Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

Pokud bych bral jako hrubou orientaci chrono, pak ocel. dayton r24 je v nabídce více než pepsin. Zajímavé je, že  třeba suby v oceli rostou podle ročníku. R 22 cca 150ks, R23 cca 300, R24 cca 600. Ale pepsin je v nabídce poslední 3 roky cca stejně. To by mohlo znamenat, že skutečně každý rok produkují míň ks. K daytonam jsem viděl takový reel. Jestli je pravdivý nevím. Polovina produkce rlx je model DJ, čtvrtina DD. Jednotky procent OP. Zbytek sportovní modely a z nich  jen mensina steel. Celkově 3% produkce. Daytona v oceli 0.5%. Pak  je počet AD 1500. Takže cca 3ks ročně na AD. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
V 9. 9. 2024 v 18:00, vonmisses napsal:

Pokud bych bral jako hrubou orientaci chrono, pak ocel. dayton r24 je v nabídce více než pepsin. Zajímavé je, že  třeba suby v oceli rostou podle ročníku. R 22 cca 150ks, R23 cca 300, R24 cca 600. Ale pepsin je v nabídce poslední 3 roky cca stejně. To by mohlo znamenat, že skutečně každý rok produkují míň ks. K daytonam jsem viděl takový reel. Jestli je pravdivý nevím. Polovina produkce rlx je model DJ, čtvrtina DD. Jednotky procent OP. Zbytek sportovní modely a z nich  jen mensina steel. Celkově 3% produkce. Daytona v oceli 0.5%. Pak  je počet AD 1500. Takže cca 3ks ročně na AD. 

Byl jsem tuhle u nejmenovaneho AD a batmani pry chodi, pepsiny ne. Taky jsem slysel urban strory, ze na 100 cernych subu je 1 zeleny. Tezko rict. Chrono24 je asi dobry indikator. OPcek je malo a v dobrych barvach jeste min, tlaci vic DJ.

Upraveno uživatelem matejcaha
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Fade napsal:

Shodou okolností, Rolex v nové publikaci o Subech vypustil čísla vyrobených hodinek. Třeba Hulk 228 710 ks a Sub Date 414 905 ks. Takže nějak šíleně vzácné nebudou. 

https://coron.et/

image.thumb.png.8bf17cc643b35deb1e4b1ccc52aad4ef.png

Vzhledem k tomu je překvapující, že 116613LN jen 100tis, tipl bych to opačně a dokonce méně než Kermitů (kterých kdo ví kolik dnes ještě přežilo vcelku a neukradeno). Dokonce je jich méně než Bluessů 116613LB, ale ono to tak sedí, kolik je těch hodinek třeba tady na fóru.

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, tikzot napsal:

Tak těm kecům že připadá 1 kus zelenejch Starbucks LV na 100 LN snad nikdo fakt nevěřil nee😅🏻

Ja to slyšel myslím od Pražského hodinářství v jedné prezentaci. Nevím, kde tu informacio počtech  JŠ  vzal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...