Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

Z těhle značek co se tady zmiňují, Bushman, Marlboro Clas. a pod jsem většinou schopen si vybírat semtam nějaký konkrétní kousek, že bych nosil celou kolekci, resp, že by převládly, toho schopen nejsem. Ale můj kamarát měl takové období kdy chodil celý oblečený do Bushmena a vypadalo to docela akčně a dobře :)

Jinak právě tahle zmiňovaná česká firma dělá , nebo dělala , i nějaké černé kalhoty a ty černými přestaly být tak po dvou vypráních :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PME maji fajn veci, obcas si u nich koupim nejaky tricko, u MC jsem driv obcas kupoval jeansy, ale nejak mi moc nesedly, prisly mi strasne nudny a nebylo to proste ono, ale myslim, ze kvalitni asi byly..

Moje nejoblibenejsi jeansy pochazeji z PePe jeans, mam jich cca 10 kousku a i po 5ti letech jsou v pohode, chytly patinu a vypadaji lip nez novy :)

volfda - od Lacoste mam par bot taky a prijdou mi v pohode, je fakt ze 90% kolekce vypada jak z tznice, ale maji i par hezkych bot, ktery jsou kvalitou srovnatelny se sportovnima keckama od Nike, Adidas, Puma atd.. Nejlepsi boty jsou stejne Crocsy, nic pohodlnejsiho neni :)

Jinak co nekomu muze vadit na polach od Lacoste? Jsou hezky, jednoduchy, obcas sice skrabe krokodyl do prsou kdyz dobre nezakoncej ten svuj rybarskej vlasec nebo cim ty loga sijou, ale ty tricka nemaji chybu! Ale do toho abych mel vsechny barvy mi jich jeste dost chybi.. :(

Odkaz ke komentáři

obcas sice skrabe krokodyl do prsou kdyz dobre nezakoncej ten svuj rybarskej vlasec nebo cim ty loga sijou, ale ty tricka nemaji chybu! Ale do toho abych mel vsechny barvy mi jich jeste dost chybi.. :(

Lacoste je moje oblíbená značka, mám asi 10ks z posledních 2 let, ale všechny loga jsou našité jemnou nití v barvě látky, takže to ani necítím po přejetí prstem. Naopak vyšívaná loga Ralph Lauren jsou daleko horší. První moje oblíbená trička byla Sergio Tacchini, ovšem mají "obrovskou" nevýhodu, po 10 letechy vypadají skoro pořád stejně a musí se prostě někomu dát nebo vyhodit, protože se mi stalo že jsem úplnou náhodou byl vyfocen na společném fotu tři roky po sobě na každoroční víkendové akci a vypadalo to, že nosím pořád jenom jedno tričko :)

bandicoot: to samé vidím i na tmavých Lacoste, nějak nám to jde do háje...

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Já značky řeším, protože vím do čeho jdu. Je to jako se ubytovávat např. ve stejných hotelích H10, všude stejný standard. Výrobci těch značkových věcí jsou známí : např. Bangladesh, Peru, Mauritius, India, Philippines takové exotické země dobré na cestování :)

Odkaz ke komentáři

Já značky řeším, protože vím do čeho jdu. Je to jako se ubytovávat např. ve stejných hotelích H10, všude stejný standard. Výrobci těch značkových věcí jsou známí : např. Bangladesh, Peru, Mauritius, India, Philippines takové exotické země dobré na cestování :)

Přesně, na tomto předpokladu ostatně "značky" ve všech oborech lidské činnosti, založily svojí existenci, opodstatnění...

Odkaz ke komentáři

Přesně, je rozdíl kupovat značky kvůli statusovýmu znaku a je rozdíl je kupovat pro záruku kvality.

Třeba botky lloyd jsou drahý, ale v životě se mi nestalo, že by mi jedna 44 sedla jinak než jiná 44. A za druhý mě vždycky přestaly dřív bavit než že by se onosily do eklhaft stavu.

U svetru lacoste taky vim, že mi po praní udrží tvar a velikost, což bohužel jinde zdaleka není standard.

Odkaz ke komentáři

chlapi, když se v tom tak vyznáte, potřeboval bych poradit. sháním nějaký sáčko na jaro na chození po městě i na ven, k džínám, bytelnější s velkýma kapsama, barva asi šedá nebo nějaký zemitý odstín... manšestr nebo jiný odolnější matroš...? nemusí to být žádná módní značka - stačí mi kvalita a funkčnost.

díky, lub.

Odkaz ke komentáři

Ty prodáváš oblečení?

Ne, máme prodavačky :thumbsup_anim: Jedna z aktivit firmy je i oblečení. Měli jsme franchise s Camel Active, kdy jsme měli obchody v ČB a KV. Bushman máme jen v Kladně, kde je nyní i Camel. V ČB a KV už obchody nejsou. Nyní jsme přibrali ještě ženskou značku Street One, ktrou máme ve Slanym. Jinak nyní plánuji návrat do ČB s Camelem a se Street One a rád bych i do Plzně, kde sháním v centru vhodný kamenný obchod do nájmu, kolem 35m2, takže je-li tu plzenák, co o něčem ví, SZ uvítám ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...