pavel23 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Přidávám obrázek nových strel ve 44mm. Docela zajímavý. Mě se líbý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Mně se taky líbí - nemáš nějaký odkaz z webu?
pavel23 Odesláno 12. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Omlouvám se zapoměl jsem tam překopírovat odkaz. Tak tady je : http://www.poljot.at/webshop/catalog/defau...mp;&page=14
Radimk Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Omlouvám se na stotisíckrát. ale dopr... líbí!! Pavle líbííí Jinak pěkné jsou, to jo, ale taky cena šla někam jinam a původní rozvržení ciferníku je takové.. čistší? U Juliana jsou taktéž, už jsme je tu probírali http://www.poljot24.de/en/pd1255446289.htm?categoryId=1
ricous Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Omlouvám se na stotisíckrát. ale dopr... líbí!! Pavle líbííí A mně se líbí, ne mě se líbý... Jelikoš sem tu uš psal, že se my lýbý, tak se nebudu opakovat
XXXfazerXXX Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 A mně se líbí, ne mě se líbý... Jelikoš sem tu uš psal, že se my lýbý, tak se nebudu opakovat FYNANC A CYMPRLYNA DOKUPY......ZABYJACKA KOMBYNACE
bandicoot Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 zdá se, že poměry jsou perfekt - chytře, byť jen opticky to vyřešili jinou barvou tachymetru - jen ta malá datumka tam být nemusela, ta ten dojem ze zvládnutých poměrů celkem kazí
Slaco Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Osobně bych dal přednost těmto. Přijdou mě přehlednější,až na barevné provedení pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem Slaco
Návštěvník tolja Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Dycinky jsem chtěl hodinky s datumovkou uprostřed číselníku, bravo .
jankoxxx Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 no ten datum je des. to ho radsej mohli vynechat....
spiderer Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Ta bila varianta je ohavna..! Datumka uprostred ciferniku a jeste nakrivo a naprosto miniaturnim fontem, to je fakt spatenka.. Ty na zacatku maji tu datumka taky spatnou, ale jinak vypadaji o neco lip, i barevne a celkovym designem..
little_w Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 rucky taky jeste nestacily dorust... skoda...
pavel23 Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Přidávám obrázek nových strel ve 44mm. Docela zajímavý. Mě se líbí.
ANT Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Přidávám obrázek nových strel ve 44mm. Docela zajímavý. Mě se líbý. videl som ich nazivo a su brutalne bol som u cloveka co ma velku zbierku hodiniek a mal aj tieto strely, dvakrat som ho poziadal aby ich pre mna vytiahol po tom co ich odlozil a z celej jeho zbierky boli toto tie najkrajsie hodinky co som videl vobec som neveril, ze za ne dal len 550 alebo 600 Eur /to si uz nepamatam/, ale vyzeraju omnoho drahsie a luxusnejsie vyzdoba strojceka na 1, rozmer a vsetko tiez uplne som nechapal ze rusaci vedia vyrobit takto prepracovane hodinky - cifernika ani strojcek nemali jedinu chybicku, nepresnost alebo smietku fotky som videl uz predtym, ale nazivo su 1000krat krajsie
ANT Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Keby to niekoho zaujimalo, tak objavil sa tento krasny kusok na predaj tu na fore
PM68 Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Přidávám obrázek nových strel ve 44mm. Docela zajímavý. Mě se líbý. Tieto hodinky ma už dlho zaujímajú. Sú nádherné! Asi som latentný rusofil. Niekoľkokrát som bol odhodlaný ich kúpiť. Len prečo sú sakra tak veliké!!! Nestačilo by 40mm? 38mm? Možno je chyba, že som za posledných 10 rokov schudol 30kg a tak aj Bondovky čo mám na bežné nosenie na mne plandajú a vypadajú jak parabola z programu SETI. Už nech sa zmenia "módne trendy"...
ANT Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Tieto hodinky ma už dlho zaujímajú. Sú nádherné! Asi som latentný rusofil. Niekoľkokrát som bol odhodlaný ich kúpiť. Len prečo sú sakra tak veliké!!! Nestačilo by 40mm? 38mm? Možno je chyba, že som za posledných 10 rokov schudol 30kg a tak aj Bondovky čo mám na bežné nosenie na mne plandajú a vypadajú jak parabola z programu SETI. Už nech sa zmenia "módne trendy"... co ja viem, ja tiez nemam rad velke hodinky, 40 - 42mm povazujem za ideal. Vyssie som uz spominal, ze som presne tento model mal na ruke, tak sadli ako uliate aj ked vo velkosti 44. Ja mam v poslednej dobe pocit, ze okrem tej velkosti zalezi aj na type hodin ako sadnu na ruku a ci posobia velke alebo male. Napr mam zapastie cca 21 cm a 40mm rolex sa mi zdal presne taky aky ma byt a napr 42mm IWC chrono pilot mi prisli trochu male, minule som skusal 39mm oblekovky od omegy a boli podla mna super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se