jankoxxx Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 nosim vsetko zovsadial. najradsej mam lacne a kvalitne veci. ano, existuju take ale treba ist nakupit do UK alebo Irska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Volfda:Jediné, co mi vadí je ten současný trend bundiček do pasu, vypadám v tom jak vorvaň. Kvalitka super, je pravda, že u mé první, které je 7 let mi nyní akorát odchází zip, takže naprostá spkojenost. ............... Tak jestli dobře počítám tak sis ji pořídil ve 14. A podle toho co tu píšeš jsem nabyl dojem že máš tak kontejner oblečení(samozřejmě značkového), takže vlastně nechápu kdy ti ten zip stačil odejít. Kontejner s oblečením skoro mám. Ale ne s bundama. Vzhledem k mé postavě, kterou jsem měl jsem jí nosil poměrně často. Pořídil jsem si jí v prvním ročníku gymnazia, takže v 15ti. nyní je mi lehce větší, ale řekl bych, že u kožené bundy to nevadí. Mám jí opravdu rád. Pokud jsem zde někoho pohoršil, či někomu nadzvednul mandle poté se srdečně omlouvám... Toto vlákno bylo o oblečení, oblečení mám rád a jak jsem psal, aktivně jsem s ním pracoval, tak jsem se zapojil Upraveno 30. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Oblečení, hodinky, ono to spolu může dost souviset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) TO volfda: Hilfiger mám troje jeansy a čtyři košile. U jedné košile mi povolil šev rukávu v rameni. Kalhoty super. Camel mám jedny polobotky - nic moc spokojenost a parku, s kterou jsem spokojen velmi. O Marlboro Classics moje paní říká, že to je pro starý kovboje (ne pro ty fešáky z reklam). Ale maj úžasný trika pod košile (mám) a hezký svetry (nemám). Upraveno 30. března 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Já většinou nakonec skončím v zaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 nieco skusim poradit aj ja jeany su premna najlepsie Levisky a Replayky vrsok: Fred Perry (super pola a svetre), Replay, s Hifigerom mam zlu skusenost najkvalitnejsia a najfrajerskejsia znacka ktoru nosim je vsak C.P.Company http://www.cpcompany.com/ (myslim ze maju predajnu aj na Parizskej v Prahe ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Ulítnul jsem na Napapirji, dneska jsem byl zase dokupovat, V plzni je krámek líp zásobenej jak v Livignu a příští týden by měla dorazit nová kolekce tak už se těším:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Ten Activ tam, milý Snowe, přidali. Aby značku odlišili od značky cigaret Camel. Nařízení, nějakého evropoského byrokrata, kdy značka cigaret nemůže být spojovaná s jiným zbožím. Teď Ti moc nerozumím, nevím proč do toho pleteš cigarety. Nejprve byla značka Camel Trophy, která vyráběla pochopitelně oblečení, jinak bych se o tom nezmiňoval. Trophy, nevím proč, přestali dělat a znikl Camel Activ, který se nedá s Trophy vůbec srovnat, je to nebe a dudy. Upraveno 30. března 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Josef01 - ja mam z posledniho roku 6 kousku jedno bez limecku skrabe, ted si nejsem jistej, jestli skrabou i pola.. Kazdopadne bavil jsem se o tom i s lolohhem a ma stejnou zkusenost - taky ho nektery skrabou, jen jemu to dela dobre Až tě příště potkám, tak mi připomeň, abych ti rozbil hubu. Jinak mě to na většině trik taky škrábe. Takže si zespodu lepim leukoplast. A jeden krokodýl mě tak škrábal, že jsem ho odpáral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 A jeden krokodýl mě tak škrábal, že jsem ho odpáral. to je dobrá hláška, to budu u těch trik, jak jsme spolu ve velkým nakoupili v Sapa/Písnice taky řikat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 to je dobrá hláška, to budu u těch trik, jak jsme spolu ve velkým nakoupili v Sapa/Písnice taky řikat Však jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 lolohh Jinak mě to na většině trik taky škrábe. Takže si zespodu lepim leukoplast. A jeden krokodýl mě tak škrábal, že jsem ho odpáral. Ty trika s tím krokodýlem to musíííí být kvalitka, taky si ho asi koupím. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sword2 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 muži nosia jedine 5.11Tactical Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 muži nosia jedine 5.11Tactical jojo,sem si toho ted natahal z mise:košile,kalhoty,kratasy,bundu i boty..nevim jak u nas,ale z ameriky to vyšlo fakt na levno,kosile za 20 usd,gatě za 40,bunda 3in1 za 2 kila,materiala zpracování se zda kvalitní,uvidím co to uděla po pár vyprání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Já tak 70 % procent oblečení u Marks & Spencer (většinou z řady Autograph a Blue Harbour), nějaký mikiny Gear, cosik od Columbia... I když v mém případě jde o velmi omezený šatník - pár kalhot, málo košil, asi 4 bundy, mikiny a přibližně 70 000 černejch triček bez rozdílu výrobců. P.S. : Jo, a taky mám jednu Tommy Hilfiger hoody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 ad 5.11 - já mam vždycky s těmahle akčníma značkama trochu problém, že v tom cítím spíš marketing než combat hadry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 A co blackhawk trika super a kalhoty jsem ještě nezkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Já mám strašně rád Bushmana. Mám příjemný pocit z toho, že je to česká značka a takové Marlboro nebo Camel, které jsou víceméně podobného zaměření, podle mě předčí i kvalitou.Sice to je česká značka, ale provenience Čína ... Mám to z nejlepšího zdroje, tj. jejich bývalého dodavatele, na jeho zboží se jen přidávala cedulka BUSHMAN ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 ad 5.11 - já mam vždycky s těmahle akčníma značkama trochu problém, že v tom cítím spíš marketing než combat hadry jasně, tak nejak to bude...přesně z toho duvodu jsem si 5.11 pořídil,jen na běžné nošení,žadné akčnění.Tak jako třeba levis501 mě to vyšlo na poměrně levno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 501-čky jsou moje oblíbené, 50-60 USD celkem ještě jde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se