Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Ještě jsem našel zprávu z 8.4. kde píší, že ještě nezačali znovu produkovat.. Takže veškeré naděje, že se dostaneme k našim objednávkám dřív padají.. (čekal jsem, že to co neodebere Asie skončí v evropě a vyčistí se trochu waiting) 

https://www.dmarge.com/2020/04/rolex-patek-philippe-delay.html

Also, the fact that factories and production facilities in Switzerland have been forced to close as well doesn’t help the situation. Rolex for example already has a long waitlist for models released several years ago, so those customers will now have to wait longer.

As Hodinkee Managing Editor Stephen Pulvirent says, the only respite could come in the form of Rolex using the delayed launch of a new collection to focus on fulfilling some of the current orders when the factories are deemed safe enough to reopen (whenever that may be).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dabelM

Od konce února mám na servisu po pěti letech nošení svoje NoDate a dosud nejsou opraveny.

Dle českého AD/AS neobdrželi objednané díly z důvodu uzavření továren ve Švýcarsku.

Otevření očekávají kolem půlky května. 

Odkaz ke komentáři

Od konce února mám na servisu po pěti letech nošení svoje NoDate a dosud nejsou opraveny.
Dle českého AD/AS neobdrželi objednané díly z důvodu uzavření továren ve Švýcarsku.
Otevření očekávají kolem půlky května. 

Tak původně měli zavřít jen na deset dní.. tak uvidíme..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...