Viktor Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Monstra, moje druhý automaty v životě, mám je od roku 2002, moc je nenosím, ale někdy v létě, ke kraťasům, k vodě, je rád provětrám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seiko 5 - 40th Anniversary v titanu, limitka 2005 kousků z téhož roku, kus kovu, i když z titanu, váží skoro stejně jako Monstra, jedny z mála Seik se safírem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. White Helmet, co hrály v Bobby Deerfieldovi, mechanický chronograf za pár korun Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Tie helmety su bomba. Ten tah je origo Seiko?
Radimk Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) Seiko je moje " oblíbená" značka. Za pár peněz hodně muziky. Prošel sem u nich dlouhou cestu- "sportovně" od 007-ček, přez Samurai- Monster k Sumo, "společensky" k Seiko Spirit. Mezitím nějaké nevýrazné modely, ale v každém kusu bylo vidět 100%-ní zpracování. Nikdy sem nenašel jakoukoliv chybičku na pouzdru či tahu. Momentálně jsem v podstatě ve stavu, kdy uvažuju o návratu k prvotním Seiko kusům. I když mě láká Německo ( možná víc než Švýcarsko), tak Japonským ( a pro mě hlavně Seiko modelům) nějak nemůžu najít vhodného protikandidáta. Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem Radimk
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Mně už zůstaly jen Monstra, zato je mám se safírem. Stejně asi nakonec skončím u GS. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) Já právě váhám mezi černými a oranžovými monstry.. Ozaj - kdo Ti dělal safír? Máš tam i AR-ko? Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem Radimk
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Ozaj - kdo Ti dělal safír? Máš tam i AR-ko?Safír dělal mechano, antireflex jsem nechtěl. oboje! Oranžové a černé k vodě, do přírody, na hrubou práci mám vlastně taky, jen to jsou různé značky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) Seiko má své povedené období už za sebou. Před 3-4 lety byly novinky zajímavé (celá řada Spirit, řada Alpinist, 6R15 divery). Od té doby to jsou větší a větší designové katastrofy. Pokud si odmyslím Grand Seiko, Seiko Ananta, Marine Master a dva -tři podařené modely z řady "mechanical", není z čeho vybírat. Různé varianty na obludné Seiko Monster jsou k blití. Seiko Monster také nejsou nic moc, ale alespoň mají "kultovní statut", i když nechápu proč. Samuraje jsou o hodně lepší. Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem safi
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 ... si odmyslím Grand Seiko, Seiko Ananta, Marine Master a dva -tři podařené modely z řady "mechanical", není z čeho vybírat. Ty jsi srandovní. Kolik firem má tolik špičkových modelových řad? A to nemluvím o řadě Seiko Brightz, Landmaster, Spring Drive, atd., atd.
bicista Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Je ale fakt ze v automat modelech do tech 15 tis nam Seiko trochu proridlo. Krom par oblekovek z rady mechanical, tam neni nic sportovniho co by oku lahodilo.
safi Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 A to nemluvím o řadě Seiko Brightz, Landmaster, Spring Drive, atd., atd. Celá současná kolekce Brightz je příšernost - žádné z nich nemají na 4-5 let staré modely Brightz.... To byly nádherné nadčasové hodinky vlastní tváře a né ten současný pseudo módní styl.
safi Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) Je ale fakt ze v automat modelech do tech 15 tis nam Seiko trochu proridlo. Krom par oblekovek z rady mechanical, tam neni nic sportovniho co by oku lahodilo. Přesně...a přitom to je hlavní segment Seika. Všechny potápěčské a sportovní modely představené po první řadě Alpinist s 6R15 jsou nanejvýš průměrné. Kolik lidí si tady koupilo Suma nebo Alpinisty..hodně. A kolik lidí si koupilo novější sportovní modely s 6R15? Skoro nikdo... Proč? Zatímco s nostalgií vzpomínám na své minulé nákupy, z nových Seiko hodinek je mi většinou na blití. Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem safi
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Celá současná kolekce Brightz je příšernost - žádné z nich nemají na 4-5 let staré modely Brightz.... To byly nádherné nadčasové hodinky vlastní tváře a né ten současný pseudo módní styl. Náhodou tyhle jsou docela hezký. Ale jinak máš pravdu, starý modely byly hezčí.
bicista Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Tyhle se mi treba moc libi, ale preci za 50 litru je to pro mne znacka s malym machr-indexem, ackoliv mam Seiko moc rad a jedny nosim. Jde o to ze drive do 15 tis umela znacka Seiko vykouzlit pekny modely, ze si clovek rikal ze to za tu cenu dokazou a jini ne. Ted se da neco noveho sehnat obcas mezi levnými Seiko 5, pak dlouho nic ve stredu a pak uz jen drahe modely Brightz, GS a Ananta.
safi Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Náhodou tyhle jsou docela hezký. Ale jinak máš pravdu, starý modely byly hezčí. V ceně do 50 000 najdeš hezčí mechanické chronografy.
ricous Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) I já jsem si našel v ceně do 10k Seika, které jsem už 2x měl a určitě se k nim ještě vrátím - Seiko SRP043 EDIT: lepší fotografie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem ricous
safi Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 I já jsem si našel v ceně do 10k Seika, které jsem už 2x měl a určitě se k nim ještě vrátím - Seiko SRP043 Alpinisty, Suma, Samuraje, Monstra a řada Seiko Spirit jsou pro dnešní Seiko nepřekonatelnou metou
Chumpus Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) ... Upraveno 29. března 2011 uživatelem Chumpus
little_w Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Alpinisty, Suma, Samuraje, Monstra a řada Seiko Spirit jsou pro dnešní Seiko nepřekonatelnou metou hmm, takove autoritativni vyroky! ale ano, beru to... jen bych tam v ramci vecnosti doplnil ono obligatni "dle meho nazoru". inzenyri a designeri seika jsou totiz evidentne nazoru zcela jineho. nic ve zlem.
safi Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 hmm, takove autoritativni vyroky! ale ano, beru to... jen bych tam v ramci vecnosti doplnil ono obligatni "dle meho nazoru". inzenyri a designeri seika jsou totiz evidentne nazoru zcela jineho. nic ve zlem. taky pravda ....
instant Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 to je také japonské chápanie reality. niekedy stvoria geniálnu vec, a niekedy je to kvalitne vyrobený supergýč. mne sa tiež zďaleka nepáči všetko nové od Seiko, ale je to ich pohľad na vec, ku ktorému zrejme dospejú štúdiom "estetiky" a la BRM, Zenith Defy atd. A tie svajciarske gyce su miestami na bliti tak aspon na tyzden. to japonske pseudocokolvek je obcas aspon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se