Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já nevím je to fakt těžké jinak rozdíl v cenách je opravdu šílený protože aby Chrono Superocean které na netu stojí 59tis. stály u Dušáka 86tis a Chronomat Evolution které se dají sehnat na netu za 75tis tak tam stojí 120tis.

Pardon ale to je fakt šílené.

Jinak se mi začali líbyt tyto co vi na ně ale jsou dost drahé.

http://theluxurybazaar.com/timepieces/webf...CF-8BABA330D000

Taky pěkný i když po čase ta oranžová může vadit, osobně se mi Brajtle zdají být trošku víc exclusive ale Omega je taky dobrá, podívej se na jiný modely Brajtlů hlavně super Avenger tady ti dám nějakej link. Na internetu ti cenu dají nižší ALE!!! Breitling upozorňuje že na hodinky zakoupené přes internet NEPOSKYTUJE žádnou záruku, navíc přijdeš o bezplatné servisní prohlídky a doladění u autorizovaného servisu, navíc dost riskuješ že naletíš a prachy vyhodíš.

http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=2177510&rid=0

nebo

http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=2186102&rid=0

nebo

http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=1993802&rid=0

To Midloch: Jak jsi to myslel z těmi bezplatnými servisními prohlídkami u Breitlingu? To jsem nikdy neslyšel. Já myslel že prohlídky a doladění hodinek si platím.

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bohužel platit si to člověk musí sám.. (Leda by jeho prodejce v případě, že by to byl zároveň autorizovaný servis) měl nějakou obchodní akci..

Odesláno
Bohužel platit si to člověk musí sám.. (Leda by jeho prodejce v případě, že by to byl zároveň autorizovaný servis) měl nějakou obchodní akci..

Aspoň mi to tvrdil servisák u Hanáka, mám k hodinkách servisní knížku s osmi stránkami pro servis, říkal něco o rozebrání hodinek ,,dolití oleje,, atd.

Odesláno

Hele, brajlexové, proč vy se vlastně tak zajímáte o ty nové, neautentické modely Breitling? Vyprovokovali jste mě k prohlídce ebay, a ty kousky před krachem byly výborný, ještě dnes jsou ty ollechy svěží, ani závan čističství.

Odesláno
Už sem ti to sem jednou psal, nekupuj přes net! Tyto hodinky jsou klenot a nezaslouží si aby jsi si je nechal poslat jako cdčko, napiš nebo zavolej tomuto pánovi je to firma Altman a jedná se o největšího prodejce hodinek v západních Čechách:

Tomas Foldes, A.J.P. (GIA)

Altman AZ s.r.o.

tel.:/fax: +420 354 430 128

info@altman.cz

www.altman.cz  

Myslím že se s ním domluvíš na ceně, která je velmi podobná té z netu a navíc jsou autorizovaní prodejci se všemi certifikáty a plnou originální zárukou s vlastním servisem.

Tak jsem tam volal a musím říci že mi cenu udělali opravdu lákavou třeba s Dušákem se to nedá srovnat protože 21tis na hodinkách které stojí 86tis mi připadá dost rapidní rozdíl to klidně do té Plzně pojedu na kolečkovích bruslích.

Díky midlochu

Dej pak vědět jak je koupíš a pozdravuj ode mně pana Foldeše, stačí když mu řekneš že ho doporučil jeho první Breitling zákazník co jel do Chebu až z Brna...

DÍK Midlochu za kontakt. Volal jsem p. Foldešovi. Nabídku kterou mi zaslal byla super a určitě ji využiju.

• po 2 týdnech...
Odesláno
Tak Omega se hrdě hlásí k čističům. :D

Asi mi něco uniklo, ale co furt máte s těmi čističi?

To ti uniklo a buď rád, nepátrej po tom, ten blábol nestojí za reinkarnaci..

Odesláno
Tak Omega se hrdě hlásí k čističům. :D

Naopak! Kocoure, to byla jedna z nejzásadnějších diskusí roku, všichni odborníci se vyjádřili, a to hned Xkrát, po nocích se přeli, dlouze diskutovali a na něco přišli! Ale jinak souhlas s Jeremym, nepátrej.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Naopak! Kocoure, to byla jedna z nejzásadnějších diskusí roku, všichni odborníci se vyjádřili, a to hned Xkrát, po nocích se přeli, dlouze diskutovali a na něco přišli! Ale jinak souhlas s Jeremym, nepátrej.

Jedině že by ses zajel podívat do Vídně.:D:D:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...