Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Za me Viktore jednoznacne originalni Seiko remen.

EDIT: Napadlo me jak by na nich vypadal Hirsch Extreme.....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)

A co originál Seiko s.s. tah?

EDIT: jinak hlas pro origo gumu

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)

Hlasoval jsem pro Hirsch Pure přírodní guma .Jako dvojku bych volil origoš . K pouzdru a napojení nožiček mě kovový tah nepasuje.

Upraveno uživatelem Slaco
Odesláno (upraveno)

Dle mého nic moc. Lepší je řemen od Seika. Já pro své objednal kožený řemen, určitě se pochlubím :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Well
Odesláno

Nechces to taky vyfotit tak nejak zvrchu at je lip videt jak to k tomu pasne? Z techto fotek se mi nejvic libi asi mesh, ale prijde mi, ze z tohohle pohledu k nim moc nesedi ani jeden ten remen..

Odesláno

Ještě pár fotek. Dneska přišly ty kovový, neměl jsem moc času na focení. Mně zatím nejvíc sedí ten Watchadoo. Teda říkám mu tak, ale koupil jsem ho ve stejným čínským eBay shopu jako ten mesh, zdá se mi ale, že je úplně stejný, jako ty z Watchadoo.

tuna_can004.jpg

tuna_can012.jpg

tuna_can006.jpg

Odesláno

1. Mesh

2. Guma Hirsch (prvni dve mista jsou tesne, tady bych tovidel na rozhodovani mezi osobnimi preferencemi - kov versus guma)

3. Guma Seiko

4. Watchadoo

(coz me samotneho prekvapuje, Watchadoo je mi dlouhodobe sympaticka znacka)

Odesláno

Když mně se právě ty vlnky na gumě moc nelíbí. Proto mě nebere ten origo tah, i když má super kovový poutko na zastrčení konce tahu.

Odesláno
ty hodinky jsou tak škaredé, že se mě začaly líbit :D

mě se líbí už rok, od té doby co jsem je viděl na Kubově ruce, ale ještě jsem nedorostl zpět do quartzu :)

Odesláno
mě se líbí už rok, od té doby co jsem je viděl na Kubově ruce, ale ještě jsem nedorostl zpět do quartzu :)

čéčé já asi jo, tři p.dele mechanik, že už to ani není kde grilovat, na léto k vodě a do vinohradu to bude ideál, nemusím se bát někde wožrat :D ráno vezmu a neřeším nastavování hovadin jako je čas a datum ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...