Kid_A Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 před 5 minutami, Jarett napsal: To je zbytečný, řešil bych to, až začnou dělat větší odchylku. Maximálně jednou za rok test vodotěsnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 před 2 hodinami, Vít napsal: A to by mě hodně zajímal názor zkušenějších mám je cca 9 let, nošené z počátku tak obden jak se rozrustala sbírka tak čím dál méně, maximálně jednou za týden poslední 4 roky. Přesnost je do dvou sekund/za den. Nepoužívám je v prasnem prostředí, slanou vodu zažili jednou (jedna se submarinery takze je jim to určitě líto ) takže jestli mohu otázku, servisovat preventivně nebo ne? A omlouvám se za off topic Pri takejto presnosti by som to neriesil, vsak to je presnost 2s/den je ukazkova pri novych kusoch. Jedine co by som si dal pozriet pri 9 rocnych je kontrola vodotesnosti ci ich nie je potrebne pretesnit. Ak nie tak servis urcite neries a servisne puzdro radsej prikup zvlast na ch24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vít81 Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 před 21 minutami, Tag Heuer LV napsal: Pri takejto presnosti by som to neriesil, vsak to je presnost 2s/den je ukazkova pri novych kusoch. Jedine co by som si dal pozriet pri 9 rocnych je kontrola vodotesnosti ci ich nie je potrebne pretesnit. Ak nie tak servis urcite neries a servisne puzdro radsej prikup zvlast na ch24. prima, díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vít81 Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 před 2 hodinami, Jarett napsal: To je zbytečný, řešil bych to, až začnou dělat větší odchylku. Maximálně jednou za rok test vodotěsnosti díky za radu, tak to půjdeme udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Za málo hlavne nech dlho dobre slúžia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Moje suby som bral po 6tich rokoch na servis, dovtedy som nerobil ani tlakovku, vela nosene, kazdy rok u moře, prisli mi presnejsie ako som ich tam bral (cca 2s vs 3). Absolutna spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Kolegové, uniklo mi něco, nebo jsem se definitivně zbláznil, když na webu vidím možnost nakonfigurovat ocelové gmt mastery na oysteru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Uteklo no, v tichosti to tam vrátili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 "Nikdo Vám nemůže prodat tolik, kolik my Vám umožníme nakonfigurovat." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Vratili, a mně se to třeba moc líbí. I když chápu, že majitelé wg asi nemají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 46 minutami, exell napsal: "Nikdo Vám nemůže prodat tolik, kolik my Vám umožníme nakonfigurovat." ...aneb konfigurací nezarmoutíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Vratili, a mně se to třeba moc líbí. I když chápu, že majitelé wg asi nemají radost.Skôr my čakatelia …krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 ty čekáš na WG pepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 5 hodinami, JoyStick napsal: Uteklo no, v tichosti to tam vrátili To teda ale opravdu v tichosti. Pro mě hodně velký překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Už je to nějakej ten pátek dozadu Ale chápu, kdo to nesleduje, tak to chytit nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 26 minutami, JoyStick napsal: Už je to nějakej ten pátek dozadu Ale chápu, kdo to nesleduje, tak to chytit nemusel. Mea maxima culpa. Nenapadlo by mě, že zrovna Rolex přijde bez ohlášení s takhle progresivní změnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 6 minutami, JohnDoe napsal: Mea maxima culpa. Nenapadlo by mě, že zrovna Rolex přijde bez ohlášení s takhle progresivní změnou Jn, tohle by za normálních podmínek bylo vrcholem Baselu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Ono je to vlastne jedno, nejde to koupit ani na jednom tom naramku. A ze by to bylo progresivni bych taky nerekl, nasrali tim spoustu lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Zase nám ukázali, jak velký divadlo se dá hrát s variacemi na několik málo modelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Pro Keanu Reeves nejsou sportovní ocelový modely nedostupný i ve větším množství https://hypebeast.com/2021/10/keanu-reeves-john-wick-4-stunt-team-rolex-submariner-gift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se