sava Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Dámy(jsou tu nějaké??) a pánové, dovolte mi představit moje první dream watch. Už před vstupen na tento server jsem chtěl hodinky s "open heart". Moje vysněné byly dlouho Zenith chronomaster open XXT. Tak dlouho jsem po nich koukal, až se mi do cesty připletly Port Royaly. Na první pohled jsem si nebyl jistej. Vždy jsem chtěl spíš kulaté a ne hranaté hodinky. Ale postupně se mi dostaly pod kůži víc a víc a po týdnu bylo rozhodnuto. Chci je. Pár faktů: Kalibr:El Primero 4021 B, Automatic Jewels : 39 Components : 248 Frequency : 36'000 VpH - (5 Hz) Power reserve : min. 50 Diameter:51 x 36 mm Water proof to 50 m Mám je doma od neděle. Je to bomba. Později řeknu jak jsou přesné, ale zatím nepozoruji žádné odchylky. Co je masakr je frekvence.. Jak už zde někdo psal, tikot 10tiktaků za sekundu je síla. V nejbližší době plánuji aligátora, který mi bude k těmto hodinkám sedět víc (mám je na 90% na nošení k obleku). Přidávám pár úplně lajckých fotek. Možná ale do příště pořídím spíš videjko. Naživo je to mnohem lepší než fota..ale to už se opakuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Zenith mě poslední dobou začíná vábit čím dál tím víc, řekl bych, že na tom má velkou zásluhu ,,Mrakodrap"... Tohle je velká paráda, takže gratuluji, ať se vám spolu dobře tiká a žije Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem volfda
rorda Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Wow! Tyhle s aligátorem se mi vždycky líbily ...
bandicoot Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) S aligátorem jsou nudnější, na tý gumě je to perfektně kontroverzní pecka - gratuluju, jsou perfekt včetně toho vystředěnýho loga, aspoň je vidět hvězdička. A ta sekundovka je taky supr. edit: ta guma je totiž krásně popsaná Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem bandicoot
stopa99 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Super aj mne sa pacia hodinky"open heart" takze vela stastnych spolocnych chvil prajem....
sava Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 S aligátorem jsou nudnější, na tý gumě je to perfektně kontroverzní pecka - gratuluju, jsou perfekt včetně toho vystředěnýho loga, aspoň je vidět hvězdička. A ta sekundovka je taky supr. edit: ta guma je totiž krásně popsaná Guma je dobrá na jiné nošení než do obleku. Už jsem si na ni taky zvykl. Ale pokud mám košili, seděl by mi k tomu líp aligátor. Ale je pravda, že tyhle hodinky se buď líbí děsně, nebo vůbec:) A podobně je to i s tím kaučukem:)
sava Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Jinak díky všem za gratulace... Tohle se mi tady na tom fóru děsně líbí.. když jsou jiní upřímně rádi ze splnění snu někoho jiného:) Takže ještě raz díky!
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 jsou vazne pekny, me osobne jediny co rusi, je ten pruhled, kazdopadne gratuluju
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Nepletou se rezerva nátahu a hodinová ručka? Má sice jinou barvu, ale...
safi Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Nepletou se rezerva nátahu a hodinová ručka? Má sice jinou barvu, ale... jedině jestli jsi pidlooký
sava Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Nepletou se rezerva nátahu a hodinová ručka? Má sice jinou barvu, ale... No je jiná jak barva tak tvar. Je to o zvyku. Když vím, že tam mám tu ručku čekat tak se to neplete:)
mrakodrap Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 má velkou zásluhu ,,Mrakodrap"... možná trošku
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 jedině jestli jsi pidlooký To sice zatím nejsem, ale řekni mi na první a zběžný pohled: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Souhlas s kamilem, třeba okolo půl sedmý za chabého hospodského osvětlení nemusí bejt na první pohled jasný, jestli neni půl šestý. Ale je to jen drobná daň za pěknou komplikaci, která spodní části ciferníku dává efektní a smysluplnou výplň.
volfda Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Souhlas s kamilem, třeba okolo půl sedmý za chabého hospodského osvětlení nemusí bejt na první pohled jasný, jestli neni půl šestý. Ale je to jen drobná daň za pěknou komplikaci, která spodní části ciferníku dává efektní a smysluplnou výplň. A není s tímto kouskem na ruce prakticky jedno, kolik je právě hodin?
sava Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Souhlas s kamilem, třeba okolo půl sedmý za chabého hospodského osvětlení nemusí bejt na první pohled jasný, jestli neni půl šestý. Ale je to jen drobná daň za pěknou komplikaci, která spodní části ciferníku dává efektní a smysluplnou výplň. Asi máte recht chlapi:-) Stejně ale moje hlavní využití nebude měření času v hospodě:-)
bandicoot Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Já myslím, že designově je podstatný, že i přes funkce chrona a rezervy je tam jediný viditelný subciferník (vteřinovku-vrtulku nepočítám) - to je podle mě naprostá paráda, protože to všechno sedí jako celek perfektně vyváženě a vyzrále machrovsky. A protože ty hodinky jsou fakt hodinová moderna, tu gumu bych jim prominul i ke kvádru.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Hodinky jsou to bezpochyby nádherný, líbí se mi řešení číselníku, že žádný z indexů není ukouslý. A jak open heart nemám rád, tady mi ani nevadí. To byl jen drobný dotaz z mé strany. To safi začal rýt a chyběl mu tam smajlík... tu gumu bych jim prominul i ke kvádru.Protože jseš křupan.
bandicoot Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) A jak open heart nemám rád, tady mi ani nevadí.on ten open heart je smysluplný, není to jen průhled na setrvačku, ale i na rychle pracující kotvu s rubíny - prostě to funguje Protože jseš křupan.to jo, ke kvádru nosim Rainbow Defy na tahu Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem bandicoot
KFL Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Zenithama se to tu jen hemží! Gratuluju! Jen tak dál! Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem KFL
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se