ricchi007 Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Ahoj chronohodinkoznalci, chtel bych poradit. Vyhral jsem hodinky v loterii na internetu a chtel bych poradit, jak a kde zjistit, jestli to neni nejaka levna napodobenina. Muzete mi poradit? Jinak jsou moc pekny, rika se jim pry bondovky. Co vsechno by k nim melo byt? Mam krabicku, navod v anglictime, nosic na karticku a karticku s cislem hodinek. Zatim moc dekuju. Richard
Arthur N. Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 a fotka by nebyla? pokud to bude fake, dostaneš banán do konce života:)
ricchi007 Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 a fotka by nebyla? pokud to bude fake, dostaneš banán do konce života:) Jo zkusim je tedka udelat. Prosim te co je to banan?
ricous Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 A dej třeba i odkaz na tu "internetovou loterii"...
FoxTrader Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 A dej třeba i odkaz na tu "internetovou loterii"... ...ale až dostaneš ty hodinky.. PS: Banán.. to jsem já na 10% šlupku za nečtení pravidel /viz varování vlevo od příspěvku /, .. ev. prodej asijských originálu, mystifikací spolučlenů webu nebo jiných rouhání dle hodinářské bible..či pravidel slušnosti.
Arthur N. Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Jo zkusim je tedka udelat. Prosim te co je to banan? nechtěl jsem Tě vyděsit, ale vzpomněl jsem si na vojnu, když na nás první den řvali, že máme nastoupit s banánama a my byli úplně mimo.... přečti pravidla, dej fotku a uvidíme
2good4u Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 a kde se prosim vyhravaji OMEGY? Ja za ne musel dat nemalou cast sve vyplaty :huh:
ricchi007 Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 nechtěl jsem Tě vyděsit, ale vzpomněl jsem si na vojnu, když na nás první den řvali, že máme nastoupit s banánama a my byli úplně mimo.... přečti pravidla, dej fotku a uvidíme Promiňte kvalitu, zkusím to i trošku lépe, ale potřebuju trochu víc času. ta stránka je ***** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
H-B Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 TAk nejak . BTw, pokud jsi je vyhral, tak ti daly spatny, podle toho webu mas mit Seamaster Chrono
Baker Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Že by hezká skrytá reklama? Je to nejaky divny, odkaz jsem odstranil. ricchi007: Koukam, ze jsi jich vyhral vic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Koukám, že než sem udělal kopii stránek, tak to tu odhalili i ostatní... Tohle nejsou chrona. Werbung...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricchi007 Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 TAk nejak . BTw, pokud jsi je vyhral, tak ti daly spatny, podle toho webu mas mit Seamaster Chrono To tam maji kix oni, ja jsem hral o ty nejlevnejsi.
spiderer Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Je to nejaky divny.. taky to vidim na reklamu, ne moc povedenou..
kubson Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 odkazy na takové sejšelské sračkoidní weby bych zakázal stejně jako na fejkaře, je to stejná pakáž, imho
H-B Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Ja nevim.. jsem mladej, na netu travim hodne casu, ale kdybych vyhral hodinky znamy znacky, pujdu v prvni rade zjistit pravost do kramu.. rozhodne si neumim predstavit, ze bych zacal hledat nejaky hodinkovy forum.. ale nahoda je blbec a ja se mozna pletu. A v tom pripade se i klido omluvim a pogratuluju k vyhre a budu kondolovat k zavitani na tohle forum. V jinem pripade: s touhle reklamou go away
Josef01 Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Hlavně je dobrý zaplatit pár tisíc za los a pak se shánět po pravosti hodinek
lib Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 A tento model na fotce, podle mě, by měl mít na ciferníku plastický logo. A mně se zdá že je to jen tištěný.
ricchi007 Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Ja nevim.. jsem mladej, na netu travim hodne casu, ale kdybych vyhral hodinky znamy znacky, pujdu v prvni rade zjistit pravost do kramu.. rozhodne si neumim predstavit, ze bych zacal hledat nejaky hodinkovy forum.. ale nahoda je blbec a ja se mozna pletu. A v tom pripade se i klido omluvim a pogratuluju k vyhre a budu kondolovat k zavitani na tohle forum. V jinem pripade: s touhle reklamou go away Prominte, ale necekal jsem, ze mi nekdo overi pravost tady na vasem foru, ale ze mi poradi do jakyho kseftu s tim jit.
lib Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Prominte, ale necekal jsem, ze mi nekdo overi pravost tady na vasem foru, ale ze mi poradi do jakyho kseftu s tim jit. Bohužel nevíme, odkud jsi. Ale na www.omega.ch najdeš nejbližší autorizovaný servis. Hodně štěstí!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.