Vit Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Příprava na němčinu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 Tak je ten cifr z karbonu nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 V práci u bílého zabijáka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Na pštrosovi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Home office: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 pěkný, pěkný. koukám wolframovky pořád bez škrábanečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 pěkný, pěkný. koukám wolframovky pořád bez škrábanečku. Tak tak, jen na ocelové korunce. -------------------------------------------- Trocha toho absinthu před spaním ...(všimněte si hezkého citátu na flašce hned pod hodinkama) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 zase ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Víťo, zatím nejlepší recenze, co jsem tu četl, velmi chytlavá . Krásné fotky, hodně jednoduché hodinky, přitom tak pěkné. Zeptám se, jak hodnotíš po těch 3 letech ten vrchní AR? Mám totiž stejnou obavu o jeho poškození . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 (upraveno) Víťo, zatím nejlepší recenze, co jsem tu četl, velmi chytlavá . Krásné fotky, hodně jednoduché hodinky, přitom tak pěkné. Zeptám se, jak hodnotíš po těch 3 letech ten vrchní AR? Mám totiž stejnou obavu o jeho poškození . Děkuju.Bez škrábance (jsou jen na ocelové koruunce).Něco ti pošlu. Upraveno 14. listopadu 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Ok. No to se nedivím, ta leštěná ocel je docela mazec na údržbu, ale zase na denním světle a na sluníčku vypadá skvěle. Koukal jsem po netu a u nás nikdo tuhle značku neprodává? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Není to wolfram ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Ok. No to se nedivím, ta leštěná ocel je docela mazec na údržbu, ale zase na denním světle a na sluníčku vypadá skvěle. Koukal jsem po netu a u nás nikdo tuhle značku neprodává? To není ocel, ale wolfram >> škrábance nehrozí :-) jinak se podívej na kabtime.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 To není ocel, ale wolfram >> škrábance nehrozí :-) jinak se podívej na kabtime.eu Jde o wolfram - carbid (pouzdro + tah bez mechanismu spony)Nerez - korunka + dýnko + mechanismus spony foto "poškrábané" korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Víte, pěkné to máš. Taky jsem měl ze začátku strach jít do hodinek s vrchním AR. Ale co už...a tak LT M22 jsou již na cestě....Ten wolfram mě přitahuje . Tvoje recenze k tomu ale asi trochu přispěla. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Víte, pěkné to máš. Taky jsem měl ze začátku strach jít do hodinek s vrchním AR. Ale co už...a tak LT M22 jsou již na cestě....Ten wolfram mě přitahuje . Tvoje recenze k tomu ale asi trochu přispěla. Dík. Vrchní AR časem získá nějaké šrámy (mám asi dva - zkusím vyfotit), ale je to patrné jen pod určitým úhlem.Navíc máš vždy možnost nechat ho "setřít" nebo vyměnit sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Víťo, zatím nejlepší recenze, co jsem tu četl, velmi chytlavá . Krásné fotky, hodně jednoduché hodinky, přitom tak pěkné. Zeptám se, jak hodnotíš po těch 3 letech ten vrchní AR? Mám totiž stejnou obavu o jeho poškození . Až teď jsem si všiml, že se ptáš na AR a ne na pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se