a obstál na 1** ako hovoríme my "slováci" Parexo je smrrrrrťťťť
ABCDE Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Humberta + vintage řemen Jak se vám to líbí? Mě to k nim sedí
Jeronimo Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Tyhle měl Bolek Polívka v Dědictví. Všimnul jsem si toho až včera.
ABCDE Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Tyhle měl Bolek Polívka v Dědictví. Všimnul jsem si toho až včera. Myslíš ty humberta?
bohus76 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Kecy,jediný pravý Bohuš su tu já :-)
Jeronimo Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Já vím Bohumile, já vím... Hezky jsou vidět po první minutě. https://www.youtube.com/watch?v=vZvQMTZEQNY
ABCDE Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Kecy,jediný pravý Bohuš su tu já :-) Ok uznávám, k tobě to sedí lépe :-D
bohus76 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 A jménem jsi opravdu Bohuš? Já jsem Bohumil :-)
p3k Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Bohuš měl na ruce troje hodinky,krom těch PSII jsem si všiml na cestě kolem světa , když se potápěl, něco se zlatou lunetou a pak ještě něco s černým cifrem, že by nějaké PStrojky? Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem p3k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se