Adam99 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Vzhledove mi to hodne pripomina abercrombie?jak jsou na tom s kvalitou?je mozne ji nekde v cechach videt v obchode? Abercrombie bohužel nemám, tak nemůžu porovnat, ale s kvalitou jsem spokojený, látky kvalitní, švy taky, barvy drží. Nakupuju buď přes net, ale mají je tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Takový Continental GT se neusadí nikde Máš pravdu, tohle má známý a on to má dělaný na zakázku a je to super autíčko, ale dát 6 mil. za auto je síla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Z těhle značek co se tady zmiňují, Bushman, Marlboro Clas. a pod jsem většinou schopen si vybírat semtam nějaký konkrétní kousek, že bych nosil celou kolekci, resp, že by převládly, toho schopen nejsem. Ale můj kamarát měl takové období kdy chodil celý oblečený do Bushmena a vypadalo to docela akčně a dobře Jinak právě tahle zmiňovaná česká firma dělá , nebo dělala , i nějaké černé kalhoty a ty černými přestaly být tak po dvou vypráních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 PME maji fajn veci, obcas si u nich koupim nejaky tricko, u MC jsem driv obcas kupoval jeansy, ale nejak mi moc nesedly, prisly mi strasne nudny a nebylo to proste ono, ale myslim, ze kvalitni asi byly.. Moje nejoblibenejsi jeansy pochazeji z PePe jeans, mam jich cca 10 kousku a i po 5ti letech jsou v pohode, chytly patinu a vypadaji lip nez novy volfda - od Lacoste mam par bot taky a prijdou mi v pohode, je fakt ze 90% kolekce vypada jak z tznice, ale maji i par hezkych bot, ktery jsou kvalitou srovnatelny se sportovnima keckama od Nike, Adidas, Puma atd.. Nejlepsi boty jsou stejne Crocsy, nic pohodlnejsiho neni Jinak co nekomu muze vadit na polach od Lacoste? Jsou hezky, jednoduchy, obcas sice skrabe krokodyl do prsou kdyz dobre nezakoncej ten svuj rybarskej vlasec nebo cim ty loga sijou, ale ty tricka nemaji chybu! Ale do toho abych mel vsechny barvy mi jich jeste dost chybi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Ještě k bushmanu - trika bushman, co mám rok, vypadají hůř než trika bushman, co mám 6 let. Nejvíc mě u těch nových trik štve, že po pár vypráních se lemy operou víc než látky a mají jiný odstín. To je pak dobrý maximálně ke grilu na zahradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) obcas sice skrabe krokodyl do prsou kdyz dobre nezakoncej ten svuj rybarskej vlasec nebo cim ty loga sijou, ale ty tricka nemaji chybu! Ale do toho abych mel vsechny barvy mi jich jeste dost chybi.. Lacoste je moje oblíbená značka, mám asi 10ks z posledních 2 let, ale všechny loga jsou našité jemnou nití v barvě látky, takže to ani necítím po přejetí prstem. Naopak vyšívaná loga Ralph Lauren jsou daleko horší. První moje oblíbená trička byla Sergio Tacchini, ovšem mají "obrovskou" nevýhodu, po 10 letechy vypadají skoro pořád stejně a musí se prostě někomu dát nebo vyhodit, protože se mi stalo že jsem úplnou náhodou byl vyfocen na společném fotu tři roky po sobě na každoroční víkendové akci a vypadalo to, že nosím pořád jenom jedno tričko bandicoot: to samé vidím i na tmavých Lacoste, nějak nám to jde do háje... Upraveno 30. března 2010 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Jinak právě tahle zmiňovaná česká firma dělá , nebo dělala , i nějaké černé kalhoty a ty černými přestaly být tak po dvou vypráních To je možné, oni používají jenom přírodní barviva a ta nedrží tak pěkně jako chemie od Benettonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Josef01 - ja mam z posledniho roku 6 kousku jedno bez limecku skrabe, ted si nejsem jistej, jestli skrabou i pola.. Kazdopadne bavil jsem se o tom i s lolohhem a ma stejnou zkusenost - taky ho nektery skrabou, jen jemu to dela dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Koupím si a nosím, co se mi líbí. Značku nějak neřeším. K vietnamcům by mne ale nikdo nedostal...... Třeba takovej Bushman je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 To jste ho*no paneristi. Máte bejt chlupatý a triko vám na kůži zdaleka nedolehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 To je možné, oni používají jenom přírodní barviva a ta nedrží tak pěkně jako chemie od Benettonu Nojo, ale to je pak na h...o koupit si kalhoty a po dvou vypráních z nich mít gatě k uhláku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Koupím si a nosím, co se mi líbí. Značku nějak neřeším. K vietnamcům by mne ale nikdo nedostal...... Třeba takovej Bushman je fajn Souhlas s Giliusem,takhle nějak to řeším i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Já značky řeším, protože vím do čeho jdu. Je to jako se ubytovávat např. ve stejných hotelích H10, všude stejný standard. Výrobci těch značkových věcí jsou známí : např. Bangladesh, Peru, Mauritius, India, Philippines takové exotické země dobré na cestování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Já značky řeším, protože vím do čeho jdu. Je to jako se ubytovávat např. ve stejných hotelích H10, všude stejný standard. Výrobci těch značkových věcí jsou známí : např. Bangladesh, Peru, Mauritius, India, Philippines takové exotické země dobré na cestování Přesně, na tomto předpokladu ostatně "značky" ve všech oborech lidské činnosti, založily svojí existenci, opodstatnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Přesně, je rozdíl kupovat značky kvůli statusovýmu znaku a je rozdíl je kupovat pro záruku kvality. Třeba botky lloyd jsou drahý, ale v životě se mi nestalo, že by mi jedna 44 sedla jinak než jiná 44. A za druhý mě vždycky přestaly dřív bavit než že by se onosily do eklhaft stavu. U svetru lacoste taky vim, že mi po praní udrží tvar a velikost, což bohužel jinde zdaleka není standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 A pokud se nad tím zamyslíte, tak musíte všichni přiznat, že o "značkách" je i celé toto forum.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 A pokud se nad tím zamyslíte, tak musíte všichni přiznat, že o "značkách" je i celé toto forum.... Takže když polo, tak od Polo. Jediný triko, který vydrží snad všechno. Jenom ta předraženost v našich krajích je trochu podivná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Tak tahle kotlina je v tom opravdu hodně specifická... Proto nakupuji o 250 km směrem na západ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 chlapi, když se v tom tak vyznáte, potřeboval bych poradit. sháním nějaký sáčko na jaro na chození po městě i na ven, k džínám, bytelnější s velkýma kapsama, barva asi šedá nebo nějaký zemitý odstín... manšestr nebo jiný odolnější matroš...? nemusí to být žádná módní značka - stačí mi kvalita a funkčnost. díky, lub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Ty prodáváš oblečení? Ne, máme prodavačky Jedna z aktivit firmy je i oblečení. Měli jsme franchise s Camel Active, kdy jsme měli obchody v ČB a KV. Bushman máme jen v Kladně, kde je nyní i Camel. V ČB a KV už obchody nejsou. Nyní jsme přibrali ještě ženskou značku Street One, ktrou máme ve Slanym. Jinak nyní plánuji návrat do ČB s Camelem a se Street One a rád bych i do Plzně, kde sháním v centru vhodný kamenný obchod do nájmu, kolem 35m2, takže je-li tu plzenák, co o něčem ví, SZ uvítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se