Baker Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Breitling SuperOcean Breitling 17 calibre, COSC-certified, 25 jewels, 28,800 vib/h Case Steel, 42 mm Ratcheted unidirectional rotating bezel Helium valve at 10 o?clock Double-sided anti-reflective convex sapphire crystal Water-resistant to 1,500 m Dial Abyss Black, Abyss Silver, Abyss Blue, Abyss Red or Abyss Yellow Oversized Superluminova hands and hourmarkers Bracelet/Strap Diver Pro and Ocean Racer in rubber, Professional in steel * TimeZone
Kalifx Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Hele Viktore co si o tom myslíš? Za mě to není úplně marný, ale jak už to tak u B chodí, počkal bych na "živej" pohled. A tím myslím na mojí ruce. Prostě to někde vyzkoušet.
Baker Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Ty cisla jsou dost sileny, otazka je na jakem budou tahu, ale mas pravdu toto je zrejme jen vizualizace. Ta zluta se mi libi.
Jakubisko Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Proboha, vsiml si nekdo, co to udelali s lunetou? Tohle nejsou Rolexky, to ma byt Breitling. Nastroj profesionalu, kam se podela ta 4korunkova luneta??? Jinak se mi nelibi italian fonty na cifru. Vnitrni luneta ale vypada zajimave, jen jestli nebude ve skutecnosti cifernik opticky maly potom...
spiderer Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Prijde mi to vylozene hnusny, ale treba to v realu bude o neco lepsi..
PhoeniX Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 42 MM je super velikost a dál jsem zvědavý na další varianty číselníku. A podle mě, že jich bude.
ricous Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Nelíbí se mi font a velikost čísel (jak na lunetě, tak hlavně číselník), velikost indexů, ručky. A při představě ceny se mi vlastně nelíbí celé hodinky...
PhoeniX Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Doplňující foto. Ty "stříbrné" se mi líbí. Ale ještě koukám na pouzdro a kovotah a zase se to leskne jak psí kule.
tombed Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 mi se to líbí, po dlouhé době pro mě stravitelné brajtle
PhoeniX Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Největší radost mám stejně z velikosti. Ne že bych si hodinky hned letěl koupit do krámu, ale 42 MM mě opravdu potěšilo. Čekal jsem 46 MM. Tak mě napadá... Netušíte něco o případných nových manufakturních strojích? Už by to neměl být takový problém, odmontují chrono-nástavbu a bylo by. Nebo se mýlím? Nebo vyvíjejí něco od základu jiného?
sibirnaya Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 ten cifr bude nechutne malej, me to pripada jak lepsi primky...
Baker Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Par detailu ... myslim, ze budou zajimave.
Helex Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 souhlas s Tombedem...stravitelný brajtle
Kat251 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 bandicoot napsal: to vypadá jak festina, pardon Přesně to stejný mě napadlo
cortes1990 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Baker napsal: Vsechny verze. Podla mna celkom ujdu tie hore nalavo + mesh a boli by z nich pekne hodinky
Messiah Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Jedním slovem: Tragédie! Moc se mi nelíbí kam se tahle firma ubírá ve svém vývoji. Už ten model s kalibrem B1 a třemi ruznými fonty mě moc nechytl, ale tohle je vrchol nevkusu.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Naživo nic moc a zdají se menší, než ve skutečnosti jsou. Zástupce Breitlingu nám tvrdil, že vývoj nových modelů se ubírá směrem od přehnaných průměrů, ideální velikost pánských modelů je prý 40-44 mm a tam také budou směřovat nové kolekce.
Oris skeleton Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Tka ty žlutý bych si dokázal představit na svojí ruce, v létě na vodu na gumě jinak bych jim dal černou kůži s výrazným žlutým prošitím...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se