Cyber Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Tak to není hodinář, ale hovado ! Jinak pokud člověk používá kvalitní vystěžejkovač, a oblepí nožičky vykrývací páskou, tak by k poškrábání nemělo dojít ani u nešiky jako jsem já ( zatím musím zaklepat na dřevo, že jsem ještě nic nepoškrábal ). Pro mě je to další zkušenost a varování, nedávat hodinky nikam mimo AD servis. Jinak Richarde, kdyby jsi potřeboval vystěžejkovač ala Bergeon, tak Ti ho můžu poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 S přispěním Adama a hodinářství Dušák má celý příběh celkem dobrý konec - po přezkumu pravosti hodinek poputují do CH k převyražení seriového čísla, cena cca 3,5k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 S přispěním Adama a hodinářství Dušák má celý příběh celkem dobrý konec - po přezkumu pravosti hodinek poputují do CH k převyražení seriového čísla, cena cca 3,5k. Tak to jeste jakz takz dopadlo dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 3,5tis. Kč za nové vyražení čísla?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Nojo ono to není tak jednoduché, tady ty hodinky komplet odstrojí a pošlou do výrobního závodu jenom samotné pouzdro, vzhledem ke Švýcarsku komplet celní řízení tam i zpět, pak si to Omega nechá samozřejmě taky zaplatit takovou věc a nakonec zase poskládat a držet na to náležitou záruku. Nakonec hodinky přijdou o tolik lidmi zbožňovaný Red Dot a budou již navždy ve stavu "po otevření". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Nakonec hodinky přijdou o tolik lidmi zbožňovaný Red Dot a budou již navždy ve stavu "po otevření". A nebudou mít "blaupunkt"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 No, měly by, ne?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 bych s uctenkou od dusaka za tim hodinarem zasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Ano u Dušáka v servisu dostanou modrou tečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Ufff-- tak konec snad bude dobrý! - Fakt je to poučení, aby člověk i s třeba s leštěním neváhal jít raději k Dušákům, nakonec to v endefektu může být i levnější. - Taky zírám, jak jsou Dušáci ochotní v téhle situaci pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 jj taky bych se s dokladem na 3.5t za tím pánem zastavil. Byla by aspon sranda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Taky zírám, jak jsou Dušáci ochotní v téhle situaci pomoct. Myslím si, že to bylo díky Adamovi a jeho přímluvě - ještě jednou díky.. Jinak s tou fakturou za hodinářem klidně zajdu, ale nedělám si žádné iluze. Berte to spíše ostatní jako takové ponaučení, abyste nedopadli podobně jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 jj taky bych se s dokladem na 3.5t za tím pánem zastavil. Byla by aspon sranda :-) Tak třeba já bych za ním zašel, s dvěma ukrajinskýma raznicema a ty 3,5 bych vyrazil z něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 koukám tady na ty nozky a at brejlim jak brejlim bez lupy to neprectu - davat za obnovu 3,5 litru ? no nevim prijde mi to jako ptakovina .... nicmene kazdemu na hodinkach vadi neco jineho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 koukám tady na ty nozky a at brejlim jak brejlim bez lupy to neprectu - davat za obnovu 3,5 litru ? no nevim prijde mi to jako ptakovina .... nicmene kazdemu na hodinkach vadi neco jineho :-) Promiň, ale ona to úplná ptákovina zase není...koupíš si hodinky za slušně dlouhý peníze a po amatérskym zásahu máš krajně podezřelej kousek (byť v záruce). Částce 3,5 rozumím a jsem zvědav při té vší smůle na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Přesně tak, prodávat hdinky se přeleštěným výrobním číslem, to je jako u auta vybrousit číslo motoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Přesně tak, prodávat hdinky se přeleštěným výrobním číslem, to je jako u auta vybrousit číslo motoru.... Co číslo motoru (to už stejně většina aut nemá), spíš číslo karosérie... Každopádně budu rád, pokud se vše za uvedenou cenu podaří dát do "původního" stavu. Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miracolo.cz Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Držím palce! Člověk musí dávat pozor všude, to je peklo. Ale aby tě to zas tak neštvalo, pořád je to lepší než kdyby tobě nebo tvým dětem něco špatně "přeleštil" a rozmazal nějaký chirurg. Hezký víkend! Co číslo motoru (to už stejně většina aut nemá), spíš číslo karosérie... Každopádně budu rád, pokud se vše za uvedenou cenu podaří dát do "původního" stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 dnes jsem pepove prelestene hodinky videl a je to docela neprijemne. nicmene citelne je to az na posledne cislo (myslel jsem, ze je to 5-tka, pak jsem se dozvedel, ze 8-micka:)) prve 4 jsou videt relativne v pohode, dalsi treba hodne natecet na ok uhel. lupa + trpezlivost a da se to overit cele. nicmene, to lestici prase bych zabil:( nepochytil jsme jednu informaci - opravi to nekdo? teoreticky v servise umi? (kdyz dokazou prekreslit cislice na lunete u constellation...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 (upraveno) nepochytil jsme jednu informaci - opravi to nekdo? teoreticky v servise umi? (kdyz dokazou prekreslit cislice na lunete u constellation...) Ano opraví, viz. Ricousův příspěvek č.23 na předchozí straně. Upraveno 2. května 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se