Karlos Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 A už je do té inkriminované aukce přidán následující text: Přidáno 2010-04-28 19:20 Poznámka: Na dotazy viacerých záujemcov dopĺňam, že strojček, číselník a ručičky sú pôvodné a nepoužité, celonerezové púzdro bolo kúpené u oficiálneho predajcu náhradných dielov Prim. Akorát teď nevím, kdo je ten oficiálný predajca náhradných dielov Prim. Elton? Parexo? Oba? Ani jeden? Ajajaj. Teď to ten prodejce zvoral. Lhát se nemá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) Sakra nevím co tady furt řešíš. Ti co se považují za sběratele určitě vědí, co je todleto zač. Já nejsem sběratelem tohohle typu hodinek, nicméně mám několikery Sporty, které bych používal jako pracovní. A na ty si klidně to pouzdro od Hněvsy koupím, než bych nosil ten ožužlanej blbě pochromovanej šunt. Uvědom si, že lidi kteří tyto hodinky nosí denně k tomu, aby zjistili kolik je hodin, absolutně nemají náladu na milosrdenství Eltonu, který se uráčí vyměnit sklíčko nebo lunetu po čtvrt roce, a nasadí nový ručky za několik set. Nehledě na složité objednávání a zasílání. Na to se každej vykašle, když mu hodinář řekne že jeho hodinky mají cenu dvou stovek, aby něco takhle objednával a posílal někam. Díky Hněvsovi s mýma hodinkama něco udělám, jinak bych je vyhodil, tak jako spousta lidí, kteří si pak na rozdíl ode mě půjdou koupit nějakej quartz čínskej brak. Prostě přijdu, koupím díl v Parexu bez okolků hned do ruky, nebo ho bude mít hodinář v krámě, nasadím, a zítra nosím. Hněvsa udělal to, co trh žádal, a jestli součástky nechal vyrobit v Číně nebo Švýcarsku většinu těchto zákazníků nezajímá, takže bych se do něho furt nenavážel. Nechceš, neber. Když jseš sběratel nebo hodinářskej labužník, pošli si to klidně do Eltonu a čekej. Tu možnost máš dál. Tak jako purista si na auto nedá jinej díl než originál, většina ostatních, kteří auto berou jako prostředek, který slouží k nějakému účelu, tohle neřeší. Ale myslím to všechno tady bylo řečeno, a další debata vede do nikam. Ramone, promiň, nemohu nesouhlasit, ale já zase fakt nevím, co řešíš ty. Sporty II už asi těžko někdo nosí způsobem, aby věděl, kolik je hodin. Vůbec hodinky málokdo nosí k tomuto účelu. My tu řešíme úplně jiný případ - evidentní šméčko na aukru. Podle mne jsou právě k těmto účelům ty "náhradní díly" od "oficiálního distributora primu" určeny a neuplynul týden a je tu důkaz, tak tohleto řešim, fejkování a oblbování "havířů" a propagaci toho všeho tady na chronomagu, což se mi opravdu pranic nezamlouvá. Je ti to teď jasný ? Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) Ramone, promiň, nemohu nesouhlasit, ale já zase fakt nevím, co řešíš ty. Sporty II už asi těžko někdo nosí způsobem, aby věděl, kolik je hodin. Vůbec hodinky málokdo nosí k tomuto účelu. My tu řešíme úplně jiný případ - evidentní šméčko na aukru. Podle mne jsou právě k těmto účelům ty "náhradní díly" od "oficiálního distributora primu" určeny a neuplynul týden a je tu důkaz, tak tohleto řešim, fejkování a oblbování "havířů" a propagaci toho všeho tady na chronomagu, což se mi opravdu pranic nezamlouvá. Je ti to teď jasný ?Už to tady bylo řečeno a hodináři potvrzeno, sporty nosí hodně lidí za účelem zjišťování kolik je hodin. Ty jsi asi z Prahy, viď? Fejkaři na aukru vždy byli a budou, za to Hněvsa nemůže. A už z toho, že jsou hodinky v nerezu, je jasné že nejsou původní. A pouzdro z Eltonu přece taky poznáš, ne? Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) Ramone, promiň, nemohu nesouhlasit, ale já zase fakt nevím, co řešíš ty. Sporty II už asi těžko někdo nosí způsobem, aby věděl, kolik je hodin. Vůbec hodinky málokdo nosí k tomuto účelu. A podle mě zase většina lidí nosí hodinky právě jen proto, aby věděla kolik je hodin. Jsem z malého městečka a tady u nás, dlouhá léta, co pamatuju: majitel a vedoucí prodejny železářství nosí stále Prim Sport 2. A shodou náhod o kousek dál majitel a vedoucí prodejny papírnictví nosí... ano, Prim Sport 2. A nedávno jsem na obědě potkal chlápka, nějakého dělníka, co měl na ruce Prim Sport 1 s bílou stupnicí v lunetě. Evidentně my oba (já a ty) žijeme v naprosto jiném světě. Ale jeden z nás vůbec nevěří, že existuje i nějaký jiný svět než ten jeho. EDIT: někdy se stav, dáme pivko a pak exkurzi. Už jsi byl někdy sám nakupovat? Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 No musím říct, že v Praze jsem zatím Sporty na jiné ruce než té mojí neviděl. Je pravda, že do malých vesniček moc často nevkročím, takže nebudu polemizovat o tom, zda je nikdo nikde nosí nebo ne. Mnoho lidí alespoň v Praze nosí hodinky, jako jakýsi modní doplněk, který rozhodně neslouží k zjišťování času. Znovu to napíši a budu to psát donekonečna. S díly od Ing. Hněvsi nesouhlasím. Cigi má pravdu, jenom jsou určeny ke šmelení a oblbování neznalých. A názor, že vlastně prodej těchto dílů je bohulibá činnost, protože se alespoň zachová, mnoho Sportů je totální nesmysl. Vždyť těmi díly ty hodinky budou už navždy znehodnocené, takže se nic původního nezachová. Maximálně sklíčko na to nesmím zapomenout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 No musím říct, že v Praze jsem zatím Sporty na jiné ruce než té mojí neviděl. Zkus se občas projet MHD a zjistiš, že je lidi nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 U naší firmy jsem je viděl u dvou kolegů - vždy jsem měl radost, že jsou znalci a dal jsem se s nima do řeči. Zklamání - prostě to pro ně byly hodinky, které fungují a oni nemají potřebu si kupovat jiné. Oslovil jsem je (ze zvědavosti na jejich reakci) tento týden s tím, že by si je mohli nechat dát do nerez pouzdra, které už něco vydrží. No, nevím jestli by takto reagovali i oni legendární horníci, ale když jsem jim řekl, že cena za komplet pouzdro je cca 1400,- Kč, tak se vyděsili. Prý si za třetinu koupí (cituji) "slušný hodinky na baterku, co něco vydrží a nemusí se natahovat"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 No musím říct, že v Praze jsem zatím Sporty na jiné ruce než té mojí neviděl. Je pravda, že do malých vesniček moc často nevkročím, takže nebudu polemizovat o tom, zda je nikdo nikde nosí nebo ne. Mnoho lidí alespoň v Praze nosí hodinky, jako jakýsi modní doplněk, který rozhodně neslouží k zjišťování času. Znovu to napíši a budu to psát donekonečna. S díly od Ing. Hněvsi nesouhlasím. Cigi má pravdu, jenom jsou určeny ke šmelení a oblbování neznalých. A názor, že vlastně prodej těchto dílů je bohulibá činnost, protože se alespoň zachová, mnoho Sportů je totální nesmysl. Vždyť těmi díly ty hodinky budou už navždy znehodnocené, takže se nic původního nezachová. Maximálně sklíčko na to nesmím zapomenout. No já onehdá byl s mladým v cukrárně a tam seděla paní a měla krásné červené dvojky. A znám několik nečlenů Chronomagu, co nosí sporty a i si je posílají na renovace - všichni z Prahy. A znovu opakuji - dle mého názoru jsou sklíčka a korunky(budou-li vodotěsné) a lunety přínosem. A to ostatní je každého věc, jak si to přebere. Já s tím nesouhlasím, kupovat si to nebudu a už vůbec ne propagovat. Ale nějaký nesběratel, ale jen sporty nosící člověk to asi musí vidět z jiného úhlu. Takže těžko to odsoudit úplně. A co se podvodníků týče, ono je to pouzdro dost poznat. A ty paskvilné ciferníky taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 No musím říct, že v Praze jsem zatím Sporty na jiné ruce než té mojí neviděl. Je pravda, že do malých vesniček moc často nevkročím, takže nebudu polemizovat o tom, zda je nikdo nikde nosí nebo ne. Mnoho lidí alespoň v Praze nosí hodinky, jako jakýsi modní doplněk, který rozhodně neslouží k zjišťování času. Znovu to napíši a budu to psát donekonečna. S díly od Ing. Hněvsi nesouhlasím. Cigi má pravdu, jenom jsou