Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové, ujme se tady někdo toho setkání po focení? :rolleyes: Ať můžou přijet i ti, co se nevlezou na work. Optimální by byla nějaká rest na náměstí.

Odesláno
Pánové, ujme se tady někdo toho setkání po focení? :rolleyes: Ať můžou přijet i ti, co se nevlezou na work. Optimální by byla nějaká rest na náměstí.

Můžu se toho klidně chytit. Záleží kolik nás bude,ať vím kam to nasměřovat :-)

Odesláno (upraveno)

Tak ať se někam pohneme a můžeme řešit další věci :rolleyes: Termín je jasný, místo je jasné. Začatek domluvíme. Konec je jasný 18:00 pak bude chronosraz ktereho se ujme MarcelG. Bylo by asi dobre napsat teda kod závazně přijede. Pokud nepočítám sebe a asistenty tak je volných míst 5-6, dejme tomu že 6 :) Týká se focení. Takže se začněte závazně hlásit, přednost mají ti, kteří již svou účast avízovali výše a nerozmysleli si to. Pokud by do té doby někdo musel zrušit účast, nahradí ho další v pořadí.

Jen stručně co s sebou. Nějaké TikTaky na focení, TO čím budete fotit, mobil se nepočítá :rolleyes: Nejlépe samozřejmě zrcadlo, popřípadě kompakt s manuálním nastavením a sáňkama na blesk. Nabité baterky, dostatek pam. karet, polarizační filtry. Můžete vzít i propriety na sestavení foto scény a jiné bebechy k focení :rolleyes: A svačinku :rolleyes: V případě zájmu, jedna zrcadlovka bude k dispozici, kdyby někdo potřeboval.

Seznam fotografů:

1.

2.

Seznam lidí na chronosraz:

1.

2.

Upraveno uživatelem niko
Odesláno
niko: neslo by to prece jen v sobotu ?

Ja bych to taky radeji udelal v sobotu, ale volil jsem nedeli, protoze by se mohlo stat, ze v sobotu budu muset do prace a pak to presouvat tyden pred workshopem bude problem.

Odesláno
Ja bych to taky radeji udelal v sobotu, ale volil jsem nedeli, protoze by se mohlo stat, ze v sobotu budu muset do prace a pak to presouvat tyden pred workshopem bude problem.

Tak to udelej o tyden pozdeji, pokud se ma jit pak na pivo, tak ta nedele neni idelani, imho.

Odesláno
Tak to udelej o tyden pozdeji, pokud se ma jit pak na pivo, tak ta nedele neni idelani, imho.

Tim si nepomuzu, o tyden pozdeji jsem urcite v praci.

Tak ted ve stredu je taky sraz a budete urcite pit, myslim, ze v tu nedeli to taky zvladnete :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak ted ve stredu je taky sraz a budete urcite pit, myslim, ze v tu nedeli to taky zvladnete :thumbsup_anim:

Ted je to zcela mimoradna udalost, ukecal nas bandicot, jinak bychom sedeli doma.

Odesláno (upraveno)

na naší obhajobu musím říct Niko, že teď je to vyjímečně, protože přijede tajemník Bandi z Prahy, jinak se poctivě scházíme v pátek, ani v sobotu ne, protože pomalu spalujeme... já třeba teď budu na limče, páč ještě v noci nebo brzo ráno pomažu do Práglu...

ale ty si šéf a termín tebou daný platí.

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno (upraveno)

Mužeme to udělat následovně, bude to v sobotu 24.4. ale pokud budu muset jit do práce, tak se to přesune na neděli 25.4. Pro mě to není problem, jde o Vás jestli si chcete blokovat dva dny. A navíc bude problem jak teda naplánovat potom to setkání. V soboty je všude plno, v neděli chytneme flek v pohodě ani nemusíme nic rezervovat. Já bych to stejně viděl tak na večeři 3-4 hoďky kecání a domů spááát :rolleyes:

Proto jsem raději pro neděli.

Upraveno uživatelem niko
Odesláno

To posezení je taková malá tečka za tím workshopem. Když někdo vezmete třeba NTB, můžete prohlížet fotky a diskutovat o nich.

V kolik začneme? V 12:00 - 13:00?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...