Přejít na obsah

Fejk pred kupou originalu?

TomAnt

Fejk pred kupou originalu?  

122 hlasů

1. 1. Bolo by podla vas OK kupit fejk hodinky pred kupou samotneho originalu? (nieco ako hodinkovy shareware)

• Ano
      7
    • Ano, ale nie som s tym uplne happy
      4
    • Ano, za predpokladu znicenia fejkov hned po kupe originalu
      7
    • Nie
      104

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute, napriek tomu, ze viem, ako asi dopadne tato anketa, zaujima ma aj kazdy nazor na tuto temu.

Anketu som smeroval na hodinkovu temu (kedze sme v hodinkovom fore), ale miesto hodiniek si kludne predstavte akykolvek iny produkt na ktory sa da tato otazka aplikovat (noz, pocitac, mobil, sportove nacinie, oblecenie, hocico, ide o princip)

Cize, Bolo by podla vas OK kupit fejk hodinky pred kupou samotneho originalu? (Nieco ako hodinkovy shareware?)

P.S. Ak tymto prieskumom porusujem nejake pravidla (spominaju sa tu fejky), prosim zmazat.

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Zbytečná anketa :thumbsdown_anim: , vše na toto téma už bylo vyřčeno.

Odesláno
Caute, napriek tomu, ze viem, ako asi dopadne tato anketa, zaujima ma aj kazdy nazor na tuto temu.

Anketu som smeroval na hodinkovu temu (kedze sme v hodinkovom fore), ale miesto hodiniek si kludne predstavte akykolvek iny produkt na ktory sa da tato otazka aplikovat (noz, pocitac, mobil, sportove nacinie, oblecenie, hocico, ide o princip)

Cize, Bolo by podla vas OK kupit fejk hodinky pred kupou samotneho originalu? (Nieco ako hodinkovy shareware?)

P.S. Ak tymto prieskumom porusujem nejake pravidla (spominaju sa tu fejky), prosim zmazat.

ak to chces urobit tak to urob ale moc to tu nerozoberaj. najde sa tu kopa ludi co ta bude za to odsudzovat. ja osobne by som to spravil len v jednej situacii. ak by som si chcel kupit nieco drahe s tym ze si to fakt nemam kde odskusat. a bal by som sa ze by som to potom nechcel koli velkosti alebo nezvyklemu tvaru.

Odesláno

Je to len prieskum nazorov ludi.

Lenze na nozovom fore mam malu vzorku a na Mazdaklube sa tazko ludom bude predstavovat si fejk Mazdy :)

Tak som zvolil Chronomag.

Ja som zahlasoval za tretiu moznost, nemam to preco tajit, je to moj nazor. Ale prave preto ze ludia su rozni, zaujima ma ako sa na to pozera zvysok sveta :)

(viem koledujem si o banan :) )

Odesláno

Hlasoval jsem ne, protoze vytvareni poptavky po fejcich z jakychkoliv pohnutek je voda na fejkarsej mlejn. A treti moznost (nemam nic proti tem, co ji zaskrtnuli, je to jen muj osobni nazor) je podle me kravina. Koupit fejk na vyzkouseni a po zakoupeni originalu ho znicit...? Kdyz si neco kupuju, tak to obvykle je proto, ze to chci/potrebuju a ne proto, abych to znicil. Kupovat si neco s apriori predpokladem, ze to zlikviduju, je podle me padle na hlavu.

Odesláno
Nemas ma ako urazit, takze kludne napis co si chcel :)

Chtel jsem napsat, proc zakladas takto priblblou anketu. Kup si fake, obhaj si to vnitrne a bud spokojenej. Ale nezakladej kvuli tomu zbytecne tema jen proto, ze nemas co jineho říct.

Odesláno

Frantik, ked spravim nabuduce anketu, ktory dizajn sa ludom viac paci, ci Vacheron Constantin (niektory model), alebo Romain Jerome (niektory model), tiez budes automaticky predpokladat ze JA si idem jeden z tychto dvoch modelov kupit?

Odesláno

...hlavne to pls neberte ako osobnu vyzvu do boja, je to cisto filozificka otazka a je zaujimave poznat na nu nazor masy - hlavne ak isty pocet, dnes ortodoxnych, clenov mal v minulosti vo vlastnictve 'hodinky' spadajuce do tejto kategorie.

je to to iste ako sa opytat ci moze byt 'g.a.y' dobrym katolikom, aj napriek faktu ze cirkev to povazuje ze deviaciu, nemusime sa zato hned palit na hraniciach. pluralitna spolocnost by mala by schopna na urovni hovorit aj o kontroverznych temach.

Odesláno
Chtel jsem napsat, proc zakladas takto priblblou anketu. Kup si fake, obhaj si to vnitrne a bud spokojenej. Ale nezakladej kvuli tomu zbytecne tema jen proto, ze nemas co jineho říct.

Frantíku, trochu víc zkus používat rozum... já Toma znám osobně a myslím si, že je to člověk poctivější mnohem víc než zdejší ..... klika :)

Odesláno
Frantik, ked spravim nabuduce anketu, ktory dizajn sa ludom viac paci, ci Vacheron Constantin (niektory model), alebo Romain Jerome (niektory model), tiez budes automaticky predpokladat ze JA si idem jeden z tychto dvoch modelov kupit?

Ano budu, anebo budu predpokladat, ze te jeden z tech modelů ZAJÍMÁ, proc bys jinak pak tu anketu zakladal?!

Frantíku, trochu víc zkus používat rozum... já Toma znám osobně a myslím si, že je to člověk poctivější mnohem víc než zdejší ..... klika :)

Jsem člověk nerozumný a impulzivní. O Tomově poctivosti nemohu spekulovat.

Odesláno
Ano budu, anebo budu predpokladat, ze te jeden z tech modelů ZAJÍMÁ, proc bys jinak pak tu anketu zakladal?!

lebo ho zaujima vysledok ankety. nechapem co sa tu deje. hned ako sa v nejakom vlakne objavi slovo fejk niekto musi ihned utocit.

Odesláno

Pokusím se to komentovat neimpulzivně. Koupě fejku ti o originálu nic nepoví, fejku totiž chybí DNA originálu. Nikdy nebude mít tu energii co originál. Nehledě na to, že bych se styděl vystrčit pazouru ze dveří...

Přesto mě překvapuje kolik lidí hrdě nosí fejky kabelek LV, oblečení s krokoušem, stačí vyrazit ven...

Za mně tedy NE, fejky nebrat

Odesláno

Výraz ZAJÍMÁ ale nutně neznamená, že si ho chceš koupit, nebo že ho máš... Prostě tě jenom zajímá.. a třeba tě zajímá jenom vztah lidí k předmětu ankety...

Nerozumnej nejseš, impulzivní asi jo :) ale o Tomově poctivosti nešpekuluj... :)

Odesláno

Zaujima ma nielen vysledok, ale aj samotne uvazovanie ludi a nazory ako take.

Napriklad tu zaznel perfektny argument, ze preco nie, citujem autora (Skalis):

Hlasoval jsem ne, protoze vytvareni poptavky po fejcich z jakychkoliv pohnutek je voda na fejkarsej mlejn.

TOTO JE relevantny argument napriklad aj proti mojmu nazoru (bod 3 v ankete). Argument hodny premyslania a mozno prehodnocovania vlastnych nazorov. To len tak na okraj :)

P.S. Onion, dik :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...