určeny ke šmelení a oblbování neznalých. A názor, že vlastně prodej těchto dílů je bohulibá činnost, protože se alespoň zachová, mnoho Sportů je totální nesmysl. Vždyť těmi díly ty hodinky budou už navždy znehodnocené, takže se nic původního nezachová. Maximálně sklíčko na to nesmím zapomenout. Při vší úctě, to celé co jsi napsal, to je totální nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 V Olomouci vidím sporty II na rukou lidí asi 6x denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Přece jen někdo asi tuhle diskusi sleduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tak pro tentokrát to prodejce vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Tak pro tentokrát to prodejce vzdal. Edit: http://www.aukro.cz/item1016183392_p_r_i_m...e_nenosene.html Teď jsem se podíval pořádně. Prodejce zrušil jen jeden příhoz, ale i tak se asi docela nažvejkl - cca 750,-. To není špatné, za Parexo letecké. Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Edit: http://www.aukro.cz/item1016183392_p_r_i_m...e_nenosene.html Teď jsem se podíval pořádně. Prodejce zrušil jen jeden příhoz, ale i tak se asi docela nažvejkl - cca 750,-. To není špatné, za Parexo letecké. Nenažvejkl. Aukce byla prodejcem předčasně ukončena. Bez prodeje. Co mu taky zbývalo, když se ho přihazující začali hromadně vyptávat jak to jako je s tou originalitou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Nenažvejkl. Aukce byla prodejcem předčasně ukončena. Bez prodeje. Co mu taky zbývalo, když se ho přihazující začali hromadně vyptávat jak to jako je s tou originalitou... Tak já nevím, ale když si čtu tu aukci, tak tam je tohle: Údaje o předmětu Aktuální cena 3 250,00 Kč (Počáteční cena: 1,00 Kč) Čas do konce skončeno (Pá 30. duben 2010, 13:35:56 CEST) Prodejce agemos1 (399) Položit Prodejci otázku Zobrazit všechny aukce prodejce Počet nabídek 9 Nejvýše přihazující wikov (1356) Prodej uzavřen Kupující: wikov (1356) K platbě: 3 250,00 Kč (plus náklady na dopravu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tak já nevím, ale když si čtu tu aukci, tak tam je tohle: . . Nejvýše přihazující wikov (1356) . Ale já vím, páč mi to psal wikow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Ale já vím, páč mi to psal wikow. No jó - ale jak to mám já poznat, když tam není napsáno, že je aukce zrušena? Tak se omlouvám, máš prostě lepší informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Při vší úctě, to celé co jsi napsal, to je totální nesmysl. Nevím, proč by to měl být nesmysl. Zatím jsem nikoho se Sporty v Praze nepotkal. Třeba opravdu jen špatně koukám. Pokud jde o díly z Parexa, tak jsem jen napsal, jak to celé vnímám já osobně. Nakonec jak vidím, nejsem rozhodně sám, kdo na to takto nahlíží. EDIT-pravopisná chybka :-) Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Nevím, proč by to měl být nesmysl. Zatím jsem nikoho se Sporty v Praze nepotkal. Třeba opravdu jen špatně koukám. Pokud jde o díly z Parexa, tak jsem jen napsal, jak to celé vnímám já osobně. Nakonec jak vidím, nejsem rozhodně sám, kdo na to takto nahlíží. EDIT-pravopisná chybka :-) No právě, třeba jen špatně koukáš, nebo koukáš třeba jinde. To ale není důvod , abys tvrdil, že to tak je, že jo? To že něco nějak vnímáš osobně, to je čistě tvoje věc. Nemá to ale nic společného s tím, jak to vnímá třeba veřejnost (nebo veškerenstvo). Ta myšlenka, že "Parexova" činnost je škodlivá, to je fakt bžunda. Nechceš to radši ještě promyslet? A ne, nejseš sám, kdo to tak vidí, je vás víc. Ale jste vedle, jak ta jedle. A to se mírním, abych se vyjadřoval jako "džentlmen". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 No jó - ale jak to mám já poznat, když tam není napsáno, že je aukce zrušena? Tak se omlouvám, máš prostě lepší informace. Není zač se omlouvat! Poznat to není, to máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se