tombed Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Rozhodně uvítám světlo déle večer, než, aby v létě svítalo ve 3h ráno a tma byla ve 20h, to se mnou cvičí více přechody časových pásem letech mezi kontinenty a je jedno jestli po nebo proti času.
utrejch Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Me se to libi, je dele videt. Spis mi vadi ze se to pak musi vracet k cemu mi je, ze je rano videt, kdyz spim?
Čendík Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Mi to vždy vadí tak den, dva.. Prý v Rusku se čas měnil naposledy.
FrantisekH Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 mě to tentokráte náramně vyhovuje.. ráno vždycky straším tak budu vstávat akorát a večer ..mno to budu o hodinu dýl použitelnej
Josef01 Odesláno 27. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2011 V podstatě nikdo neví, proč ten letní čas vůbec je. Ekonomové říkají, že se tím nic neušetrí a u nás to je velké časti populace naprosto jedno ( děti a důchodci) a další části to působí menší či větší problémy (nejen lidem ale i třeba dopravě).
bandicoot Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Já vím, že je to všem jedno, že to nikdo neregistruje, ale můžete někdo vysvětlit mým dcerám, že už je opravdu čas spát? Dělaj v pokoji děsnej bordel, protože nechápou to světlo.
bohus76 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Jak vidět,i fórum je z toho času zmatené.
Bert Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Já vím, že je to všem jedno, že to nikdo neregistruje, ale můžete někdo vysvětlit mým dcerám, že už je opravdu čas spát? Dělaj v pokoji děsnej bordel, protože nechápou to světlo. Naprosto Tě chápu. A Ty přitom potřebuješ klid na prohlížení dalších cheerleaders. :-) Pro ty, kteří nevědí, je to 1267: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32978-co-ma-dnes-potesilo/page__st__1260
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se