Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Omlouvám se na stotisíckrát. ale dopr... líbí!! Pavle líbííí

:offtopic: A mně se líbí, ne mě se líbý... :P

Jelikoš sem tu uš psal, že se my lýbý, tak se nebudu opakovat :cheers:

Odesláno

zdá se, že poměry jsou perfekt - chytře, byť jen opticky to vyřešili jinou barvou tachymetru - jen ta malá datumka tam být nemusela, ta ten dojem ze zvládnutých poměrů celkem kazí

Návštěvník tolja
Odesláno

Dycinky jsem chtěl hodinky s datumovkou uprostřed číselníku, bravo :yucky: .

Odesláno

Ta bila varianta je ohavna..! Datumka uprostred ciferniku a jeste nakrivo a naprosto miniaturnim fontem, to je fakt spatenka.. Ty na zacatku maji tu datumka taky spatnou, ale jinak vypadaji o neco lip, i barevne a celkovym designem..

• po 3 týdnech...
Odesláno
Přidávám obrázek nových strel ve 44mm. Docela zajímavý. Mě se líbý.

videl som ich nazivo a su brutalne

bol som u cloveka co ma velku zbierku hodiniek a mal aj tieto strely, dvakrat som ho poziadal aby ich pre mna vytiahol po tom co ich odlozil a z celej jeho zbierky boli toto tie najkrajsie hodinky co som videl

vobec som neveril, ze za ne dal len 550 alebo 600 Eur /to si uz nepamatam/, ale vyzeraju omnoho drahsie a luxusnejsie

vyzdoba strojceka na 1, rozmer a vsetko tiez

uplne som nechapal ze rusaci vedia vyrobit takto prepracovane hodinky - cifernika ani strojcek nemali jedinu chybicku, nepresnost alebo smietku

fotky som videl uz predtym, ale nazivo su 1000krat krajsie

Odesláno
Přidávám obrázek nových strel ve 44mm. Docela zajímavý. Mě se líbý.

Tieto hodinky ma už dlho zaujímajú. Sú nádherné! Asi som latentný rusofil. Niekoľkokrát som bol odhodlaný ich kúpiť. Len prečo sú sakra tak veliké!!! Nestačilo by 40mm? 38mm? Možno je chyba, že som za posledných 10 rokov schudol 30kg a tak aj Bondovky čo mám na bežné nosenie na mne plandajú a vypadajú jak parabola z programu SETI. Už nech sa zmenia "módne trendy"...

Odesláno
Tieto hodinky ma už dlho zaujímajú. Sú nádherné! Asi som latentný rusofil. Niekoľkokrát som bol odhodlaný ich kúpiť. Len prečo sú sakra tak veliké!!! Nestačilo by 40mm? 38mm? Možno je chyba, že som za posledných 10 rokov schudol 30kg a tak aj Bondovky čo mám na bežné nosenie na mne plandajú a vypadajú jak parabola z programu SETI. Už nech sa zmenia "módne trendy"...

co ja viem, ja tiez nemam rad velke hodinky, 40 - 42mm povazujem za ideal. Vyssie som uz spominal, ze som presne tento model mal na ruke, tak sadli ako uliate aj ked vo velkosti 44.

Ja mam v poslednej dobe pocit, ze okrem tej velkosti zalezi aj na type hodin ako sadnu na ruku a ci posobia velke alebo male. Napr mam zapastie cca 21 cm a 40mm rolex sa mi zdal presne taky aky ma byt a napr 42mm IWC chrono pilot mi prisli trochu male, minule som skusal 39mm oblekovky od omegy a boli podla mna super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...